С кого коментирате...
- Kaiser Kar
Re: С кого коментирате...
WidowmakeR написа:Аз съм злобна мижитурка? Я се разрови назад в темата да видиш кои хора първи започнаха да си бъркат в гъза и да мятат лайна по мен! Като не знаеш, по-добре си мълчи защото се излагаш.
ТОВА МОМЧЕ Е ПИЯНКА!!!WidowmakeR написа:Е то за това сигурно трябваше много остроумие, нали? Така си се псуваме с приятелите и е най-малкото смешно, а и що да не ги псувам тия дебили? Те ме псуват и аз ги псувам. Какво? Евала ли да им права? Апа като почнете да ми говорите за комплекси и направо играта свършва и ви пиша ви бегали от нормалните хора.
(псуваш се с приятелите, щото сте на по 16 и нямате акъл за повече)
[т'ва, че приличаш на гъз с плитки е псувня. т'ва, че форумното общество не ти харесва косата и мисли, че си дебилно облечен е въпрос на естетика. т'ва, че не виждаш разликата между двете ти е комплекса.]
{т'ва, че говориш като дете не ти помага особено: "Като не знаеш, по-добре си мълчи защото се излагаш." <- lolwhut}
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Widowmaker-a е със сигурност най-грозното копеле, което съм виждал. Но за сметка на това поне е адски тъп.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
що си толкова дебилен бе widow
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Олеле колко много коментари за Уидоуа ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Хахахах Лелелел... Гледайте! Всички псувате, но когато аз ви напсувам и аз съм тъпия, така ли? Първо да говориш за някой как изглежда е много лоша култура и е най-грозното нещо на света, защото не се знае какво може да се случи на вас и на ваш близък. Не дай си Боже да го блъсне кола или да падне от някъде и да остане крив завинаги. Никога не съм казвал на някой, който го виждам за пръв път че е грозен или нещо от сорта на сериозно без той да ме е обидил по някакъв начин. Значи ето сега не ви обиждам, карам ви само да си прочетете горните постове. Обиждате и казвате, че форума не ми е бил харесвал косата... Ами спестете си ги тези неща за вас, защото както казаха това е много грозно и говори само отрицателни неща за културата ви. А когато един човек няма минимална култура и уважение спрямо събеседник, то той не е умен човек. И до къде стигнахме - до там, че обидите ми за майки и че дадени хора са тъпи макар и да са смешни и плоски, те са донякъде истина. Пак казвам, че сега не ви обиждам, а ви карам да си направите проста равносметка и за другия път да си имате едно на ум.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ей ся си писах с админа в скайп и каза, че ако не спрете, ще ИЗТРИЕ темата .
джумерки
Само теб хулят всички и нете псуват. Да ти кажат че си тъп и грозен не е псувня, а ти псуваш и следователно всеки има право да ти каже че си тъп по случея. Нети достига интелект да се заяждаш с хората, а го правиш и си перкалено малоумен в заяжданията си затова всеки ти казва че си тъп не толкоз да те убиди колкото да се озъзнаеш малко. А псуването на майка е груба селска проява. Тук се слагат снимки за да бъдат коментирани от другите юзери в форума и всеки може да казва каквото си иска за теб да ти кажат че си грозен си е съвсен нормално в гейм форум, а това че ти неможеш да го поемеш мъжки и почваш да ебеш майки само показва колко ти е слаб характера. 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Ето! В пъти по-удобно ми е да го напсувам, поне ще ме разбере. Има ли смисъл да му пиша 5 метра коментар, който нито ще ичете, нито ще разбере ако го направи? Да му обяснявам какво е псувня, да му обяснявам, че да се заяждаш с хората не сее изисква особено интелект, да му обяснявам, че псувам на майка не до толкова с цел да обидя другия, а да е смешно, да му обяснявам как се изгражда характер и т.н... Съвсем сериозно го казвам сега и отново не целя да обидя когото и да било. Вижте, че до преди една минута е чел обясненията ми, че е грозно, некултурно невъзпитано да се казва на хората, че са грозни, недъгави и така нататък, а той за тази минута го е забравил това и казва, че да обиждаш друг за това как изглежда е нормално! Пак казвам, че сега не искам да обидя никой, и се опитвам да обясня възможно най-просто на хората, които които се мислят за нещо повече от който да било друг във форума включително и мен, че са тотално сгрешили в това отношение и че не са прави.iddqd написа:Само теб хулят всички и нете псуват. Да ти кажат че си тъп и грозен не е псувня, а ти псуваш и следователно всеки има право да ти каже че си тъп по случея. Нети достига интелект да се заяждаш с хората, а го правиш и си перкалено малоумен в заяжданията си затова всеки ти казва че си тъп не толкоз да те убиди колкото да се озъзнаеш малко. А псуването на майка е груба селска проява. Тук се слагат снимки за да бъдат коментирани от другите юзери в форума и всеки може да казва каквото си иска за теб да ти кажат че си грозен си е съвсен нормално в гейм форум, а това че ти неможеш да го поемеш мъжки и почваш да ебеш майки само показва колко ти е слаб характера.
И как може ти да кажеш кое е красиво и кое грозно? Ти се се доказал като абсолютния селянин и затова всички те хулят, а тъгнал за грозно и красиво да ми говори. Доста си далече от красвото човече за да може да даваш напътсвия в тази насока.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
WM: Външният ти вид, като дрехи и прочие, е твой избор, твой продукт, твое творение, ако щеш. Някои (множеството тук) смятат, че изборът ти е неправилен, продукта ти некачествен, защото си има, видиш ли, едни неписани правила (дето им се викат етикет/мода/стил), които ти (се твърди) си нарушил. В такава ситуации имаш точно две опции: или да не ти пука, или да се пробваш да обсъдиш, братче, естетическите въпрос относно какви и как дрехи да се носят, подходящи прически и т.н. Темата обаче ти я заора на майка, понеже отказваш да разграничиш себе си като личност от "имиджа", който си си изградил. Т'ва е все едно художник да псува на майка тези дето му мислят картините за дебилни, демек идиотско е от твоя страна (и на такава, на практика детска, неспособност за разграничаване и викаме "комплекс", на човека имащ я: "комплексиран").WidowmakeR написа:...Първо да говориш за някой как изглежда е много лоша култура и е най-грозното нещо на света...
Иначе казано, абсолютно неадекватна ти е реакцията, по горните причини.
Съвет: никой няма да те вземе насериозно ако всяко изречение е дотолкова клиширано като горните. Още повече при такава пасивна агресия (прикрита злоба)... да се замисля, че някой близък ми ще го удари кола заради постовете ми в някакъв форум? Извинявай, ама т'ва да го кажеш на някой face-2-face трябва да си с каска, че ще ти спука черепа. Да жеалаеш смъртта и/или болка на нечий близък, само за дето не те уважава... Никой не е задължен да те харесва или респектира, мой. Уважението се гради, то е следствие на колко качествено се интегрираш в съответната група. А в тоя форум, човек, при последните 10 страници лайна дето се избълваха заради детския ти мироглед... как да те вземем насериозно, как да те уважаваме?WidowmakeR написа:... защото не се знае какво може да се случи на вас и на ваш близък. Не дай си Боже да го блъсне кола или да падне от някъде и да остане крив завинаги. ... Ами спестете си ги тези неща за вас, защото както казаха това е много грозно и говори само отрицателни неща за културата ви. А когато един човек няма минимална култура и уважение спрямо събеседник, то той не е умен човек. И до къде стигнахме - до там, че обидите ми за майки и че дадени хора са тъпи макар и да са смешни и плоски, те са донякъде истина. Пак казвам, че сега не ви обиждам, а ви карам да си направите проста равносметка и за другия път да си имате едно на ум.
--William Blake
--William Blake
хейта е започнал маааалко да ескалира
баси видов , до сега май никой не е бил критикуван толкова много
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
iddqd написа:И как може ти да кажеш кое е красиво и кое грозно? Ти се се доказал като абсолютния селянин и затова всички те хулят, а тъгнал за грозно и красиво да ми говори. Доста си далече от красвото човече за да може да даваш напътсвия в тази насока.
Има ли смисъл да му пиша 5 метра коментар, който нито ще ичете, нито ще разбере ако го направи?
Ема аз такава реакция не съм имал или поне не помня да е била точно за това. Иначе перфектно мога да разгранича две различни неща щом това имаш предвид под комплексphr34k написа:WM: Външният ти вид, като дрехи и прочие, е твой избор, твой продукт, твое творение, ако щеш. Някои (множеството тук) смятат, че изборът ти е неправилен, продукта ти некачествен, защото си има, видиш ли, едни неписани правила (дето им се викат етикет/мода/стил), които ти (се твърди) си нарушил. В такава ситуации имаш точно две опции: или да не ти пука, или да се пробваш да обсъдиш, братче, естетическите въпрос относно какви и как дрехи да се носят, подходящи прически и т.н. Темата обаче ти я заора на майка, понеже отказваш да разграничиш себе си като личност от "имиджа", който си си изградил. Т'ва е все едно художник да псува на майка тези дето му мислят картините за дебилни, демек идиотско е от твоя страна (и на такава, на практика детска, неспособност за разграничаване и викаме "комплекс", на човека имащ я: "комплексиран").
Иначе казано, абсолютно неадекватна ти е реакцията, по горните причини.
Аз си казах, че изреченията са ми съвсем сериозни и ако някой не може да го разбере това, вече си е негов проблем... Пасивна агресия точно пък в последните дни не съм имал, а камоли активна или там закрита покрита и заспала агресия!phr34k написа:Съвет: никой няма да те вземе насериозно ако всяко изречение е дотолкова клиширано като горните. Още повече при такава пасивна агресия (прикрита злоба)... да се замисля, че някой близък ми ще го удари кола заради постовете ми в някакъв форум? Извинявай, ама т'ва да го кажеш на някой face-2-face трябва да си с каска, че ще ти спука черепа. Да жеалаеш смъртта и/или болка на нечий близък, само за дето не те уважава... Никой не е задължен да те харесва или респектира, мой. Уважението се гради, то е следствие на колко качествено се интегрираш в съответната група. А в тоя форум, човек, при последните 10 страници лайна дето се избълваха заради детския ти мироглед... как да те вземем насериозно, как да те уважаваме?
Щото им угаждам на акъла.хейта е започнал маааалко да ескалира
Що му се напиняте толкова много? Пишем си mama jokes и т'ва е, забавно е до един момент, ама той като си е наумил тва да са му catch-phrase-ите и нема край
Вие па най-угоения трол го направихте за нечии майки, от които нема и да му стане
Вие па най-угоения трол го направихте за нечии майки, от които нема и да му стане
видов , до някъде phr34k има право
поне отстрани изглежда горе долу така , не те познавам какъв човек си но като да оцели
аспектите на поведението и разбиранията ти
малко те изкарах проблемен , не се засягай просто виждам някаква логика в думите му
поне отстрани изглежда горе долу така , не те познавам какъв човек си но като да оцели
аспектите на поведението и разбиранията ти
малко те изкарах проблемен , не се засягай просто виждам някаква логика в думите му
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Направо да трие целия форум ,та да се свършва вече тая мъка.Кире_Гръчата написа:ей ся си писах с админа в скайп и каза, че ако не спрете, ще ИЗТРИЕ темата .
Не между две различни неща да разграничаваш, а конкретно между твоята личност и твоето поведение/избори в живота, иначе казано, същността на един самоуверен, зрял човек не е тъждествена с едно единствено нещо като единия външен вид, едната работа, едното хоби, едното забавление, едните приятели. Ако е, то този човек се води "комплексиран". Идеята, тук, е че отстрани селянската ти майкоклатеща реакция към едната критика към външния ти вид те кара да изглеждаш "комплексиран", а уверенията ти пет пари не струват, по същата причина, поради която лудият човек никога не смята, че е луд. В смисъл: човек се съди не по теоритичен умисъл а по практически действия, тоест твоята собствена за собствените ти действия има нулев ефект върху нашата представа за твоите деиствия. (примерно: като речеш, примерно, че "нямаш комплекси", външният свят оценява фактът, че ти твърдиш, че нямаш комплекси, защото външният свят няма директен допир с твоя вътрешен свят). И прочие философия.WidowmakeR написа:Ема аз такава реакция не съм имал или поне не помня да е била точно за това. Иначе перфектно мога да разгранича две различни неща щом това имаш предвид под комплекс и те уверявам, че до сега не съм избивал такива каквото и да си мислите и ми преписвате я съм си много добре, даже в момента на тоя етап съм си перфектно даже.
Само дето ти не си недъгав: твоята визия (коса, дрехи) е на практиката изцяло под твой контрол и съответно ти си отговорен за нея, тоест на теб ти критикуват избраната от теб визия, а не някакъв изначален, непроменим, независещ от теб аспект на твоята личност. За това, както казах, реакцията ти към критиката е напълно неадекватна.WidowmakeR написа:Подиграваш се на даден човек, за визията му и не дай си Боже утре става нещо и оставаш недъгъв завинаги. След това идва някой друг и започва да ти се подиграва за това, че си недъгъв. Или пък нема кво да се лъжеме всеки знае, че роднините не са първа хубост, особено пък старите. Щи е кеф ли някой да ти се подиграва заради тях, че имаш грозни роднини?
Плюс: аналогията ти е неточна, съответно подвеждаща, съответно се възприема за злобна и подмолна. Може би трябва да преосмислиш изказа си и по-конкретно неговата прецизност, че иначе звучиш яко подмолно, все едно умишлено разсипваш разговора с несвързаности и псевдо-лични нападки, че видиш ли, ние сме нямали право да коментираме каквото си коментираме.
Толкоз от мен (засега).
--William Blake
--William Blake