Dante, вкус се изгражда не с количествено, а с качествено натрупване и с четене на истинска кино критика, а не на драсканиците по разни ежедневници и дебилни web места, като IMDB.
И понеже нито ти, нито аз го правим значи за никакъв
изискан вкус не може да става дума.
Грешно е и да изкарваш мнението ми за "излишно снобарско"...Мумията снобарско забавление ли е? Очевидно не. Но той ме кефи (не и 3-та част), а Принцът не. Толкоз.
DJ Cat, за мен Карибски пирати 3 е в пъти по-незабавен, резточен и неадекватен от първите две серии (които пък ме скъсаха от кеф).
За Принца - ако чисто и просто бяха карали по сюжета на играта (от 2003-та) с някои съкращения, щеше да се получи по-хубав филм.
Иначе добра сценография, стънтове, облекла и грим. Професионален продук. Но нещо липсваше приключението (просто стънтове + търчене между локации), а диалозите бяха като от 60-тарска холивудска приказна продукция в стил старите "Сблъсъка на титаните", "7-мото пътешествие наСинбат" и "Багдатския крадец"...т.е. липсва еволюция, като в нещата цитирани от мен за еталон по-горе.
Хасансините

също бяха грозна гледка...приличаха на второразредни монстъри от хонг-конг-ски кунг-фу екшън

.
ПП Музиката ми хареса, въпреки че нямаше запомнящи се мотиви.