Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 24 Апр 2010 15:11

Със сигурност съм вътре и аз! Само се двуомя какъв клас да съм - Sith Warrior/Inquisitor. По принцип ме кефят бойците като клас, и винаги си правя боец, в която и да е игра, но сега си мисля да изневеря на стила си и клоня повече към Инквизитора :?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2010 15:15

Аа,разбира се,съм дал думата си,че ще играя и смятам да я спазя.

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 24 Апр 2010 16:45

И аз - не ме бройте за гилдията обаче.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2010 00:27

Със сигурност ще играя,а ако сме сериозни докато излезе играта ще съм и в гилдията

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 27 Апр 2010 12:50

С малко закъснеение, за което се извинявам - и аз ще играя.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Апр 2010 12:52

Мен пък ми умря мерака тотално... :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2010 12:58

The Chameleon написа:
Мен пък ми умря мерака тотално... :roll:

На мен също. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Games with Mighty Pirates™.
Публикувано на: 27 Апр 2010 17:56

Брой ме вътре, Минотавре.

Цитат:
It's not like that. It's not about ambition. It's about the galaxy, about peace. It's about building a different world.

Профил

Публикувано на: 27 Апр 2010 19:53

Ами то не е файда да чакаш с нетърпение игра, която надали ще излезе в близките две години, но Диабло 3 ще се играе, нали... :wink:

Вие само така приказвате, братлета.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2010 20:01

Хърфордиан написа:
С малко закъснеение, за което се извинявам - и аз ще играя.

Ти нали беше заклет републиканец?

В Имперска гилдия няма да можеш да играеш като контрабандист, нали знаеш...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Апр 2010 20:05

Draksis написа:
Ами то не е файда да чакаш с нетърпение игра, която надали ще излезе в близките две години, но Диабло 3 ще се играе, нали... :wink:

Вие само така приказвате, братлета.

За Диабло 3 съм готов на всичко!!! :Д Честно, няма игра на СВЕТА, на която да ми се играе повече от тая!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2010 21:22

Аз бях много зарибен преди да я играя ама сега не чак толкова. Не ми се дават кинти и не ми се губи време. Ако има пиратски сървъри може и да я играя като ще съм или ловец на глави или контрабандист :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2010 21:43

Аз ще изчакам първите ви впечатления и тогава ще се включа :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 30 Апр 2010 17:04

Тааа, нов ъпдейт :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2010 18:23

По една биография на фракция :)
Дарт Малгус- ситският лорд който поведе атаката над Джедайският храм:
http://swtor.com/info/holonet/biographies/darth-malgus
Мандалор- обяснение не е нужно :P :
http://swtor.com/info/holonet/biographies/mandalore
и Генерал Гарза- гениален генерал в Републиканската армия, която изглежда не е доволна от мирният договор и се водят слухове, че е позволила нападения над имперски бази.
http://swtor.com/info/holonet/biographies/general-garza

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 01 Май 2010 14:23

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 09:19

Ъпдейт- нов разел в holonet-а:
http://www.swtor.com/info/holonet/inhabitants

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 15:25

Йо, к'во заваляха ъпдейтите като жаби бре? :)

Миналия петък изсипаха три ъпдейта, да се не надява човек!

1. Започнаха да разкриват расите - това е хубаво, зер феновете ореваха нета за тях. Интересното е, че освен разумни същества, новият раздел популяризира и животни и дроиди.

Трандошанците беше ясно, че ще ги има, но гормаките са изненадващ сюрприз - нова, невиждана досега раса. Дескрипцията им също е много интересна - воини-номади, които за нула време са асимилирали галактическата технология и са тръгнали из космоса. Всичко това е подправено със солидна доза етническа омраза. Куул :)

2. Новите биографии също са много интересни. Мандалор е сива мишка, но ситският лорд-дисидент и републиканският генерал са невероятни образи и разкриват доста неща около играта.

Дарт Малтус е ситски лорд, известен с разрушаването на Храма на джедаите (да, той е онзи с бръснатата глава, който унищожи джедаите в Deceived-трейлъра). Честно казано, това е най-нестандартният сит който съм виждал.

Малтус взел една от робините си - извънземна при това - за съпруга и я третирал като равна. Разрушил храма на джедаите и лично убил грандмастъра на ордена. Сключил мирни договори с дузина раси и научил езиците на всички. Отказал позиция в ситския съвет, за да може да поведе експедиции в неизследваните райони на космоса и да завоюва още територии за Империята. Сприятелил се с мандалорианците и ги привлякъл за съюзници. От позицията си на скромен войник агитирал за промяна в Империята и Ордена. И така нататък...

Destroyer, explorer, diplomat - he is all that and more!

Адмирал Гарза е декориран офицер с репутацията на ненадминат тактик. Безупречното й досие е увенчано с безброй победи срещу ситите и формирането на републиканските специални части.

След сключването на мира обаче, адмиралът се намира в много деликатно положение. Тя е известна като републиканска фанатичка, нерядко изненадвайки дори ситите със своята безмилостност и бруталност. Съществуват подозрения, че тя продължава да води партизанска война с Империята и застрашава мира в омразата си към нея. Засега тези слухове са непотвърдени, но тези, които я познават, не се съмняват, че е способна на всичко, за да съхрани Републиката.

На фона на тази епика, новият Мандалор е прост като гъза на слона, но за протокола го споменавам и тук.

3. Разкрита е корицата и името на новата книга по TOR - директно продължение на Fatal Alliance. Книгата ще се нарича Deceived и ще проследява живота и въздигането на Дарт Малтус (виж по-горе).

:rockon:

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 16:24

Аз още си чакам родианците като playable race.

Малтус много епик са го направили бе, баси. То бива, бива ситски хайп, ама тоя келеш само дето Райхстага не е запалил. То експедиции, то дипломация, то война, то н'ам кво си... Че и книга чак ще пишат за него.

Разбирам, че искат да популяризират ситите, ама то такъв супермен в цялата сага не се е пръквал досега, баси!

Това разкрива доста интересни неща около играта. Явно ситите ще могат да черпят сила от всички емоции и страсти (вкл. любовта), а не само от "негативните" такива. Вероятно ще имаме възможност да завържем връзка с лоялните приятели/роби и дори да се оженим за тях. Също така Sith Warrior-ът ще има и дипломатически и изследователски мисии, а не само "иди и убий оня дет ни пречи". Куул :)

Ренегейд-бабката явно е голяма работа, ама да ме убиеш не мога да се респектирам от тая дъртофелска мутра.

И сега една новина, която ще стъжни живота на всички фенове на сагата. Разкриха сюжета на Star Wars: The Force Unleashed II.

Надежда всяка тука оставете... историята е дори по-тъпа, отколкото сте си представяли.

След като Дарт Вейдър загубва тайния си ученик, той занася негова ДНК на Камино и го клонира. Клонингът е абсолютно непроменен - той дори запазва спомените на оригинала. Именно този клонинг е главният герой в играта.

Фрапиращо, нали?

За тези, които все още не са разбрали, ще поясня. Вейдър възкресява не тъмния джедай Старкилър, а бунтовническия лидер Гейлън Марек. Защото точно това означава клонирането на човек със спомените и убежденията на джедай. Следва "големият обрат" - клонингът се обръща срещу създателя си. А стига бе! Няма начин! [/sarcasm]

Очевидно здравият смисъл не е сред достойнствата на играта. Да не говорим, че сюжетът откровено плюе на канона - клониращите цилиндри на Камино са унищожени още след Клонинговите войни, за да предотвратят създаването на нова армия.

Цялата тази помия е евтино извинение за връщането на Старкилър. Става дума за чисто маркетингово решение, което цели увеличаване на продажбите - зер малките лапета (основната аудитория на играта) ще скочат във въздуха от кеф, че "добрият" е жив.

ЛУКАСАРТС, УМРЕТЕ! :x

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 02 Май 2010 18:27

odojitoo написа:
Да не говорим, че сюжетът откровено плюе на канона - клониращите цилиндри на Камино са унищожени още след Клонинговите войни, за да предотвратят създаването на нова армия.

Потърсих информация за това ,но единственото ,което открих е че Палпатин създава тайно комплекс за клониране на една от луните на Корусант малко преди края на войните ,а след това започва клониране от различни "донори" ,а не само от Фет.Но никъде не прочетох че клонираните цилиндри на Камино са унищожени. Ако може да ми дадеш линк или източник да видя.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com