Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Ще мога ли да си заменя видеокартата?
Публикувано на: 05 Юни 2010 13:32

На стария ми компютър видеокартата е: GeForce 6200a 128mb и искам да попитам дали ще мога да я заменя с тази видеокарта http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=6564 или http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=4575 и струва ли си?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Ще мога ли да си заменя видеокартата?
Публикувано на: 08 Юни 2010 21:39

Проблема и на сегашната ти видеокарта и на тези които си посочил е не че са стари, ами че са от възможно най-ниския клас. Още когата са пуснати в търговската мрежа са били възможно най-бавното което може да се купи. За 60-70 лв. можеш да си вземеш на старо нещо от рода на HD4650, 8600GT/GTX, HD2600pro/xt. Тези карти не са кой знае колко бързи, но са в пъти по-бързи от тези които възнамераваш да купиш и предполагам ще бъдеш доволен от някоя от тях, защото така като гледам не си от претенциозните :D .

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Re: Ще мога ли да си заменя видеокартата?
Публикувано на: 12 Юни 2010 10:57

Знам, че са стари тези, които съм предложил ама няма смисъл да имам по-добра видеокарта, защото така или иначе процесора на стария ми компютър е слаб. Не му трябва повече :). Поне няма да сече Source на макс ако сменя само видеото :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com