Автостоп

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
човек

Re: Автостоп

Мнение от човек »

zip0 написа:Само едни мизерници биха могли да го твърдят... то по тая логика не даваите пари за храна, а ходете и молете другите да ви дават от тяхната.
не това е логиката, недей да изопачаваш.

п.п. мисля, че имам още достатъчно мозъчни клетки.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

То и лудият си мисли, че не е луд... :roll:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
човек

Мнение от човек »

то и тъпият си мисли, че не е тъп.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

По принцип за човек, който е на ти с наркотиците е съвсем нормално да не му дреме за автостопа :). В крайна сметка, ако нямаш елементарно себеуважение, защо да ти пука, че могат да те пречукат някъде?
:D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Gipo написа:П ако нямаш елементарно себеуважение, защо да ти пука, че могат да те пречукат някъде?
:D
Тук не съм особено съгласен, защо пък да нямаш елементарно себеуважение, ако употребяваш разни наркотици... :? Има наркотици, има и наркотици. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

@видов , бахти и чийп есъ си етрополе е на 60км от софия
колко пари ти е билета ? 6лева ли или по-малко ?

защо изобщо се занимавате с глупости , ако смяташ да предприемаш пътуване най-малко пътните не трябва да са ти проблем или е по-готино да се правиш на циганин по разни дафове и камази да се буташ , за да може да спестиш да речем 30 лева.
ебахти тъпотията , икономията е майка на мизерията пичове ( :lol: ) .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

човек написа:ама да го правиш безплатно и да ги дадеш за нещо друго е още по-голяма оферта.
Ама и да намериш някой който ще те вози безплатно.
a.k.a Frosty
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Дори и да се навия да кача някои непознат, при всички положеня бих му взел пари за бензин. Иначе 8-9 клас съм се возил на автостоп просто щото до мястото където отивах нямаше друг варянт за стигане
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

човек написа: не това е логиката, недей да изопачаваш.

А кое е логиката?
Не можеш да си осигуриш транспорт - молиш за транспорт.
Не можеш да си осигуриш храна - молиш за храна.

Това, че можеш да си купиш билет но не искаш, а няма как да не искаш храна не те оправдава. Или иначе казано, това че храната ти е жизненоважна и стремежа ти към нея е нагон не разбива логиката, само я прави още по-зле. Не си готов да молиш за нещо толкова важно за теб, пак за да спестиш някой лев, но с кеф ше висиш по шосетата да просиш превоз донякъде?

Аз като шофьор няма да кача стопаджия. А стопаджия бих станал единствено по принуда, не по своя воля щото е ебати тръпката видиш ли.

46 лева са малко пари за да прекосиш България два пъти по ширина. Всъщност откъдето и да го гледаш не са много пари. Храната ти за няколко дена. 23 лева е абсолютно нормален еднопосочен билет София-Варна, даже последно като пътувах с автобус беше 25. Влака не знам колко струва, но със сигурност е много по-евтин.

Абе аман от глупаци общо взето. Висете си по пътищата като ви е кеф, ега прогизнете. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

Баща ми кара трабант и като минава по околовръснтото нА Стара Загора и стопаджиите, които са се наредили там, само като видят колтоа и си свалят палците. Тарикати.
чукам, влизам, гледам заключено
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

40 лева са си малко за да прекосиш цяла българия.С кола и 100 ще са ти малко.
a.k.a Frosty
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Моридин написа:За ученици и студенти пък цените са още по-ниски: автобусен билет отиване и връщане от София до Варна е 46 лева, а същият с влак ти излиза по-малко от 30.
Само да вметна билета за влак София- Варна е 10 лева. Наобратно е пак толкова :)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
човек

Мнение от човек »

Валдес написа:
човек написа: не това е логиката, недей да изопачаваш.

А кое е логиката?
Не можеш да си осигуриш транспорт - молиш за транспорт.
Не можеш да си осигуриш храна - молиш за храна.

Това, че можеш да си купиш билет но не искаш, а няма как да не искаш храна не те оправдава. Или иначе казано, това че храната ти е жизненоважна и стремежа ти към нея е нагон не разбива логиката, само я прави още по-зле. Не си готов да молиш за нещо толкова важно за теб, пак за да спестиш някой лев, но с кеф ше висиш по шосетата да просиш превоз донякъде?

Аз като шофьор няма да кача стопаджия. А стопаджия бих станал единствено по принуда, не по своя воля щото е ебати тръпката видиш ли.

46 лева са малко пари за да прекосиш България два пъти по ширина. Всъщност откъдето и да го гледаш не са много пари. Храната ти за няколко дена. 23 лева е абсолютно нормален еднопосочен билет София-Варна, даже последно като пътувах с автобус беше 25. Влака не знам колко струва, но със сигурност е много по-евтин.

Абе аман от глупаци общо взето. Висете си по пътищата като ви е кеф, ега прогизнете. :D
как да не те оправдава бе, точно такива тъпи сравнения мразя. Не съм видял да съм казал, че е готино да се возиш на стоп и не бих го правил ей така за кеф, но факта да е готино преживяване не е изключен. И разликата при моленето за храна е, че навсякъде по света хора си има хора, които се возят на стоп и такива, които ги качват, недей да ги прирявняваш с просяци, или херци, защото е глупаво.
Сега те моля, не пиши повече в тази тема, защото няма смисъл. Не съм сигурен дали ще ме послушаш, най-вероятно не. Да видим. :D

п.п. до сега не съм си мислил, че хората могат да имат толкова крайни мнения за возенето на стоп. :lol:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Макс написа:40 лева са си малко за да прекосиш цяла българия.С кола и 100 ще са ти малко.
Точно. Хората си нямат идея колко струва горивото за тоя път, ама и да си имат кво значение, като 50 лева са им ебаааси колко много пари...
човек написа:И разликата при моленето за храна е, че навсякъде по света хора си има хора, които се возят на стоп и такива, които ги качват, недей да ги прирявняваш с просяци, или херци, защото е глупаво.
То на много места по света има и хора които просят храна.
И ако ми заобясняваш, че возенето на стоп не е просене, нема мога заспя от смех.
И не, не ги приравнявам към просяци и херци, ама стопаджиите дето съм виждал по пътищата винаги са били некви мизерници, ако не друго, с нисък социален статут. Абсурдно ми се вижда човек притежаващ автомобил да се хване да пътува на автостоп за кеф, и не познавам и едва ли ще опозная някой такъв. А дори и да опозная, ше е бесно изключение. Но хора, които имат коли, обаче никак не им пречи да се возят с автобуси, че даже и влакове - бол. Аз лично съм един от тях.
Казват, че влаковете са транспорта на бедните, и това е безспорен факт.
Тогава автостопа кво е? Транспорта на просяците? :D

КОЛКО готино преживяване може да е автостопа бе? Любовта на живота си ли ше срещнеш зад волана на тоя ТИР? НАЙ-забавното, което може да е, е да прекараш няколко часа в компанията на приятен човек, който да те разсмива, та да го запомниш с добро и да не го видиш повече. Ебати купоня, честно, струва си висенето по шосетата. :D

И какви крайни мнения, това с психопатите и опасността за живота ти си е глупост. Обаче мен ли ми се струва, че всичките фенове на автостопа са разни пуберчета, още незавършили или тепърва завършили образованието си, без стабилно установен самостоятелен живот, на самоиздръжка, или разни глупачета които на над 20 години вместо да бачкат или учат се чудят в кой парк да наливат двулитровки. Звучи крайно, но изненадващото е, че обхваща ВСИЧКИ стопаджии, които познавам. Как па некой 30 годишен с жена, дете, апартамент и кола не хукне на автостоп като запътува нанякъде (без жената и детето ест.). Та, как казах, висете си по шосетата, все пак сега ви е времето, като поотраснете едва ли ще ви се вижда чак толкова умно. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
човек

Мнение от човек »

тогава лягай да спиш от смях!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз единствения път когато се возих на стоп беше когато си изпуснах последния за деня автобус от с. Щръклево за Русе (имаше мотосъбор). В такива крайни ситуации - оправдавам, но иначе - не.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аз

Мнение от Аз »

Аз един път се возих на автостоп като много малък, ама с един чичко от града :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

Може да ти свърши бензинаи да накра някой да те закара до най-близката бензиностанция! :shock:
чукам, влизам, гледам заключено
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

е кой пък човек ще тръгне на извънградско да кара ако знае че бензина му е на привършване :lol:

виж, ако стане някоя авария (особено с по-старите автомобили) може
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

толко ли не мо разберете, че НАИСТИНА има хора, дека немат пари за билети и понякога немат друг избор ... с нисък социален статут били - еми голема работа, да не са прокажни и чумави ... еба ви у снобарите :lol:

И возенето на автостоп не е баш просене. Не е като да дадеш хляба , или много повече пари за бензин. Да, колата става по-тежка и т.н., ама ча па толкова да се гнусите от тая работа, не видим причина ...
джумерки
Публикувай отговор