На дрегер.
Бях пил 2 малки Хайнекена преди няколко часа, но дрегера отчете 0.00.
Günther написа:Вчера за първи път духах!
На дрегер.![]()
Бях пил 2 малки Хайнекена преди няколко часа, но дрегера отчете 0.00.

Малко е сконфузно в 4:30 сутринта от прозореца на полицейска Лада Нива да ти подадат един издължен предмет, който ти да да се понаведеш, да лапнеш и да поодухаш малко.Albtraum написа:почуства ли се мълестнат ?
не те ли плясна по задника на тръгване ?Günther написа:Малко е сконфузно в 4:30 сутринта от прозореца на полицейска Лада Нива да ти подадат един издължен предмет, който ти да да се понаведеш, да лапнеш и да поодухаш малко.Albtraum написа:почуства ли се мълестнат ?![]()
Но пък ми беше интересно. Досега не знаех какво точно представлява дрегера. Много пъти са ме спирали, но никога за да им духам.
Не ме плесна, беше срамежлив, но ми записа информацията в рапорта си, сега очаквам любовно писмо с куриер...Albtraum написа: не те ли плясна по задника на тръгване ?
а може би те разсъблече с очи![]()
![]()
шегувам се бро , кофти работа са дрегерите не са ме карали да го ползвам
само губят времето на хората , като си пил дори и малко си личи
Тук е много по опасенAlbtraum написа:дамн , женствен е

чукам, влизам, гледам заключено
много рано си я намерил , човечеБильe написа:Аз ще имам дама на бала, хъхъ
И аз си имах. Супер си изкарахмеБильe написа:Аз ще имам дама на бала, хъхъ
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
На мен поне винаги ми е било интересно дали владееш говоримо български или само писмено.човек написа:лошо ми е, повръща ми се, ше ви еба майката ако дойда на шибаната хижа.![]()
![]()