Rammstein :)
- Till.Lindemann
Re: Rammstein :)
денка, спокойно
аре бе няма ли да се видим на 23Till Lindemann написа:денка, спокойно
btw от последния албум адски много ме кефи rammlied
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
е то е повече от ясно че с нея ще открият
абе мене LIFAD ми стана любима, най-бърза е някак ддз
пък дали ще се видим на 23 вече не зависи от мен
леля ми е в софия и ми е купила билет, обаче брутално се скарах с майка ми преди няколко дни и май ше пропусна
много съм разочарован
да еба!
абе мене LIFAD ми стана любима, най-бърза е някак ддз
пък дали ще се видим на 23 вече не зависи от мен
леля ми е в софия и ми е купила билет, обаче брутално се скарах с майка ми преди няколко дни и май ше пропусна
много съм разочарован
да еба!
Абе винаги ми е чудно как хораъа се скварват с тяхните. Аз винаги успявам да постигна някакъв комприс, въпреки че те понякога се правят на ударени и бавно развиващи и все пай се стига до консенсус.

чукам, влизам, гледам заключено
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Е ти си роден юристче начи 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Братле, моята майка не ми е правила проблем за Сонисфиър, дето до 12-ти клас не ме пускаше да стоя на купон след 11.Till Lindemann написа:брутално се скарах с майка ми преди няколко дни и май ше пропусна
Много се радвам че денят на концерта наближава,но егаси ташака - след 3 дена ще трябва да ходя на работа по морето и може да се наложи да си изтъргувам билета някъде по бързата процедура
Гадно е че най-яките концерти са все по това време, и аз все или съм на работа, или на изпити, а ако не работя или нямам изпити, тогава нямам пари пък.
Гадно е че най-яките концерти са все по това време, и аз все или съм на работа, или на изпити, а ако не работя или нямам изпити, тогава нямам пари пък.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
За съжаление май ще пропусна събитието. Така че си продавам билетът. Сниман е на предишната страница. Намира се в Сливен. Ако някой има мерак да го взима нека пише тук, да се обади на тел 0883307574 или 0894695827 или направо да ми прати на лично съобщение данните си, за да го пратя по Еконт. За 65лв го давам.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
то и аз имам доста изпити тогава ама концерта е по-важенThe Chameleon написа:Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна.
-
Steel
- Обратна връзка:
Az na 23ti imam izpit po integrated skills i to4no sled nego 6te hodq na rammstein da si otvintq glavataDer Meister написа:то и аз имам доста изпити тогава ама концерта е по-важенThe Chameleon написа:Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна.а на всичкото отгоре имам и на 1-ви юли изпит и ще посрещам утрото в университета
blq latinica
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism