Харесвате ли Linkin Park
Re: Харесвате ли Linkin Park
Без LP полвината CS клипчета остават без музика ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Reaching aural nirvana...
Kamelot написа:Без LP полвината CS клипчета остават без музика
Да така е....и битките в аниметата дето са във vboxa или youtube
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Най-любими са ми и очаквам скоро нещо ново123456 написа:Някой да знае дали ще издават нов албум![]()
![]()
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- prince of persia
Стават. Не са лоша банда, и имат няколко запомнящи се песни
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- VALEN7INVS
- Цар
И Krieg също.vasito написа:Най-добрата метъл група?!?! Пхахаха Megadeth. Metallica и т.н. ги издухват.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
! АЧЕМ ЙАРАБ ! (и не се обяснявай)Brick Top написа:Абе, на теб достъпа до интернет да не ти е само през кучи гъз ,че всеки път като седнеш пред екран меткаш лайна по хората ?Nocturno написа:нещо не ме кефиш и май си яко тъп !
Tip:По-добре спри нета и си остани там вътре завинаги.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=XnHYusY5uYIGünther написа:СТИГА С ТЕЗ КИЧЕЦИ, ДАЙ НЕЩО МУДЕРНО!
И откога LP правят метъл, че при това най-добрия
. Някакви гейчета рапират под фона на някакви електронни звуци. Някои хора имат объркани представи за това кое какво е. Прави ми впечатление че хората които се кефят на тази група не слушат нищо друго което минава в категорията метъл. И в повечето случаи това са някакви невръстни сополанковци или някакви неорентирани teen-ове с черен грим
.
Честно казано, и на мен ми омръзнаха.Аз отдавна си слушам Metallica, AC\DC и други групи, не си мислете, че слушам само LP!
Ти серем в устенцата на теб ,разбирачо.vanmx написа:И откога LP правят метъл, че при това най-добрия. Някакви гейчета рапират под фона на някакви електронни звуци. Някои хора имат объркани представи за това кое какво е. Прави ми впечатление че хората които се кефят на тази група не слушат нищо друго което минава в категорията метъл. И в повечето случаи това са някакви невръстни сополанковци или някакви неорентирани teen-ове с черен грим
.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Баси хейта по тая група обаче
Да не говорим, че ако кажеш, че ги харесваш те заклеймяват като (идиот, кретен, музикален инвалид и т.н.)... Та това по кой критерий го оценявате? За всеки влак си има пътници както е казал народа.
П.С.
И да, някои от парчетата им ме кефят
П.С.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
На тва му се вика Българска(селска) работа,братHicks написа:Баси хейта по тая група обачеДа не говорим, че ако кажеш, че ги харесваш те заклеймяват като (идиот, кретен, музикален инвалид и т.н.)... Та това по кой критерий го оценявате? За всеки влак си има пътници както е казал народа.
П.С.
a.k.a Frosty
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
В интерес на истината, в началото LP бяха един много интересен експеримент - стабилни китарни рифове - рок, рапиране на Шинода и скречове - рап, и синтезатори - електроника. И каквото и да си приказваме, си беше готино. Много свежо и нетрадиционно. Да наречем LP нетрадиционни - да, съчетаваха толкова много елементи накуп (чувал съм пси транс с китарни рифове, чувал съм рок с рапиране, но всичкото накуп....), и го правеха качествено. Но да ги наречем метъл и то "една от най-великите метъл групи" ??? C'maaaaaaaann....
Разграничавайте нещата. По-скоро "един от най-успешните комерсиалани експерименти, комбиниращ 3 от най-известните типове музика - рок, рап и електроника"
И преди някой дечко да скочи и да ме псува, че, видиш ли "LP НЕ СА КУМЕРСЯЛНИИИИ" ще поясня, че под "комерсиален" имам предвид широко разпространен, с много продадени албуми и познат на милиони фенове. 
Трева в котенцата...
имаше един момент в който и аз ги слушах
хибрид тиори
рианимейшън
и метеора ли беше третият албум ?
купих ги , слушах ги няколко месеца и ми писнаха адски бързо
виж сега менсън от шести клас слушам ми остана по на сърцето
хибрид тиори
рианимейшън
и метеора ли беше третият албум ?
купих ги , слушах ги няколко месеца и ми писнаха адски бързо
виж сега менсън от шести клас слушам ми остана по на сърцето
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
в интерес на истината лп от край до край са миризливо лайно и това, че не знаете че преди тях е имало хора, които са комбинирали електронни инструменти с рок/китара (ел. инструменти с рап - нема да говоря въобще за тва) показва колко наизуст си приказвате(, Киндзадза
). а пък че имали хубави песнички - да бе, добре, всеки когато не е имал никакъв вкус е слушал тъпотии, които просто остават като сантиментални спомени. "комбинацията" им на линкин парк от електроники, китари и рап си е чиста перверзия и който мисли обратното нищо не разбира
рап с китари си има и то много як - cypress hill, beastie boys и още доста имена или пък faith no more - epic, ама само частично. и електроника с китари има - пинк флойд, примерно. ви еба и насрания линкин парк
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
I'm the biggest, the best, better than the rest
better than the rest
better than the rest
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Моридин написа:I'm the biggest, the best, better than the rest
better than the rest
ееее... бях я забравил тая песен!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Супер комплексарската песен. Клипа е особено як. Некъф гърчав наркоман се прави на голям и гледа лошо докато пее некви идиотщини, ебати смотаняка. Напомня ми за Морко. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК