God of War lll
Re: God of War lll
Тука донякъде е така, но епичността не прави играта най-добрата 
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
DJCat Прав си затова доста го разбозавиха към края,оссобенно
Но иначе тези хора, които са запалени го чакат, защото един евентуален безплатен епилог обясняващ доста неща ще дойде на всички добре.
Иначе цялата тема се проточи толкова защото Bayonetta е една от тези игри, които просто не можеш да обясниш защо ти харесват. Отстрани музиката и всичко изглежда доста абсурдно, но ето признавам си като цялостно кефене GoW3 ме изкефи повече и имаше някои супер яки моменти, но Bayonetta е доста по-постоянна и го нямаше тва влачене на края(Когато Крейтос почва да се лигави в някакво друго измерение
)
Но иначе тези хора, които са запалени го чакат, защото един евентуален безплатен епилог обясняващ доста неща ще дойде на всички добре.
Иначе цялата тема се проточи толкова защото Bayonetta е една от тези игри, които просто не можеш да обясниш защо ти харесват. Отстрани музиката и всичко изглежда доста абсурдно, но ето признавам си като цялостно кефене GoW3 ме изкефи повече и имаше някои супер яки моменти, но Bayonetta е доста по-постоянна и го нямаше тва влачене на края(Когато Крейтос почва да се лигави в някакво друго измерение
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
-
Радостин Стефанов
Аз веднага мога да ти обясня защо ми харесва Байонета
1. Има най-качествената бойна система в жанра която насърчава използването на най-ралични комбота, има опция да доджнеш и веднага да продъжиш комбото докъдето си стигнал и се управлява адски плавни и интуитивно. Плюс това има 20-тина различни комбинации от оръжия които разчупват още повече геймплея и за разлика от Gow не са вариация на тема "вериги с нещо на края"
2. Най-красивата игра е която аз съм виждал (да в,иждал съм и Ънчартед 2 и GoW3). Освен това имаш избор да въртиш камерата където ти душа сака.
3. Главната героиня размазва със стил и характер и много запомнящ се образ,да цитирам
5. Ебавки и хумор навсякъде.
6. Няма зацикляния места със скачане , за сметка на това има управляване на самолет в аркаден стил и мотор - пак в аркаден стил
7. Няма DLC-та - за сметка на това има тонове неща за отключване и огромен смисъл за преиграване (някои неща дори променят бойната система кардинално)
1. Има най-качествената бойна система в жанра която насърчава използването на най-ралични комбота, има опция да доджнеш и веднага да продъжиш комбото докъдето си стигнал и се управлява адски плавни и интуитивно. Плюс това има 20-тина различни комбинации от оръжия които разчупват още повече геймплея и за разлика от Gow не са вариация на тема "вериги с нещо на края"
2. Най-красивата игра е която аз съм виждал (да в,иждал съм и Ънчартед 2 и GoW3). Освен това имаш избор да въртиш камерата където ти душа сака.
3. Главната героиня размазва със стил и характер и много запомнящ се образ,да цитирам
4. Култови кътсцени издържани в най-добрите аниме традиции.Играта съществува единствено и само заради нея, като това е показано ясно и категорично. О, как е показано само! Байонета е най-пълнокръвният и носещ собствен дух персонаж, който съм виждал, откакто навремето ни запознаха с Крейтъс. Всичко в нея е изпипано и полирано до абсолютно съвършенство – от визията й, която не може да разочарова никой хетеросексуален мъж (че и хетеросексуална жена), та до самото й раздвижване, озвучаване и техническо изпълнение, което кара Кървавата Райна да изглежда тромава като стара крава и може да разреве допълнително Неро като го прати в някой ъгъл, където да реже чувствителните си вени.
5. Ебавки и хумор навсякъде.
6. Няма зацикляния места със скачане , за сметка на това има управляване на самолет в аркаден стил и мотор - пак в аркаден стил
7. Няма DLC-та - за сметка на това има тонове неща за отключване и огромен смисъл за преиграване (някои неща дори променят бойната система кардинално)
Абе няма 2 мнения ГОУ е игра за масите. Не е лоша игра, даже много добра, но за мен истинските геймъри предпочитат геймплея, пред бруталните сценки и графиката.
Днеска бях в мола в София и там можеше да поцъкам играта.
Но тъпите лапета са потрошили джойстика и не работеше управлението...
Иначе като графика играта е "дъ бест".
Значи не си играл Uncharted 2 и още около 200-300 заглавия.
Killzone 2 ftwHunteR написа:Днеска бях в мола в София и там можеше да поцъкам играта.
-
vili_gamera
- В момента играе: fable 3
cod black ops - Местоположение: Видин
- Обратна връзка:
не си играл god of war 3HunteR написа:Днеска бях в мола в София и там можеше да поцъкам играта.
Точно пък GOW3 беше. Гледал съм доста видео-та, за да разбера, че беше тя.vili_gamera написа:не си играл god of war 3HunteR написа:Днеска бях в мола в София и там можеше да поцъкам играта.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Играта е брутална, превяъртях я 2-3 пъти вече и не мога да й се насладя на макс. Просто е перфектна. Аз съм див фен на първите две части и си взех PS3 само заради тази игра
Просто е невероятна
Крейтос е по-брутален от всякога и боговете духат супата яко 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...