Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)
Публикувано на: 19 Май 2010 20:31

ти ми казваш че играта няма да илиза за пц ФАКТ еми все още не е :roll: има над 74,951768719568915961% шанс тя да излезе за пц
ем да аз имам само пц и един скапан геиминг лаптоп асус на 2 години който само разнасяме на почивки :cry:
аз те питах да ми дадеш кей за ск2 ама ти нещеше задник :x
ти контролер аз мишка клавятура нямаш шанс
компа си ми е супер играм си всичко на мах или медиум след година две може и да смена процесор че двоядрени още дълго няма да вършат работа и не мерси аз ще си играм фейбъл 3 на пц споко ще излене да не се притесняваш

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 19 Май 2010 20:41

{SuPa-1337-Killa} написа:
ти контролер аз мишка клавятура нямаш шанс

Не ;) На всеки жанр освен стратегия ще те бие както си иска.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 19 Май 2010 21:05

тва не може да стане дори и на Стриит фаитар ша го мажа щото мога да си спамя някои от атаките невероятно лесно :wink:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 21:29

Не те интересуват, па се молиш Фейбъл, конзолно РПГ, да излезе на PC. Ще викаш че не те кефят конзолните игри докато не ти направят някой кофти PC порт да му се радваш. Някой от най-добрите игри в историята са изцяло конзолни(Shadow of the Colossus, Panzer Dragoon, Shenmue, God of War, Metal Gear Solid, Okami, GodHand)... Супер смешно е да вляза в някоя новина и да гледам 50% от коментарите да са "Ще излиза ли за PC?", "Кога ще излиза за PC?", "Малеее.. дано да я пуснат за PC!" А пък точно в това списание има такива изцепки, че не е истина:
От ревюто на Gears of War:
Цитат:
Дори една година по-късно след премиерата й за Xbox 360, когато всички конзолни дечица пощуряха по нея
.. Ей това е бг журнализъм!

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 21:44

А бе имам няколко въпроса.
Задължително ли е хакнатия ми бокс да е свързан с Xbox Live?
Ако тегля пачове за игрите (през Live) и не играя онлайн ще ме баннат ли?
Колко време му трябва на бокса за да остановя дефектен ли е преди да го пратя да ми го хакнат?
Вие къде си го хакнахте, при пича от датата ли :D
(мразя думата хакване ама айде ^^)
Видях, че има няколко вида защити и се хакват по различни начиние (едните софтуерно другите хардуерно). Със софтуерно хакване прецаква ли се гаранцията?
Голям съм нууб на тема конзоли, а да загубиш 5-600 лева (за сметка на по-яко PC) не е малко.
Пачове само през Live ли могат да се качват? И на баннат бокс може ли да се играе? Как стоят нещата с онлайн активирането (примерно за Assasin's Creed 2 трябва ли постоянно да съм свързан с Xbox Live?)

Мерси предварително за отговорите и търпението :)

А иначе joar си е напълно прав-наистина PC Gaming-ът е свързан с много ядове, претупани конзолни портове, куп проблеми и те кара да се чувстваш като втора ръка потребител. Гадно е, но все пак накрая ще ни изнудят да минем на конзоли.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 21:49

http://kainy-bg.com/2009/09/26/xbox-live-ban/
Целия блог е пълен с информация за хакване/флашване и всякакви въпроси около кашонното, разгледай го.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 21:51

Четох го ама все пак не бих отказал и отговор от личен опит. :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 22:08

Абе мързи ме да ти обеснявам всичко ще ти кажа само че тия от датата са ТОТАЛНИ смешници,има много по квалифицирани хора за ФЛАШВАНЕто,да така се казва никой не казва хакване освен децата,всичко си включва софтуерен и хардуерен флаш няма как или само едното или само другото,и че МС могат да ти кажат дори колко чикии си бил пред бокса и за първата секунда му в лайв ти знаят подробна хронология на всичко + данни за всичко и че конзолата се флагва МНОГО месеци преди бан вълната че да си мислиш че си про не заловимия хакер.Другото сам го потърси,казах ти мързи ме да пиша.Всичко е изписано милиони пъти а и ние все пак как сме се информирали :) Тия неща ти ги казвам щото 2 бокса съм сменил а не по енерция :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 22:25

Макс написа:
Абе мързи ме да ти обеснявам всичко ще ти кажа само че тия от датата са ТОТАЛНИ смешници,има много по квалифицирани хора за ФЛАШВАНЕто,да така се казва никой не казва хакване освен децата,всичко си включва софтуерен и хардуерен флаш няма как или само едното или само другото,и че МС могат да ти кажат дори колко чикии си бил пред бокса и за първата секунда му в лайв ти знаят подробна хронология на всичко + данни за всичко и че конзолата се флагва МНОГО месеци преди бан вълната че да си мислиш че си про не заловимия хакер.Другото сам го потърси,казах ти мързи ме да пиша.Всичко е изписано милиони пъти а и ние все пак как сме се информирали :) Тия неща ти ги казвам щото 2 бокса съм сменил а не по енерция :wink:

тия от датата викат хакване :(
Мерси за отговора, обаче кажи къде си го флашна ти :)
Иначче ще поразгледам повече.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2010 23:29

И да ти кажа човека не го познаваш и няма да разбереш.Смис те хората са известни за тия дето имат бокс и така но за другите не са и така.Но е горе дето ти дадоха линка на Кейни,той е trusted първия бокс при него си го флашнах и супер всичко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 17:14

Цитат:
Не, че за някого е изненада, но вече Lionhead официално обявиха, че Fable III ще се появи и за персонални компютри. С добрата новина обаче идва и една лоша – подобно на Activision-ските цигански изпълнения, Microsoft също са решили, че могат да си позволят да искат повече пари за продукта си, от всички останали на пазара.

PC версията ще е на цена от $49.99/£39.99/€54.99, което вероятно означава, че България ще се „харчи” за 110лв. Също така ще е налична за сваляне и в Games on Demand услугата за Games for Windows – LIVE.

Цената на обикновеното издания за Xbox 360 пък ще е $59.99/£44.99/€64.99, докато колекционерското ще се продава за $79.99/£59.99/€84.99.

Предполага се, че Collector’s Edition-ът ще включва:

- Нов куест: Разкрийте мистерията на обитаваната от духове гора Silverpines и се сдобийте с легендерания меч Wolfsbane, смъртоносен срещу вълци и върколаци (Balverines).
- Ексклузивна локация: Отключете нов регион, идеален за установяване със семейство и разкриване на нови съкровища.
- Fable III карти за игра: Създадени от Lionhead, тези карти изобразяват всеки персонаж от Fable III, включително герои, кралски потомвстеници, бунтовници и злодеи от целия Албион и отвъд.
- Монета със знак на гилдията: Монетата включва Добра страна (синя) и Зла страна (червена) за да асистира играчите във вземането на ключови решения, които ще повлияят на света завинаги.
- Нова порода куче: Известен с предаността си, Боксерът е смел кучески спътник, достоен за най-великите Кралици и Крале.
- Уникално облекло: Открийте едно мъжко и едно женско облекло от мистериозните и далечни земи на Аурора, нова дестинация във вашите Fable III приключения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 17:46

източник? :shock:

но явно и той прави грешки!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 21 Май 2010 17:50

http://www.eurogamer.net/articles/fable ... med-for-pc !

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 17:51

дам, плюс това е потвърдено на сайта им ! :oops:

но явно и той прави грешки!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
Публикувано на: 21 Май 2010 18:47

http://www.gamespot.com/news/6263210.ht ... Btitle%3B1

Аре честито :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 19:06

Честито. Цена като за конзолна игра и downloadable-only, или ще се провалят с гръм и трясък или ще почнем да виждаме повече игри в Games for Windows. Btw тоя колекторски едишън доста ме блазни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 19:26

Едва ли ще ми повярвате, но днес, като си включих компютъра, почувствах, че има нещо ново относно Fable 3. :D Е да ни е честито. Само че тези алчни майкрософтци отново показаха колко искат да прецакат PC геймъри. 110 лева определено е над стандартната цена за PC. :x

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 19:33

DJ Cat написа:
Абе не му се връзвайте на лапенцето Супа ли какъв е...... Ако имаше пари за конзола( грешка, ако баща му имаше ) щеше сега да говори колко по-яко е на бокс и т.н. Понеже много знаете, ако играта се обяви за компютри ще си сложа какъвто ник кажете на ЛС, но ако стане обратното аз ще кажа. Навити ?

Лош късмет :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 19:36

Lord of the dreams написа:
Едва ли ще ми повярвате, но днес, като си включих компютъра, почувствах, че има нещо ново относно Fable 3. :D Е да ни е честито. Само че тези алчни майкрософтци отново показаха колко искат да прецакат PC геймъри. 110 лева определено е над стандартната цена за PC. :x

Мхм, да. И на всичкото отгоре става това което се очакваше - ексклузивно съдържание за Xbox 360 версията, още от обявата на играта. А MS не се опитват да те прецакат, просто знаят че ще си избият парите от конзолната версия и искат да "пробват" какво ще стане ако пуснат доста скъпа PC версия. Всъщност всеки това щеше да направи - така или иначе много малко хора ще си купят PC версията, поне да ги изстискат хубаво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 20:11

Да се надяваме че пц версията ще предложи нещо ново като истинска поддръжка на дх11 с дисплейсмънт мапове и тем подобни екстри, но това ми се струва малко вероятно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com