Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: RQ: Приключенски игри с movie-like gaming елементи
Публикувано на: 09 Май 2010 22:24

Не знам точно какво имаш предвид под movie like, ама LOTR: Return of the king е супер ефектна. Бих ти я препоръчал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2010 01:39

Outcast е невероятна, само дето може да има проблеми с подкарването на музиката и. Все пак е много стара.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 10 Май 2010 09:08

LOTR: Return of the king е връткана и сингъл, и няколко пъти на мулти :lol: Играта си е голяма мания, но както всеки екшън-аркейд и тук много нерви(и джойстици :twisted: ) се трошат до превъртането :lol:
Outcast навремето я играх, но не ме хвана. За сметка на това сериала беше разбивач

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 10 Май 2010 09:58

AcTivE написа:
Пичове, току-що завърших вманиячаващата Dreamfall: The longest journey и съм тотално разочарован от отворения край на играта, която и без това беше адски кратка...

То доколкото знам трябва да излезе някой ден и The Longest Journey 3. Само се надявам докато съм жив да стане :) Не мисля обаче че беше много кратка играта. Виж края ме издразни, който я е играл ще знае защо :) Ама знаеш ли то в тази игра нищо не е точно както си мислиш. По-раздвижена игричка е примерно "Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude" - забавна простотия :) Щом не ти харесва Myst значи няма да харесаш и Aura и Schizm, че са същите... Погледни Runaway-а мисля че също става ама не съм я играл. Погледни също
Gabriel Knight 3, хубава е ама виж дали ще ти хареса. Иначе ти предлагам и една вече старичка игра от 2001 - Summoner. Тя е по-скоро RPG но е страхотна и като история и като игра :) Жалко че втората и част не излезе за PC.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com