Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Цената на Извръщението Публикувано на: 20 Ное 2009 12:14
Гледам във вторник вечерта какво да правя , бирата свърши а и жени няма . Пускам в осем телевизията дават Перла , ругая всички турци на майка и превъртам каналите и нещеш ли попадам на Цената на истината . Някакъв убитак разказва как станал педерас , как вуйчумо го насилвал като малък . Ругая и заспивам блаженно , с разбит телевизор от простотията мръстна . Сънувам си аз как попадам в това предаване , държащ бухалка увита с бодлива тел - някакъв нендарталец реве що то го изнасилили абуригени , майка му плаче защо го родила тоя . Водещия ми задава въпрос - бухалката се забива в тиквата му , започват да го удрям. В очите ми има само ярост , кръвта му оплисква лицето ми , набарах отверка от някъде . Рошавия гей се разревава а аз му вадя дясното око , отива при оня дето казва истината - уж , няма да му се размине забивам отверката в гърлото . Обръщам се към майка му , спряла да плаче , шибвам я с бухалката . Развивам бодливата тел и увивам главата й , ритам я докато не се превърне в кървава пихтия . Събудих се радостен , отивам до кухнята и виждам окървавената бухалка - значи не било сън . Усмихтна се на тъмнината в себе си , поне за момента мога да спа спокойно - няколко изрода по- малко .
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 20 Ное 2009 22:36
Това е ужасно. Не че съм против бруталията,ама поне да е разказано интересно и да има някакво интересно действие,а не просто така... 
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 20 Ное 2009 22:42
fear4 написа: блах,блах,блах Да,знаем,че си некадърник!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 11 Апр 2010 18:32
Продължавай в същия дух 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 13 Апр 2010 02:20
fear4 до сега всичко, което съм прочел от теб меко казано не струва. Вземи вложи малко мисъл. Прочети няколко книги, виж как се пише и пробвай пак. То не е голяма философия...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 01 Май 2010 10:58
тролва кво се връзвате
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 01 Май 2010 12:25
^ а ти защо вдигаш тема на над половин месец?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Цената на Извръщението Публикувано на: 07 Май 2010 00:58
The Chameleon написа: ^ а ти защо вдигаш тема на над половин месец? че и повече ноември 2009 било правено видя ми се свежа тъпотия , не усетих мършата сори
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|