Много повече очаквания имах към играта Изиграх няколко писти, и честно да ви кажа, единственото хубаво нещо е, че са си направили труда да сложат колите с истинските им имена. Друго хубаво в игричката аз не виждам. Управлението е под всякаква критика. Няма възможност да си настроиш контролите.
същност играта е доста добра с сплит секонд ще ги сложа на едно ниво ама ако се смесят двете ще е просто невероятно
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
хахахаха още един разбирач
поне ми обясни какво за тебе е тръпка
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
хахахаха още един разбирач
поне ми обясни какво за тебе е тръпка
Да потрошиш Rosolini Tempesta на забавен кадър, като преди това си се движел с до дупка натиснато нитро на фона на "Paradise City" или "I Wanna Rock".
Ей това е тръпка.
Но вие си играйте новите, недопечени, с шибано високи изисквания боклуци.
ем бърноут е яка ама ми е еднообразна все по един и същ начин се разбивам
тук там някой изхвърчи от някоя рампа и се рамаже ама не е толкова забавно
а и INFERNO VAN FTW !!!
докато оключих всички коли(поне аз така си мисля)
играх и мулти ама на блър мултито е истината просто аз по яко нещо от тва не съм виждал колите са супер равностоини всички се движите един до друг супер мелета стават и някой пусне шънт и гледаш някъв прави задно салкто друг мине под него след тва някой с нитро се забие в вас абе кво да ти разправям супер яко е
Абе аз докато не си ъпгрейдна компа, Блър няма да го пробвам.
Иначе Бърнаут и аз много го играх. В един момент писва, обаче винаги когато си го пусна отново ми е кеф.
Агент Боцко написа:За мен това е несериозна работа да не могат да се нагласят копчетата. Ще чакам, докато се появи начин.
Сране в устите на PC играчите.
Ще си купиш контролер.
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Агент Боцко написа:Е аз имам геймпад и с него не става, а пари за конзола НИКОГА няма да дам
Като гледам настройките, май разпознава само Xbox360 контролер.