Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Май 2010 15:10
Възнамерявате ли да играете игрите си в непосредствено бъдеще?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Май 2010 17:17
Аз тая вечер не мога. Sorry.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Май 2010 22:11
Адаш, разцъквай с дими, че да видя с кой ще цъкам от вас двамата!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 16:28
Tiny отпада, TheChosen1 продължава.
едит: Vermic, с теб трябва да играем за loser bracket-a
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 16:38
Tiny, добри игри Победителя от Azhra и Vermic когато е готов да пише
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 16:48
gg Реших да ъпдейтна схемата:
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 17:24
Решихме без лузър бракет, че много време, то днес сме 27....
Едит: Освен ако всички не са съгласни да играят 2 мача дневно, аз сън навит, защото вечер съм свободен.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 17:52
Точно, ако стане - стане, ако не... здраве да е, играта ще се купува
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 18:45
Тая събота и неделя съм доста свободен ако някой даде ключ ще се включа
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 19:40
Давайте победителите си изиграйте мачовете, а пък като излезе играта тепърва ще се запукваме в батъл нета
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 21:53
Хахахах тоя Ahzra е ебати коравото копеле... в първата игра извади immortal преди zealot, а във втората ме уби бавно и мъчително ^^^ разбрах какво се случва като се провалиш в cannon rush...
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 23:20
Може и да е добър пича, но ти как не го харасна, като първия му юнит е бил имортал ( така разбрах от поста ти)
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Май 2010 23:54
Образно казано, имам предвид че го извади мн бързо, атакува първи и оттам насетне нямаше връщане назад... пича знае как се играе старкрафт
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Май 2010 09:21
Аз и тази вечер не мога да играя. Ако толкова не ви се чака - пишете ми служебна загуба и d1m1 да играе с адаша. Предполагам, че утре вечер ще мога, но не мога да обещая нищо. Съжалявам, но времето е ресурса, които ми липсва най-много.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Май 2010 09:44
Ми уговорете си се, утре вечерта е приемливо, защото е 29-ти и в неделя да се изиграят 2та полуфинала, а понеделник финала....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Май 2010 14:25
Warbringer написа: Аз и тази вечер не мога да играя. Ако толкова не ви се чака - пишете ми служебна загуба и d1m1 да играе с адаша. Предполагам, че утре вечер ще мога, но не мога да обещая нищо. Съжалявам, но времето е ресурса, които ми липсва най-много. Адаш, сигурен ли си, че утре ще можеш, щото ако няма да можеш, наистина да се пише служебна сега и да продължаваме, времето наистина е малко... :/
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Май 2010 14:34
Warbringer написа: Съжалявам, но времето е ресурса, които ми липсва най-много. Еми направи си ранен експанд, ебати.. то е ясно.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Май 2010 21:55
БТВ бетата е удължена до 7 юни.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 29 Май 2010 10:14
Пичове, бетата 100% ще я има докато не пуснат retail-a
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 29 Май 2010 10:20
Няма да я има, ще има оупън бета 1 седмица.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|