Изненадващо е колко много хора вземат Андрей на сериозно, човека е нито квалифициран, нито способен да изкаже мнение по въпроса.
състезавайки се с други олигофрени; Често пъти се случва двама социални инвалиди; Други дебили
Найстина ли има персона, която може да приеме подобни изрази за адекватни, при условие, че съвсем ясно си личи враждебното настроение на автора отностно субектите, за които говори?
Както и да е, имам време за губене, така че мога да отделя някоя друга реплика по темата.
Нека да започна с „Какво никога да не правим“
Никога не играйте RPG-та.
Защо?
Разберете, че ВРЕМЕТО Ви е най-ценния ресурс, който притежавате. Не го губете в игри, които харчат много от него. Играйте например най-новата Need for Speed или Modern Warfare 2 или дори бетата на Star craft. Това са игри които Ви дават НЕЗАБАВНO удоволствие и можете да ги поцъкате един час и да сте доволни след това.
Значи също така да не четем книги, да не се занимаваме с агрикултурно хоби или изкуство( или дори математика), защото тези неща не дават незабавно удоволствие? Подобна логика...да бъда съвсем честен дадената логика ми е непонятна.
Отностно ММО-тата (нядявам се няма нужда да цитирам) Андрей изведнъж се е телепортирал в светът на телевизия Фокс. По-голямата част от ММО играчите не са сериозно геймъри и нямат време или желание да отделят дадената част оте жедневието си. Като цяло причината поради, която Светът на Уоркрафт е доста опростен в последното разширение.
Никога не си купувайте игрална конзола!!!
Защо? Доста често хората разбиват Рок Бандата, Китарен герой или някоя тупалка по време на купон, понякога дори организират купони около тези игри.
Никога не ставайте Про-геймър!!!
По-лошо ли е от това някой да седи по 8 часа във офис или да се гърчи по цял ден на нивата? Сигурен съм, че мацките направо падат под масата като им говоря за начина, по който формулирам приходите на компанията за следващото тримесечие.
Отностно стойността му като спорт. Про-геймингът е толкова спорт, колкото е Формула 1 и Шах, ако тези двете за тебе не са спорт, добре, но това не прави мнението ти адекватно.
И още едно нещо – про-геймърите печелят много пари, така че ако някой изгради успешна кариера – браво на него.
Но аз си имам гадже…
Аз имам приятели…
Андрей един въпрос, комплекс ли избиваш в тези два параграфа? Има много хора, които са
станали приятели поради гейминг навиците си, както има хора които са станали приятели само защото са играли пинг-понг заедно. И не искам да изброявам броят щастливи двоики, които обиждаш с мнението си.
И накрая „отностно жените“. Андрей малко от хората, които познавам са сложили живота, които описваш в центъра на битието си. Всъщност през по-голямата част от живота си, човечеството е смятало „непорочността“ на една жена (или мъж) за свята, традиция, която съществува и до днес. Също така съществуват доста хора отказали се от социялни или полови контакти по много причини още преди зараждането на гейм индустрията.
Също така ми направи впечатление, че издигаш спорта в култ. Човешкият организьм не се нуждае от нищо повече освен редовни сутришни упражнения, освен ако дадената персона не е спортист не се нуждае от нищо повече.