Автор |
Съобщение |
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 28 Апр 2010 21:45
Здравейте, няма ли да сменяте дизайна на сайта. Не знам защо, не нещо не ме пълни и надъхва. Е вземете пример от games.bg
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 28 Апр 2010 22:10
HunteR написа: Здравейте, няма ли да сменяте дизайна на сайта. Не знам защо, не нещо не ме пълни и надъхва. Е вземете пример от games.bg и на какво прилича games.bg?На един пълен хаос.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 07:15
Само ти така мислиш. Аз мисля, че пък е супер як. Така, че и на тоя сайт дизайна е време за сменяване.
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 10:18
HunteR написа: Само ти така мислиш. Аз мисля, че пък е супер як. Така, че и на тоя сайт дизайна е време за сменяване. И за какъв, извинявам се за думата, чеп?! Не ти е достатъчно шаренко?
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 11:45
Остави го да си мисли че като се смени дизайна на сайта ще стане ултимативно добър.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 11:50
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 13:33
Дизайнът на ПЦМания е доста добър, поради факта че цялостната му подредба е доста интуитивна и семпла.
Друг е въпросът, че използваните изображения и детайлите в дизайна са отвратителни.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 14:28
Не сте ме разбрали правилно. Подредбата е супер, но както каза THE KOVENANT "използваните изображения и детайлите в дизайна са отвратителни.". Според мен трябва малко да влезете в модата с лъскавите изображения
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 14:31
Дидо, един път като свикне човек, с всичко му е ок. Мен си ми е перфе с тоя сив фон енд стъф~
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 29 Апр 2010 17:09
The Chameleon написа: Дидо, един път като свикне човек, с всичко му е ок. Мен си ми е перфе с тоя сив фон енд стъф~ Indeed.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 30 Апр 2010 16:59
фона е черен и сив само в началото към хедъра а статиите са в класически бял фон с черни букви, но това не е големия проблем
не говоря за някакви блинк блинк шаренийки и градиенти навсякъде, но може определено да се поосвежи дизайна!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 03 Май 2010 18:44
The Chameleon написа: тва е орг с животну бе
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 03 Май 2010 23:32
Wiedźmin написа: тва е орг с животну бе орг с жУвотни, newfag.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 04 Май 2010 07:49
HunteR написа: ...не нещо не ме пълни... Нямаш грижи, ела насам
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 07 Май 2010 09:54
The Chameleon написа: орг с жУвотни, newfag. ти изсъхнат ръчичките ве
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 09 Май 2010 00:50
HunteR написа: Здравейте, няма ли да сменяте дизайна на сайта. Не знам защо, не нещо не ме пълни и надъхва. Е вземете пример от games.bg Давай по-повече "чики-фрики", и по-малко висене тука, и ще си ок... Те едвам си направиха този сайт за 10 години ти искаш нов... Почакай малко...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 09 Май 2010 18:05
HunteR написа: Здравейте, няма ли да сменяте дизайна на сайта. Не знам защо, не нещо не ме пълни и надъхва. Е вземете пример от games.bg и само за това се регистрира - да пуснеш линк към games.бг? Пусни и един наш в техния форум - ей така да не сме капо - все нещо има което да не те пълни и при тях
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 09 Май 2010 18:12
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Няма ли да сменяте дизайна на сайта Публикувано на: 13 Май 2010 02:13
СИНИЯ ФОН Е КЛАСИКА БЕ ЕРЕТИЦИ!!!!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|