Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 05 Май 2010 13:40
Hon over SC 2 FUCK YEAH !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 05 Май 2010 13:49
Ми играе ми се и обичам повече хон! Кво нередно има? Все едно да ме обвиниш че обичам повече ягоди отколкото банани...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 05 Май 2010 15:05
какво е това хон бе ;О
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 05 Май 2010 15:17
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 05 Май 2010 18:27
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 06 Май 2010 04:09
High_voltage написа: Тия 100+ лева са престъпни. Верно, че съм луд фен, ама достатъчно луд, за да платя толкова, при положение, че след година-две ще трябва да давам още толкова за следващата част? Ся, надеждата е, че тая цена дето са дали в озон е само за pre-order, и че иначе ще е по-резонна. На практика ти излиза по-изгодно да си купиш третата част за толкова пари със всички пачове, ъпдейди и нови неща отколкото да си я купиш сега направо! То нали ако си паритар и майка ти и баща ти са доктори нема кво да те бърка ама мене тия неща си ме бъркат да го еба и живота крив!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 06 Май 2010 08:32
High_voltage написа: Тия 100+ лева са престъпни. Верно, че съм луд фен, ама достатъчно луд, за да платя толкова, при положение, че след година-две ще трябва да давам още толкова за следващата част? Ся, надеждата е, че тая цена дето са дали в озон е само за pre-order, и че иначе ще е по-резонна. Да ама не :Д Това ще е стандартната цена. ....../\......This is a pylon ...////\\\\...Copy this in your ...\\\\////...Signature if you ......\/......Must Construct '''''''''''''''''''''Additional Pylons
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 06 Май 2010 22:38
Смешно ми е как след като се обяви цената и темата взе да потъва здраво :Д
Все пак искам да видя хора които ще си я купят!
За да мога да им се смея от сърце.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 06 Май 2010 22:42
Ти си дал и даваш толкова пари за УоУ и ще ни се смееш,защото единично ще дадем пари за игра,струваща 100 лв.
Кога порасна бе комунисте?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 06 Май 2010 23:47
Art написа: Ти си дал и даваш толкова пари за УоУ и ще ни се смееш,защото единично ще дадем пари за игра,струваща 100 лв.
Кога порасна бе комунисте? Тъп си и винаги ще си носиш този прякор Аз пари имам да дам колкото си искам това което искам да видя е дали ще има хора тук които ще си купят играта
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Май 2010 09:03
Aз със сигурност ще си я купя...някой ден. По-скоро когато излезне версия с трите игри в едно, което със сигурност ще е по-евтино. И да Vermic, какво право имаш да се смееш на който и да е при положеине че си давал пари за WOW
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Май 2010 09:06
ахаха, да не стане 100$=100€
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Май 2010 13:24
Прати ли са ми 2 ключа, ако някой много се интересува да пише.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Май 2010 13:47
Аз съм единия ! Ако може прати го на ЛС
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Май 2010 15:52
дай един
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 18:46
уРВИИИИ, баща ви е пиян! 110 кинта преордър, мисля, че обикновената цена ще си е по-евтина...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 18:51
Да,тя е 119 лева
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 19:17
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 20:52
Говорих в The Mall, няма да е по-скъпа цената. Или поне не са чували за такова нещо.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 21:08
По принцип преордърите не са ли по-евтини?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|