Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 11 Сеп 2009 07:38
v klinika za zavisimi kym narkotici e
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 01 Фев 2010 13:45
Тук съм, заклевам се, не се насирайте ;P
Btw играя HoN с acc : joXnka gogoawp и още някви и раздавам инвайти ако някой иска. Skype : TUO_BG
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 01 Фев 2010 14:10
Има тема за хон и май и трябва възраждане. Иначе при следващата ми игра ще те инвайтна.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 01 Фев 2010 17:59
[offtopic] Гледам първата страница на тази тема и ми дойде просветлението, че новото форумно поколение е в пъти по-интересно и, ако щете, интелигентно дори в сравнение с тогавашните новаци. Даже най-неадекватните 13-годишни в момента не изглеждат толкова нелепо [/offtopic]
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 01 Фев 2010 19:18
lol всички са писали на латиница
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 01 Фев 2010 22:08
Моридин написа: [offtopic] Гледам първата страница на тази тема и ми дойде просветлението, че новото форумно поколение е в пъти по-интересно и, ако щете, интелигентно дори в сравнение с тогавашните новаци. Даже най-неадекватните 13-годишни в момента не изглеждат толкова нелепо [/offtopic] Е тогава преобладаващата част от форума сме били 10-14 годишни.Като е имало и на по 8-9 примерно...Са в момента средната възраст е 20.Нормално...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 02 Фев 2010 00:17
Моридин, първото заглавие на темата беше "най-тъп герои на war 3" и това може да те е объркало леко после стана официална тема на клана ни на уар 3 (някои от хората в него после минаха в G2H), но после под натиска на стелт, й върнахме предишното предназначение
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 02 Фев 2010 12:59
Не знам дали пускам в правилната тема, но все пак: Смъртта на Артас в WoW (SPOILERS!)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 02 Фев 2010 16:49
Cataclysm Lich King.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 04 Апр 2010 21:45
От 2 месеца Warcraft 3 с много мъки попада в топ 10 на класацията Не играете ли вече?
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 04 Апр 2010 22:09
Отказах дотата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 04 Апр 2010 23:27
War3 не съм играл от 2 години сигурно, но много ми се искаше да се разпиша в темата отново
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 08 Юни 2010 13:02
Трябва да поддържаме темата жива!!! Макар и да не съм писал в нея, де... И така. Тъй като съм мързел, бих искал някоя добра душа да даде съвет. Проблемът е следния: с братлето искаме да поцъкаме малко War3. Тъпото е, че сме на два лаптопа (съответно връзката е разделена с рутер), а искаме да поиграем малко на някоя карта заради доброто старо време. Та, ахмачи ( )? Нещо друго? Специфична версия, изтеглена от дебрите на интернет пространстовото? Предварително мерсим за отговорите ви, хора.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 08 Юни 2010 13:05
В гарена би трябвало да стане, освен ако има нещо което не разбирам
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 08 Юни 2010 14:39
Скоро СК2 ще е най-добрата алтернатива даже и за дота ;д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 08 Юни 2010 18:45
Draksis написа: Трябва да поддържаме темата жива!!! Макар и да не съм писал в нея, де... И така. Тъй като съм мързел, бих искал някоя добра душа да даде съвет. Проблемът е следния: с братлето искаме да поцъкаме малко War3. Тъпото е, че сме на два лаптопа (съответно връзката е разделена с рутер), а искаме да поиграем малко на някоя карта заради доброто старо време. Та, ахмачи ( )? Нещо друго? Специфична версия, изтеглена от дебрите на интернет пространстовото? Предварително мерсим за отговорите ви, хора. Същата работа сме с моя брат и играем през гарена без проблеми.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 12 Юни 2010 20:38
Здравейте има ли все още някой, който цъка развитие? Аз в последно време цъкам в b-neta.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 13 Юни 2010 08:56
HunteR написа: Здравейте има ли все още някой, който цъка развитие? Аз в последно време цъкам в b-neta. Мн хакери има там. Аз играя от време на време в Гарена Европа Руум 1 ако има навитаци да се разберем за довечера ?
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 13 Юни 2010 09:38
Ред написа: HunteR написа: Здравейте има ли все още някой, който цъка развитие? Аз в последно време цъкам в b-neta. Мн хакери има там. Аз играя от време на време в Гарена Европа Руум 1 ако има навитаци да се разберем за довечера ? Абе и аз забелязах, че имат мап хак. Отивам да криипвъм, хоп оня пристига, връщам се изчезва. Отивам отново, пак пристига... е пък как все разбира кога ме няма ... Иначе в GGC няма ли хакерчета?
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 13 Юни 2010 10:01
HunteR написа: Ред написа: Мн хакери има там. Аз играя от време на време в Гарена Европа Руум 1 ако има навитаци да се разберем за довечера ? Абе и аз забелязах, че имат мап хак. Отивам да криипвъм, хоп оня пристига, връщам се изчезва. Отивам отново, пак пристига... е пък как все разбира кога ме няма ... Иначе в GGC няма ли хакерчета? Еми уж няма Jvf^Jazzy ми е ацц там може да ме добавиш.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|