Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 29 Май 2010 23:49

Относно придружителите - да, вярно е, че играчът ще може да има NPC-та като спътници, и ако питаш мен, това е по-добре, отколкото да играеш с някой 12-годишен, който само скача наоколо и пише "LOLLOLOLZZZ MY RED LIGHTSABER PWNZZZZZ U N0OB!" Разваля role-playing-a. Също така са обещали взаимодействие между спътниците на двама играча, като например встъпване в разговор, приятелско шляпване по задника или груб жест. В този ред. :)

За Рицарят Джедай е оповестено, че ще го придружава Т7 дроид, който е същия клас като Т3-М4, т.е., Astromech droid. Виж, за Assassin Droids като НK никой нищо не е казвал. Стискаме палци да ги има/да видим реалния, но знае ли се...

Сървърите пък, където си, там те набутват. Аз затова няма да мога да играя с вас, ще ме метне в некой забутан UK сървър, и няма да можем да ви начупим канчетата както трябва, зли империалисти! :evil:

Ударила ме е лигавнята, ама съм пиян от шоколадов сироп. Извиньете ме.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 30 Май 2010 09:03

И освен това изглежда ще може да водиш само по едно по всяко време :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 09:22

Цитат:
Да питам знаещите(т.е Минотавъра, Драксис, одожито) как ще стои идеята със сърварите? Като WoW или като GW ще е? И защо на няколко момента се споменават "придружители", като че ли по време на игра, играчът ще има няколко, което ме навежда на мисълта, че 3ма човека могат да си направят 9 членно парти, което обезмисля малко ММО момента, но ститскам палци всичко да е ок.

Това не е ММО в традиционния смисъл на думата. Цялата игра може да бъде мината соло, с помощта на companion-ите, а ла KOTOR. Разбира се, ако желаеш, може да я изиграеш и като стандартно ММО с групичка. Целта е да се задоволят всички видове фенове.

Големи рейдове тип "40 души ръшват Рагнарос" няма да има. 5 човека, всеки с по един companion, ще са напълно достатъчни за да минат дори най-трудните инстанции. Играта набляга на малките, но добре организирани групички. Уменията на играчите ще са по-важни от екипировката и числеността.

Всеки клас ще има поне 5 придружителя, но ще може да води само по един. Останалите ще си стоят в базата/кораба/каквото там има.

Цитат:
In Star Wars: The Old Republic, a variety of these companion characters will join your cause. Some will join you for adventure, some for greed, and some for motivations that will remain hidden until much further along in your adventure. The companions run the gamut from intelligent droids to bizarre aliens, from an honorable princess to a roguish pirate, and each class has a completely unique set of companions.

While traveling the galaxy, your companion characters will provide commentary, information on plots and directions to points of interest - all from their own unique perspectives. Companion characters may act as your conscience, and try to influence your decisions. In turn, you will influence them, and change how they develop as the story progresses. Based on your choices, some companions will become your closest friends, others may become your lovers, and a few may even become your enemies.

You will be introduced to your first companion character early in your adventure. But as you become more seasoned, more will rally to your cause. As you travel with your companions and get to know them better, they will not only become more powerful but they will also introduce you to a unique series of quests and rewards. Furthermore, you will be able to enhance your companions by equipping them with various gear.

As your team grows and develops, new options, strategies, and tactics will become available. When you’re headed to "The Tomb" on Belsavis, who will you bring to watch your back and help out the rest of your group? Do you bring the tough-as-nails soldier who will help keep your enemies’ attention off of your group, the gifted battlefield medic who can help keep everyone alive, or do you bring your ever-faithful astromech droid whose computer skills may be the only hope for completing the mission? These are just some of the choices you will make while you and your Companions roam the galaxy in Star Wars: The Old Republic.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 14:26

Идеята за companion-ите е гениална. Трейлърът обаче ме дразни страшно - "Йооо, аз съм големия лош ситски бадазз, ша еба майката на всички даджаи ве, ейййй!"... баси тъпия диалог.

И един въпрос. В Legacy of the Force все чета за Дун Мьох. Какво по дяволите е туй чудо и има ли то почва у нас :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 14:35

Дун Мьох е древна ситска техника за обръщане на хората в Тъмната страна на Силата. Известни майстори са лейди Лумия, Дарт Сидиъс и Крея.

Широко разпространено (и погрешно) схващане е, че това е способ за промиване на мозъка. Нищо не би могло да бъде по-далеч от истината. Целта на Дун Мьох е да създаде могъщ сит, не да го отслаби като отнеме възможността му да разсъждава.

Майсторското прилагане на Дун Мьох е изключително сложно. Обработката на една-единствена личност може да отнеме години. Самият процес зависи от много фактори и сложни психологически прийоми и никога не е един и същ.

1. Надвивай с действия, не с думи - всяко моментно превъзходство, постигнато с думи, може да бъде заличено или подсилено само от едно-единствено дело.

2. Култивирай в субекта едновременно страхопочитание и уважение - ако му станеш близък приятел това ще намали влиянието ти, защото хората често започват да приемат приятеля за даденост.

3. Създай проблеми на жертвата и после й помогни да се измъкне от тях, използвайки ситски методи.

4. Никога не лъжи пряко - накарай субекта да измами сам себе си и да рационализира действията си.

И така нататък, и така нататък...

Събираш хоризонталната и вертикалната колонка и където се пресекат - там е емоцията която търсиш (Passion + Joy = Motivation). Някои от тях се използват за манипулация, от други се извлича сила. Ситът трябва да познава дори тези чувства, които предизвикват слабост - за да ги използва срещу враговете си.

И да - трейлърът верно е яко тъп :(

Профил Skype WWW

Публикувано на: 30 Май 2010 17:12

Радвам се, че не съм единствения, който е повдигнал вежда при вида на новия трейлър. Реакцията ми беше от рода на "Ама чакай, вие малки келемета ли зарибявате за тази игра, или истинските фенове?"

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Май 2010 18:53

Да не би някой от вас да се отказа да я играе, след като видя трейлъра или пък няма да си я купи, ако не му направят специален хардкор трейлър? Истинските рп фенове са зарибени още от миналата година и е ясно, че ще я играят, затова трейлърът е насочен към друга социална група :D

Профил Skype

Публикувано на: 30 Май 2010 19:24

@Tiny Истинските фенове сме се зарибили от миналата година,но всичкия безмислен контент,които вкараха не помогна да ми задържи интереса.Особено такива трейлъри,чрез които Био-то ми показват към каква аудитория насочват героя.Аз примерно няма да искам да съм ситски войн,след като гледах това поради простата причина,че 99% ще са някакви пишлемета на по 12-13..За какъв РП говорим след това с този клас...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Май 2010 19:56

И все пак ще си вземеш играта и ще играеш, нали? :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 19:59

@Tiny: Проблемът е другаде.

99% от играчите никога не са имали досег със SW книга. Те не знаят какво е да си сит и как действа ситът. Единственият им източник на информация са ъпдейтите и мненията на разработчиците. Гошко от Долни Луковит ще види трейлъра и ще си каже "Ахааа, значи това е да си сит! Ясно, така ще играя." И ще си направи някакъв откачен психопат а ла Жокера от "Батман".

BioWare вече година и половина ни убеждават как всеки сит е първо личност, а чак след това Форс-юзър. След толкова хуманизиране, облагородяване и очовечаване на ситите, изведнъж ни се сервира някакъв смешен ситски стереотип на злодей от детско филмче. Даже не стереотип, а пародия. Чиста пародия.

Новият образ на ситския воин също е отвратителен. Забележете, той е потомствен аристократ, чиито майка и баща са герои на ордена... ама мяза на мутра от гетото.

Е*ахти аристократичния фейс аз...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2010 20:08

Апък и с тази броня ли е какво е ми прилича на някой от Тарансформерс :o

Профил

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 20:26

Johnny_PLB написа:
[...] всичкия безмислен контент,които вкараха не помогна да ми задържи интереса.

Какъв безсмислен контент?

Като изключим фенските петъци, всичко останало е на ниво.

Traun написа:
Апък и с тази броня ли е какво е ми прилича на някой от Тарансформерс :o

/facepalm

Профил

Публикувано на: 30 Май 2010 21:09

Пич ти как намираш празните,скучни,безмислени!,планети?А изсмуканата от пръсти история,за да ги включатш играта,само и само за да привлекат по-широка аудитория...даже няма какво да обяснявам МК го е обяснил всичко и в поста си малко по-нагоре и няколко страници назад пак се водеше същата дискусия...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 21:18

Планетите са яки бе, де съм казал такова нещо?

Татуин и Хот са изсмукани от пръстите, да, но всички останали са изключително интересни. Дромунд Каас, Белсавис, Титон, Вос...

Планетите са за всичко друго, но не и за привличане на по-широка аудитория. Те са напълно неизвестни, незначителни и без реално присъствие в SW-канона. Ако искаха да привлекат масите, Байоуеър щяха да сложат иконични светове като Корелия, не такива. Явно се опитват да изградят изцяло нова вселена, вместо просто да оберат парите на хората с "още от същото".

Защо да са скучни? Ти какво очакваше?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 30 Май 2010 21:32

Точно тях имах предвид...и кажи ми как да не мислиш,че Татуин и Хот не са точно за привличане на хора и скучни?И точно те не са иконични така ли?Когато се опитваш да пресъздадеш град на Татуин-ок,няма лошо..но цялата планета?Нещо скрито под пясъка е причината да се върнем там?...не знам..не споря с вас наистина,мразя да споря-това си е мое мнение,но пък нали затова е форума :)

Профил

Публикувано на: 30 Май 2010 21:37

Да защо да четеш книги,като можеш да излезеш с някои пички да се напиеш в кварталния чалга клуб?Бах ги тез хора дето четат не ги разбирам и аз :roll: :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 21:38

Цитат:
и кажи ми как да не мислиш,че Татуин и Хот не са точно за привличане на хора и скучни?И точно те не са иконични така ли?

2 иконични планети от общо 12... това комерсиализъм ли е?

Я виж планетите в Star Wars Galaxies (предишното ММО по Междузвездни войни), па тогава ми говори за привличане на масите.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 30 Май 2010 21:47

Галаксис не съм го играл(уби ми се желанието :o ),но имам впредвид,че ъпдеитите допреди...месец не ми допадаха,а преди тва имаше 2-3 месеца период на тотален спад на интереса ми...пак се включих в нещата с новия комикс(кърти мивки бтв 8) ) и с разкриването на биографиите,спътниците и Вос пак лапнах въдицата :) Та говоря за този период не за целия контент...мое мнение ъген..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2010 22:04

Да видим какво не си харесал - два таймлайна, Белсавис, Тарис, Дромунд Каас и завършека на Тhreat of Рeace.

За Тарис си изказах мнението тук. Много лоша идея. Дромунд Каас и Белсавис обаче бяха бисери - кеф ми беше само да чета за тях. Особено ми хареса прокрадващата се тема за разгадаване на древни мистерии. Всичко което включва ракатанци е pure win.

Единственото което не ми допадна бяха многото дивелъпър блогове и фенски петъци. На кого, по дяволите, му пука от какво е бил вдъхновен дизайнът на ситската роба или каква картинка е нарисувал Питър от Сиатъл? Сиктир...

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re:
Публикувано на: 30 Май 2010 22:27

Минотавъра написа:
Единственото което не ми допадна бяха многото дивелъпър блогове и фенски петъци. На кого, по дяволите, му пука от какво е бил вдъхновен дизайнът на ситската роба и каква картинка е нарисувал Питър от Сиатъл? Сиктир...

На мен лично ми е изключително интересно да чета девблоговете, а дев ъгълът на фенските петъци си е pure win обикновено :P

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com