В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 06 Юни 2010 15:15
Време е за нов мийм
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7919 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Юни 2010 17:13
Моридин написа:
Време е за нов мийм
Не защитавай гаджето си, гейтак. В Уганда щяха да ви затворят доживот, щото си ядете ПУПУтата
Ерик дай някоя по нова снимка ти с късата коса да те видим Или дай направо на по бира да те видим тия дни
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7919 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Юни 2010 15:15
Undertone написа:
Ерик дай някоя по нова снимка ти с късата коса да те видим Или дай направо на по бира да те видим тия дни
Eпа най накрая се прибрах да. Време беше... Иначе номерът ми е същият. Тъй че като си свободен смс-че я у фацебука или тука лс. Както ти е по удобно ;р
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Юни 2010 20:46
Наистина много си приличате с Билье.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Aмора
06 Юли 2009 10:05 Мнения: 347 Местоположение: При кралските кобри :)
Публикувано на: 07 Юни 2010 20:51
Ще ми направиш услуга като си изтриеш регистрацията във ФБ, защото ми писна постоянно да ми излизаш в предложения!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения