не това е логиката, недей да изопачаваш.zip0 написа:Само едни мизерници биха могли да го твърдят... то по тая логика не даваите пари за храна, а ходете и молете другите да ви дават от тяхната.
п.п. мисля, че имам още достатъчно мозъчни клетки.
не това е логиката, недей да изопачаваш.zip0 написа:Само едни мизерници биха могли да го твърдят... то по тая логика не даваите пари за храна, а ходете и молете другите да ви дават от тяхната.
Тук не съм особено съгласен, защо пък да нямаш елементарно себеуважение, ако употребяваш разни наркотици...Gipo написа:П ако нямаш елементарно себеуважение, защо да ти пука, че могат да те пречукат някъде?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ама и да намериш някой който ще те вози безплатно.човек написа:ама да го правиш безплатно и да ги дадеш за нещо друго е още по-голяма оферта.
А кое е логиката?човек написа: не това е логиката, недей да изопачаваш.
чукам, влизам, гледам заключено
Само да вметна билета за влак София- Варна е 10 лева. Наобратно е пак толковаМоридин написа:За ученици и студенти пък цените са още по-ниски: автобусен билет отиване и връщане от София до Варна е 46 лева, а същият с влак ти излиза по-малко от 30.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."как да не те оправдава бе, точно такива тъпи сравнения мразя. Не съм видял да съм казал, че е готино да се возиш на стоп и не бих го правил ей така за кеф, но факта да е готино преживяване не е изключен. И разликата при моленето за храна е, че навсякъде по света хора си има хора, които се возят на стоп и такива, които ги качват, недей да ги прирявняваш с просяци, или херци, защото е глупаво.Валдес написа:А кое е логиката?човек написа: не това е логиката, недей да изопачаваш.
Не можеш да си осигуриш транспорт - молиш за транспорт.
Не можеш да си осигуриш храна - молиш за храна.
Това, че можеш да си купиш билет но не искаш, а няма как да не искаш храна не те оправдава. Или иначе казано, това че храната ти е жизненоважна и стремежа ти към нея е нагон не разбива логиката, само я прави още по-зле. Не си готов да молиш за нещо толкова важно за теб, пак за да спестиш някой лев, но с кеф ше висиш по шосетата да просиш превоз донякъде?
Аз като шофьор няма да кача стопаджия. А стопаджия бих станал единствено по принуда, не по своя воля щото е ебати тръпката видиш ли.
46 лева са малко пари за да прекосиш България два пъти по ширина. Всъщност откъдето и да го гледаш не са много пари. Храната ти за няколко дена. 23 лева е абсолютно нормален еднопосочен билет София-Варна, даже последно като пътувах с автобус беше 25. Влака не знам колко струва, но със сигурност е много по-евтин.
Абе аман от глупаци общо взето. Висете си по пътищата като ви е кеф, ега прогизнете.
Точно. Хората си нямат идея колко струва горивото за тоя път, ама и да си имат кво значение, като 50 лева са им ебаааси колко много пари...Макс написа:40 лева са си малко за да прекосиш цяла българия.С кола и 100 ще са ти малко.
То на много места по света има и хора които просят храна.човек написа:И разликата при моленето за храна е, че навсякъде по света хора си има хора, които се возят на стоп и такива, които ги качват, недей да ги прирявняваш с просяци, или херци, защото е глупаво.
Sturm написа: къв ханс бе...
чукам, влизам, гледам заключено