Nipps написа:Здравейте, The Witcher добра игрица ли е ?Че търся нещо да разцъкам та да ме зариби. освен за Вещера кажете мнения и за warhammer 40k dawn of war 2 чудя се коя от двете по ще ме зариби..
Определено the witcher, най-доброто RPG от новата генерация. DoW 2 е яко бозава, не ти трябва.
- Допълнително инфо което мога да ви дам, е че сървъра е само на 2 дена и всички магии и инстанции работят, а 90% от куестите също бачкат + това има и Аукционна къща. Naxx, AQ, Onyxia's Lair работят. Единственото от което сървъра има нужда е хора. За повече инфо може да ме намерите на скайп: g1rk0v
Изход написа:Търся интересно RPG с увлекателна история, хубава музика и войс актинг. По възможност и гласът на главния герой да е озвучен (не е задължително). Битките да НЕ са походови! Да не е много трудна. Да не е Mass Effect, The Withcer, Jade Empire, Falllout (3), KOTOR или Oblivion. Мерси предварително:))
Здравйте, Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!
P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
cekira написа:Здравйте, Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!
P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB
Ми явно приятеля ти не е знаел как да си направи такъв. Влизаш в играта. Натискаш бутона Home (от клавиатурата) и си правиш Offline Account
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Реших да поиграя някоя по стара игра та пробвах Cossacks:art of war , но не ми трагна.Същото беше положението и с Command and Conquer:Generals.Пробвах и Blitzkrieg,а при него имам само звук без картина.Преди съм ги играл на същата конфигурация,която имам.Дали проблема е в някой драйвери или.....?
От доста време търся една стара игра която си я бях записал от диска на PC Mania.Играта е с колички и се гледа отгоре (не е 3D).Има голям избор от колички и писти.Количките май бяха във бяло със черни очертания.Пистите не бяха много цветни.В името на играта имаше думата "Rally"!
Ако някои се досети за някаква такава игра моля да пише !
да не правя нова тема бе как се казваше онази известна игра в която в началото един кораб пътува към една космическа станция и после пича става някав извънземен и фърчи наляво надясно ?
FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Здравейте, От няколко дена съм в търсене на една стара игра за Формула 1. Проблема е, че никога не съм я играл, но един приятел ми я описа и останах крайно очарован от нея. Годината за която е направена играта е в интервала 99-01, поне според приятелят ми. Интересното в тази игра е, че не избирате реален пилот от листа, а създавате свой собствен профил и започвате да градите кариера, като в началото започвате от най- слабите отбори и с течение на времето и вашите постижения, големите отбори Ви предлагат договори и съответно ставате по голяма звезда. Играта знам със сигурност, че не е F1 challenge 99-02, просто защото там никой не ти предлага договор, а сам избираш за кого да се състезаваш. Моля ако някой има идея коя е играта и ако може да даде линкче за нея, ще му бъда крайно благодарен!
wiedzmin написа:FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години
Нали? Продължението се очаква след около година-две, а ако си по-любопитен относно възникналите въпроси след края във форума на the longest journey има какви ли не теории за финал на историята - от това The prophet да е бащата за Зоу до това, че Брая Уестхаус да е образът на Алвин Пийтс, в който се е вселил Undreaming-а
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!