И наистина ги наебаваш!Валдес написа:
Искам да ви еба мамичките.
Искам WOW LIFETIME CARD
И наистина ги наебаваш!Валдес написа:
Искам да ви еба мамичките.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
... но за сметка на това няма да е анално девствен.Агент Боцко написа:данте ще остане девствен поне до 20-тата си година(не се броят педалските му завоевания с моридин и мустака
)
но Блейз Бейли замества Брус за точно този концертDante написа:Две седмици след това Близард фалират.![]()
Искам да гледам Мейдън на живо.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Нарича се Калиакра, защото идват мечки стръвници с похлупаци на главата и вадят маргарин и ти мажат миризливата глава, след което става як рейп и добри спомени от лагера.{SuPa-1337-Killa} написа:МАМО ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ
ДЕТСКИ ЛАГЕР КАЛИАКРА
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Малко офтопик ама и аз искам съм там,баахти лудницата ще е копелеее{SuPa-1337-Killa} написа:МАМО ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ
ДЕТСКИ ЛАГЕР КАЛИАКРА

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Ше доживеете до отбивката за пазарджик.Albtraum написа:
искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
Валдес написа:Ше доживеете до отбивката за пазарджик.Albtraum написа:
искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
Искам алми да не беше толкова тъп.
too bad, като малък съм си падал на главата поне 10 пъти!Валдес написа:Ше доживеете до отбивката за пазарджик.Albtraum написа:
Искам алми да не беше толкова тъп.