Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Май 2010 16:37
Димитър ако иска тая вечер да направим мача. Ако съм си в нас, де. Щото както се очертава май няма да се прибирам. Ама ако съм в нас ше цикля цяла вечер, така че... да :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Май 2010 17:35
А след 13 пач как стоят нещата с добавяне на приятели, че на мен все не ми дава да кликна send request edit: Нужни са мейл адреси за френд лист-а. scooby1880@gmail.comTheChosen1, намери ме по скайп, че с твоя ник откривам само някакъв пакистанец (?!)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Май 2010 17:52
Хами пиши, ако си навит към 9-10 часа да си изиграем мачовете..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Май 2010 18:54
Пиши ми в скайп да се доуговорим... Нещо не мога да се свържа с теб; edit : май е най-добре да поотложим турнира, докато не оправят тези проблеми с дропове и т.н.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:07
Вече се играе перфектно.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:14
Ок, остава с DJ Cat да се намерим по скайп..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:34
Кой е Dimitarcho?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:42
Warbringer написа: Кой е Dimitarcho? memberlist.php?mode=viewprofile&u=11625some random d00d
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:49
Аз намерих човека с когото трябва да играя :/ и уви него го няма в скайп!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 13:54
Ами Димитърчо да вземе да драсне един ред тук, да покаже, че е жив, и да се разберем нещо за мача... Не притежавам цялото време на света...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 14:09
ами кажи кога искаш да играйме , остави си скайп и ще се разбереме Аз довечера мисла че ще съм свободен.Пиши ми на ЛС
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 14:38
Скайпа ми е Neuravnovesen. Довечера към 22.30, ако ти е удобно, ще е идеално. Може и по-късно, ако искаш, аз така или иначе мисля да цикля SC цяла вечер
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 19:03
Starcraft 2 beta е много добра игра с добра графика и просто не мога да дочакам цялата Starcraft 2. Имам ключ към играта пожелавам на всички ако можете да тесвате бетата, но според мен ще е най-добрата игра направена от Blizzard преди да излезе катаклизъм. И помнете
___________________________________ zegr
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 19:37
Все си мисля че с лузър бракета, няма да ни стигне времето. Пишете ако искате да го махнем, това и да си е нормален Single Elimination с 8 човека. И в двата случая всички игри са 2от3, само финала 3от5 за по-интересно.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 20:46
ГГ Хами ме размаза направо пожелавам му успех нататък Две изключително слаби игри от моя страна, но е разбираемо след това прекъсване от 1 седмица съм забравил да играя ( не че много можех хаха)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 20:58
GG наистина, сега остава да видим как ще се развият другите двубои...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 21:16
При мен не се очаква нещо трудно Но човека го няма в скайп :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 25 Май 2010 21:25
Sunerphey написа: ОМФГ като видях скрийновете помислих, че е фейк и е някой гаден мод за starcraft 1, но е истина Защо се надявах да обявят тази игра Чесно ужасна е! , А ти си толкова тъп , че изгарям от желание да ти запаля ръцете ..
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 21:31
Tiny намерих те в скайп ама май нещо се бъгна, да знаеш че съм на линия за игра, когато си готов пиши...
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Май 2010 22:05
Паднах
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|