В момента играе: Singularity
Заглавие: Re: Жена стана нимфоманка след падане от Wii Fit
Публикувано на: 21 Апр 2010 00:14
The Chameleon написа:
Typhus написа:
Праснете си по-една чикия и ще видите , че не е никак привлекателна.
Има разлика между това да ти се ебе и да не виждаш 2, и между това да можеш да оцениш неща, които други не могат. Леко съжалявам масите с промити мозъци.
Добре човек , радвам се за теб , че виждаш красотата и . Лично за мен тя е непривлекателна .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Апр 2010 00:16
Typhus написа:
Има разлика между това да ти се ебе и да не виждаш 2, и между това да можеш да оцениш неща, които други не могат. Леко съжалявам масите с промити мозъци. Добре човек , радвам се за теб , че виждаш красотата и . Лично за мен тя е непривлекателна .
Не е особено красива, но я оценявам; мерси!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam 1.0
Публикувано на: 21 Апр 2010 00:20
Свърших. Все още е толкова красива. Може да не съм свършил достатъчно. Продължавам с опитите.
Albtraum
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 21 Апр 2010 00:22
The Chameleon написа:
Typhus написа:
Има разлика между това да ти се ебе и да не виждаш 2, и между това да можеш да оцениш неща, които други не могат. Леко съжалявам масите с промити мозъци. Добре човек , радвам се за теб , че виждаш красотата и . Лично за мен тя е непривлекателна .
Не е особено красива, но я оценявам; мерси!
Бе ако си харесаш някоя нали знаеш какво казват 'На харизън кон , зъбите не се гледат' дори да не е нищо особено от гледна точка на прелест :д .
ПП: праскай по-здраво Сам, ще му дойде времето :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения