• Бункасай 2010! •

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: • Бункасай 2010! •

Мнение от The Chameleon »

Ahriman написа:
The Chameleon написа:Евала на админската работа! :D :bowdown:

Стийл, бъркаш темите. :lol:
принципът е същия

Еми не. Няма нищо общо тази тема с примера, който даваш. А и самата тема беше напълно сериозна, както и предните години, когато съм я пускал за ивента. Просто тази година бе пълно с дебили, които да я спамят. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Бомба е паднала! :)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Marv

Мнение от Marv »

The Chameleon написа:Бункасая мина, може да оставите темата да потъне. :)
Как беше, хареса ли ти :?: (т.е. направиха ли ти традиционият японски ритуал букаке)
Fuck you, buddy
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Marv написа:
The Chameleon написа:Бункасая мина, може да оставите темата да потъне. :)
Как беше, хареса ли ти :?: (т.е. направиха ли ти традиционният японски ритуал букаке)
Не съм ходил, естествено. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Go6o ot po4ivka

Мнение от Go6o ot po4ivka »

ЯМАКАШИИИИИИИИИИИИИИИИИ ВЕ!

-------------------------------------------------------------------------------------

Boby: да предупредя - подобни флудове и офтопици, особено придружени с крясъци, ще бъдат наказвани с перманентен бан на ip-то + изтриване на всички регистрирани от съответното ip акаунти. И това се отнася и за други теми и посетители, не само за the master в случая. Като видят, че някой е почнал да сере в някоя някоя тема - веднага налазват още десетина като мухи на лайна.

Ако нещо не ви е интересно или ви дразни - игнорирайте го, ако има нарушение - подайте сигнал. Ако някой друг посетител ви дразни - от настройките на неговия профила го отбележете като "враг".

Не може за това, че някой ви дразни да наказвате и всички останали посетители във форума и да ги замеряте с флуд, офтопик и боклуци.
Последно промяна от Boby на 31 Май 2010 18:42, променено общо 4 пъти.
Причина: предупреждение от админ
Публикувай отговор