P.S.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нямам помен, а и какво значение има? Не казвам, че аз съм последвал създадения ти имидж в този тролски форум.Dante написа:The Chameleon написа:Дам, доста е добра, но ти си създал известен имидж и..
Абе не беше ли ти типа, дето обясняваш как е малоумно да си правиш мнение за някого, познавайки го единствено от тролски форум или беше Ерик, ммм?
http://www.youtube.com/watch?v=X5uYAwErEWEThe Chameleon написа:...IT'S OVER EIGHT THOUSAAAAAND!!! ...
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
И к'во като си на 17 бе?Dante написа:Уау не думай.
Аз съм на 17 бе.![]()
Как да не ги мразиш мангалите кажи сега.The Chameleon написа:http://www.youtube.com/watch?v=bVFlAslG5S4![]()
![]()
баси фалшивите анимациbotlik3 написа:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.