http://futbolniprognozi.com/svetovno2010/game_users.php - и тука да се похваля - засега съм 16ти - познах 3 от 5 изхода и 1 точен резултат

...
От фенска гледна точка и извън екстремните ми познания на футболен експерт

- Мексико трябваше да бият първия мач или поне най-много ми се иска. Засада явно си имаше по някое си там правило, но ЮАР освен периодични много красиви атаки и прилични танцови умения (нали са негри) не правят нищо и въобще мястото им не е на световното. Интересно ми е какво ще ги направят Франция и Уругвай. Като стана въпрос за тия изцепки - евала и на тях - първия кандидат за най-тъпия мач за цялото световно беше едва втория. Днеска компенсираха като качество обаче, Ю.Корея дето иначе не са нещо специално разцепиха заслужено тъпите ни съседи, на Нигерия им се размина с по-малко отколкото трябваше, и за череша поредната английска изцепка ... Не знам как досега не са разформировали националния си тия хора. Не можеш да имаш цялостно сигурно най-класния отбор в света, с играчи играещи само в най-доброто първенство в света и :
1. от 1990 насам да нямат един читав вратар
2. да не могат 45 минути да вкарат гол на брутално долния отбор на САЩ, който тоя хикс не го е и сънувал.
Пак ще си ги подкрепям, но това на нищо не прилича. Дано Капело ги измъдри нещата. Също виждам че доста псувате Хески - пропуска наистина беше фрапантен, но взимаше сигурно 90% от първите топки в неговата зона и не осираше честичко пасовете си, като примерно Шрек, който още не може да си възвърне предишната форма.
ПС - Кур за вувузелите, майка им да еба маймунска. Е тва е през 21 век да си туземец и да правиш кофти сеир на целия свят. Ама така е ФИФА като дава световното на държави в които 80% от населението е живяло в резервати допреди 20 години ...