Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 21 Юни 2010 14:20
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 21 Юни 2010 19:06
Макс написа: http://armorgames.com/play/1043/the-worlds-hardest-game Класика
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 21 Юни 2010 23:51
Тази вечер си направих регистрация в Катсуро в сървър 2 ,ако някой сака да бъцкаме заедно
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 22 Юни 2010 00:08
И аз съм в сървър 2, какъв ти е ника?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 22 Юни 2010 08:53
Аз все още играя NationStates, в интерес на истината.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 22 Юни 2010 22:33
Бтв сега започнах Urban Dead и е голяма зарибявка.Undertone мисля,че също я цъкаше,ако има играчи нека пишат на Dreaded50
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 23 Юни 2010 02:09
My 2 cents:
Играл съм маса BBGта, с изключение на Fallen Sword в нито едно не видях особено разнообразие. Легендата за зеления дракон беше интересна, но повече с дебилщините, които предлагаше, отколкото с някакъв готин геймплей. Същото в момента важи и за Shakes & Fidgets, която цъкам в момента на server 1, us версията. Естествено тук говоря за чисто browser based игри, не такива, които имат някакъв клиент вграден в самата страница.
Иначе, Хамо, ако ти се прииграла онлайн стратегия с persistent свят, защо просто не играеш HOMM Online?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 23 Юни 2010 13:50
Sentry да не си от Ловеч
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 23 Юни 2010 19:12
Не, ти от Сунгуларе ли си?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 24 Юни 2010 00:00
Сен, почнах солидно Катсуро на 2-рия сървър...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 24 Юни 2010 00:22
Т'ва да играеш онлайн игра си е голям ташак. Да не говорим ако е от типа на BF :X BTW: И ся кат' се замисля, че викаме че SC2 от 100 лв струва много, а сметнете някой задръстеняк от хановете или БФ колко пари е хвърлил. Тия онлайн игри доят най-много играчите, но го правят по начин не толкова натрапчив се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Онлайн браузър игри; Публикувано на: 28 Юни 2010 15:55
Играл съм много браузър игри, още помня първата - битка.нет., след това се зарибих по империя онлайн и нея съм я играл доста,после дойде ред малко на булфлийт и сега още си го разцъквам, във Огейм съм играя само в бг.версията там съм в мод, в момента разцъквам и първообраза на нашата Немексия - Империон.орг,и играя също и новото отроче на Империя онлайн - Империал хиро.А да не забравя и в Немексия играх малко Абе доста съм ги поразцъквал навремето - лошото е при всичките тези игри че всички заемат време и в някои случай много време т.е. държат те ангажиран и ти вместо да свършиш нещо полезни кибичиш пред компа пред поредната жертва която си взел на мушка и чакаш да отиде до таолетната за да и видиш сметката От всичите само може би Империал хиро - е най-малко анагажираща защото играта е на ходове и никой не може да те барне докато не почнеш да ги играеш абе засега тя най- ме привлича като игра
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|