Шампионска Лига 2009/2010 финал

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Kompoth

Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал

Мнение от Kompoth »

бе афектиран съм... нали се сещаш къде съм бил днеска цял ден :?
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

И все пак тук е нужно да изтъкнем - връхната точка в сезона на лузърпул - подаряват победа на челски на анфийлд, за да прецакат Нас. Way to go, ya mighty reds :lol: :lol: :lol:

Also - джерард :lol: :lol: :lol:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Nocturno, колко години минаха бе пичага ?

Лузърпул - дупедавците на Премиершипа ... Домакини, борещи се за квота - цял мач без чисти положения и игра на ниво под Чемпиъншип и един плешив хуй на скамейката с най-насраната физиономия на света. Ако наистина всичко се прави за да не ги настигнат Юнайтед по титли не знам ... А Стиви Джи май продаде мача :lol:
http://wkoz.net - rap shit 24/7
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Няма такъв смешен отбор като Ливърпул

Догодина - нов треньор и 2/3 от отбора да бъдат сменени!

бтв това карлсберг на китайски ли беше?

В момента мога да сравня Ливърпул единствено с Дунав Русе :(((((((((((((((((((((((((((((((
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Айде, резервният отбор на Юнайтед шампиони в Северната дивизия, а след финала днес срещу резервите на Вила са шампиони на цяла Англия ! Евала на Оле и момчетата !

А самият мач мамата си е ебал. Вила повеждат, ние изравняваме, вила повеждат, на нас ни дават дузпа, вкарваме я, вила повеждат в 80-ата минута и някъде 87-ата ДИУФ изравнява. И после изпълняват дузпи, където Фостър спасява 2 и вкарва 1 :lol: :lol: :lol:

Не е истина обаче какви играчи имаме ние - за младите ви говоря. Клевърли тази година беше абсолютен феномен за Уатфорд, играеше като халф и беше най-големият им голмайстор. Джеймс и Уелбек правеха добри впечатления за Престън, а пък Тошич в Бундеслигата вече има към пет-шест гола, мисля си.

Отделно от това имаме играчи като Диуф (който днес е вкарал 2 от головете ни), МАКЕДА (вкарал дузпата), при халфовете имаме Оли Норууд, Кори Евънс, Магнус Волф Ейкрем (ебаси името !), че дори и Погба можем да го пишем тук. Плюс Обертан по крилото (а туй момче има масата талант). А в защита - Гил, ДеЛат (или Де Лает, изберете си), Рафаел и Фабио изобщо не ги коментирам. Дори Фостър не е слаб вратар, ако си оправи главата, щот' проблемите му са все психологически.

ШАМПИОНИ ! Айде :О :О :О Бъдещето е светло 8)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Nocturno написа:
DJ Cat написа:Ноктурно стига си се правил на големия шеф и разбирач, всеки има право да се интересува и подкрепя любимия си отбор, ако трябва ще се кръсти Ман Юнайтед, като тоя българин, къде го даваха по новините. Още повече че никой от тая тема не е дал повод за хейта който изливаш, тук се коментират мачове, тренери, отбори, Шампионската лига естествено и т.н. Като не ти изнася недей влиза тук.
Баш пък ти ли намери да ми държиш сметка бе ?! Дето ходиш да обясняваш наляво-надясно кой какъв истински живот трябвало да живее и се вживяваш и вкарваш псувни на рандом места и въобще не ти се получава. Ако искаш и Фолкърк подкрепяй, през кура ми е, само недей ти да се изживяваш като авторитетен форумец, щото всички те разбрахме че си незадоволен от живота и нямаш място за изява нито пред приятелите си, нито пред никого. Ще влизам където искам, нито си модератор, нито администратор, да ми обясняваш какво трябва аз да правя. Когато станеш шеф, тогава ще се научиш да раздаваш заповеди - дотогава ще мълчиш със сведена глава и няма да опъваш тирантите като шампион. Млъквай и недей дава акъл в заспали форуми, както ти самият казваш, а чети с разбиране, ако си изтървал да усвоиш тоя занаят в училище, понеже така като те гледам си изтървал много от нещата, на които даскалите са искали да те научат. Тъпанар. И ако си мислиш, че като си бил със 10, 20+ жени или си работил 2-3 години си станал ебати истинския мъж, замисли се хората на по 40-50, които уважаваш примерно ти, през какво са минали, за да бъдат достойни за уважението ти. Хич не ме занимавай с педераските си проблеми и въобще можеш да бараш меча от всичките му страни, путак заспал.
:D Тук се коментират мачове шефе, намери си някой друг да му четеш конско. Не разбра ли че не си ми интересен? Точно защото нито аз, нито ти сме модератори мога да си коментирам, колкото превъзнесено искам мачовете.... Сега след този велик твой пост си мислиш, че съм много афектиран и обиден, нали?
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

очевидно е, няма какво да си мисля :roll:
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Nocturno написа:очевидно е, няма какво да си мисля :roll:
Не разбрах само що реши да критикуваш на хората хобито - все едно да кажеш на някой, че като играе компютърни игри няма да стане 3 метров гигант с 2 меча и няма смисъл да се занимава изобщо :lol:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Nocturno написа:разбирам че е яко да "разбираш" (това разбиране винаги е стояло под въпрос за мен) от футбол, ама замисли се точно това разбиране и тези знания, които притежаваш с какво ти помагат - например да намериш смисъла на живота ? ако няма да ставаш футболист (в байерн), не виждам защо влагаш ебати префърцунената емоция, ще речеш че ван гаал е баща ти или може би отмар хицфелд, щото той поне два пъти подред ги закара на финал... не че ми пречи нещо на живота, батка, че си фен с фенщина над средното ниво, ма като станеш на 80 години животът ти пак ли ще се осмисля със загубите и победите на байерн ? да не си немец ? от мюнхен ??? :lol:
Ама и ти си един тъп гъз ...
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

батка, къде се буташ и ти не ми е ясно, след като един пост не си написал, съдържащ неща, различни от детски обиди и безинтересни хейтвания :? чети си там интелектуалните книжчици и не се обаждай
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

THE KOVENANT написа:Няма такъв смешен отбор като Ливърпул

Догодина - нов треньор и 2/3 от отбора да бъдат сменени!

бтв това карлсберг на китайски ли беше?

В момента мога да сравня Ливърпул единствено с Дунав Русе :(((((((((((((((((((((((((((((((

Ти ли ми говориш за смешен отбор?! Блекбърн с кого играха последния си мач и как завършиха :roll: :roll:
А Дунав са такива смешници... само дето в сравнение с Калиакра са най-добрите просто :lol: :lol:
WeAreGettingClose
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Не оспорвам и за Арсенал........

Ми Дунав... като нямат спонсор, трябва футболистите сами да се издържат, разбирам ги че падат.....
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

ТОТНЪМ !!!1!
shizo123

Мнение от shizo123 »

Броени часове до финала, 1 с/у друг излизат 2ма невероятни тактици, водещи 2 отбора, вече спечелили дубъли в страните си. Мотивацията ще е пределна, особено за Роббен и Снайдер, които се връщат на Бернабеу, като победители, след като бяха натирени от Реал, заради тъпата отборна политика. Без Рибери в стартовите 11 Байерн изглежда аутдсайдер, но именно тази е и по удобната за немския шампион позиция. В атака за Интер ще оперира Самуел Ето'о, който вече 2 пъти е печелил тази купа, като и на 2та предишни финала вкара 1вия гол за отбора си ( тогажа Барселона). Другите действащи фигури, вдигали най-ценното клубно отличие са капитана Марк ван Боммел(съотборник с Ето'о в първи шампионски сезон) и 2мата треньори - Моуриньо и ван Гаал, като всеки от тях има възможността да стане третия треньор печелил ШЛ с 2 различни отбора. Любопитно е че друг треньор печелил този трофей с 2 различни отбора, също е водил колоса от Мюнхен - Отмар Хитцфелд.
Като цяло очаквам интересен, не толкова динамичен(заради схемите на Моу) мач, и се надявам несмкия тим да ликува след последния съдийски сигнал :)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

докъм 10-10 и 15 си давам най-много време да съм още буден.
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Е, мамка им на интер...
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

INTER CAMPIOOOOONEEEEE
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

ебати тъпия мач, както се и очакваше ... човек ще си каже че не гледа финал на ШЛ. Не споменавам и 2те несвирени дузпи за Байерн. А па ако всички отбори играеха като Интер до 10 години тоя спорт няма да се гледа ..
Known Soldier

Мнение от Known Soldier »

slim_k написа:ебати тъпия мач, както се и очакваше ... човек ще си каже че не гледа финал на ШЛ. Не споменавам и 2те несвирени дузпи за Байерн. А па ако всички отбори играеха като Интер до 10 години тоя спорт няма да се гледа ..
Ако всички отбори играеха по-добре от Байерн ли? :lol:

Какво направиха Байерн, освен да си подават безидейно топката(50% от времето в тяхното поле)? За статистиката- успях да преброя 3(три!) подавания между вратаря им и един от защитниците, преди публиката да ги освирка и да я избият хамалската напред. Никаква идея не влагаха в играта. Ако Байерн бяха спечелили, футбола щеше да загуби(друг е въпроса, че финала щеше да е много по-динамичен и интересен, ако играеха Челси и Барса, например).

Интер бяха тактически по-грамотния отбор. Разиграванията им също бяха направо на извънземно ниво в сравнение с тези на Байерн, просто играеха като отбор. Факт.
Публикувай отговор