Ъпсурт - Мрън,Мрън
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Re: Ъпсурт - Мрън,Мрън
Приятна песен е, но няма да стане хит. Имали са много по-добри песни от това.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
да бяха изчакали поне месец и нещо, да има с какво да ги "запомнят" през лятото

-
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Не знам какво толкова и харесвате, ебаси тъпата песен според мен.. на Ъпсърт текстовете и римите ми се виждат абсолютно безслислени, все едно са взели 300 рандъм думи от речника на 15 годишен и са ги подредили такаче да се римуват. Клипа.. аман от мангалщина... ффс
Не са безсмислени :Д Който не се интересува от живота на "хай-лайфа" и не следи всяка крачка на политиците, няма да разбере. То и аз не мога да отбера 75% от пятото, но е заминателно. Те все щото се занимават с пепи с колелото и марио бронза и тем подобни вътрешно-ведомствени хумори...
Обаче ме кефи как лагерите на слушателите им се делят на 2 - едните тикат, че лириките им са безсмислени, а другите - едва ли не че са закодирали с "Енигма" масонски символики в текстовете си, но подпиташ ли ги за разяснение и разшифроване, не могат да ти отговорят
Един аутист, например, никога не може да им бъде фен
Обаче ме кефи как лагерите на слушателите им се делят на 2 - едните тикат, че лириките им са безсмислени, а другите - едва ли не че са закодирали с "Енигма" масонски символики в текстовете си, но подпиташ ли ги за разяснение и разшифроване, не могат да ти отговорят

Един аутист, например, никога не може да им бъде фен

Песента наистина не е нещо особено. Нито ме грабна със звучене, нито с текст.
@Progressor - Повечето не български хитове са същата безсмислица откъм текст. Та дори и някакви рок парчета, които историята ще помни дълго. Даже в рандъм песен на Ъпсурт има повече текст, отколкото във въпросните evergreen парчета.
@Progressor - Повечето не български хитове са същата безсмислица откъм текст. Та дори и някакви рок парчета, които историята ще помни дълго. Даже в рандъм песен на Ъпсурт има повече текст, отколкото във въпросните evergreen парчета.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Цар
- Обратна връзка:
Хич не е закодирано посланието, просто трябва да имаш няк'ва обща представа за нещата.
Който чува, слуша.
Който чува, слуша.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- fizo
- В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Жени по бельо и цигани...а ъпсурт не бЕха толко комерсиални
Като изключим тези 2 по-комерсиални неща клипа е супер.
Иначе песничката бива просто припева не е много мелодичен и не се набива толкова колкто другите им хитове.
п.с. Любима група са ми

Иначе песничката бива просто припева не е много мелодичен и не се набива толкова колкто другите им хитове.
п.с. Любима група са ми

-
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Куц Пръч написа:Не са безсмислени :Д Който не се интересува от живота на "хай-лайфа" и не следи всяка крачка на политиците, няма да разбере.
Това обяснява нещата

- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Песничката МЕ забавлява, което е най-важното.
Скрити послания? Надали. Безмислен текст? Малко.
Скрити послания? Надали. Безмислен текст? Малко.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
- Цар
- Обратна връзка:
Sirius написа:Готина е, какво:)
И т'ва се питам.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS