Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Апр 2010 00:03
... се тая тренирай , повече
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Апр 2010 19:04
Пич, играя от август месец и въпреки това има разни ноу-лайфери, играещи от 2 месеца, дето ще ми пръснат задника за 20мин игра. Гарантирам ти-въобще не е толкова лесно да се правят статове. Бах, 12 май... дето вика Дракса-топки
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 30 Апр 2010 23:34
играя хон от 4 или 6 месеца и мейн акаунта ми беше на 1,9 кд рейт после някак от 1742пср , стана на 1500 , като ми се занулиха работите , държах 1,8 кд като макс докарах до 1729пср играех често с пандамониума , скаут , рампейдж , темпест и уичслеъра .
В момента деля акаунта ми с брат ми понеже се води с лийвър статус на неговият акаунт. Може би най-трудният момент в пср/статс хънта е руските тардове , но и той се преодолява с псувни и съпорт хиро .
А гига лесно е като си с поне още два френд , имам предвид ирл приятели .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 01 Май 2010 10:48
Руските тардове мога да ти кажа, въобще да не ги подценяваш. Щото те поне отбират малко от български, докато с индонезицийте и Господ да ти е на помощ-пак няма да помогне
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 01 Май 2010 10:55
ако знаеш само какви изцепки съм виждал с руснаци ... на два бутнати ръкава , мид и ботъм , един хронос не излезе от гората цяла игра умря 3 пати под ред лийвна и аз фийднах от неговите итеми та спечелихме иначе за много малко да ни изкрътят.
Почнах да играя с филтър само европейски хостове , иначе съм попадал на много кадърни палестинци 3 in a row съм побеждавал като съппорт с тях.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Май 2010 20:32
Е, тва беше-свърши се.
Сега чакам за пиратско "копие" или отивам да играя някоя друга подобна...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Май 2010 22:52
damn , къв нов хиро са адднали имаш ли на представа че нямах кънекшън през последните няколко дни да го тествам
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 08:35
Balphagore. В общи линии беше тъпичък, но поне изглеждаше яко.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 11:49
Този новия Gauntlet доооста налива Вчера ме понабиха доста с него хах. Хвърля си юмрука като Кранг от Костенурките Нинджа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 14:03
Dexter написа: Е, тва беше-свърши се. За някои! Като те кефи толкова много играта защо не си я купиш?
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 14:32
Kambino написа: Този новия Gauntlet доооста налива Вчера ме понабиха доста с него хах. Хвърля си юмрука като Кранг от Костенурките Нинджа гледах го този в ютуб ебахти звяра адски гейм плей скилс има доста полезен и готин ми се вижда , докато за тоя демона белфегор ми се вижда като меле версия на солстийлъра не ми хвана окото . Обаче Gauntlet кръти страшно ефектна скил ротация
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 14:34
Да, те него го държаха в тайна до пускането на играта в продажба и го пуснаха като бонус за настъпването на официалната дата.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 15:05
Е той Gauntlet все пак беше избран с конкурс..очакваше се да е як И аз дори точно за него бях гласувал.Ама е още е малко имбав и играя в игри където няма dev heroes тикче.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 18:28
WidowmakeR написа: Dexter написа: Е, тва беше-свърши се. За някои! Като те кефи толкова много играта защо не си я купиш? Еми, ей сегичка ще си изложа доводите: 1.Имам живот. 2.Нямам кредитна карта. 3.Дори и да имах, не ми стигат десетина долара. 4.Влюбих се. 5.В LoL 6.Още доводи искаш ли?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 18:36
Dexter написа: Еми, ей сегичка ще си изложа доводите:
1.Имам живот. 4.Влюбих се. 5.В LoL А от една moba игра скачаш на друга? Хм, хм, хм...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 19:16
Е хайде сега Какво да се прави-задоволяване на желанията
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Май 2010 22:10
Точно това имах в предвид. Щом едно нещо ти задоволява желанията най-добре какво ти пречи да си го купиш? Нима задоволството ти пречи на живота? Прави го по-добър според мен. Пък ти казваш, че не ти стигат 10$, та можеш да си ги спестиш от закуски, деба! Все едно каза, не ми достигат 2 заплати или нещо от сорта... Не знам де може пък играта да не те кефи толкова и да си мислиш, че не си струва 30-те долара.. Все пак си имаш неква преценка.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Май 2010 10:22
Цък-готов съм да дам 30 долара без проблем. Изръсих се с 60лв за GW, пък това ли няма да купя дето му знам и кътните зъби?! Както казах-проблема е в кредитната карта и това, че нито знам как се създава, нито нищо... Може би ще си я купя все пак лятото, а ако я пуснат по магазините-веднага.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Май 2010 10:47
дам и аз смятам да купя два акаунта сигурно лятото ще да е на заплата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Май 2010 10:47
Плати с дебитна карта тогава, бе...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|