Е като се върнеш от работа ква ти е работата ффс?? Плей дъ гейм!!!fizo написа:и като те завърти живота вече неостава време да поцъкам нещо.
За жените и компютърните игри...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: За жените и компютърните игри...
a.k.a Frosty
Как каква? Да хапне, да се изкъпе и да излезе някъде с приятели. В общи линии такива работи, свързани с RLРанбо дет кара Тира написа: Е като се върнеш от работа ква ти е работата ффс?? Плей дъ гейм!!!
Аз също като се върна от работа не мога да гледам компа вкъщи.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз като ходех на работо и в свободното си време само тренирах и игарех на игри.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- fizo
- В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Gipo отговори на въпроса ти абсолютоно вярно като имам и приятелка на която няма как да кажа играе ми се днес няма да се виждаме, пък и не искам.
Късно вече като се прибера остава време за една Dota или в повечето случаи нещо ще прочета или ще гледам някоя серия на Dexter или DR. House. Събота и неделя пък имам толкова предложения и неща за правене, че пак ако стана рано към 8 може да поцъкам нещо до към 10-11.
Късно вече като се прибера остава време за една Dota или в повечето случаи нещо ще прочета или ще гледам някоя серия на Dexter или DR. House. Събота и неделя пък имам толкова предложения и неща за правене, че пак ако стана рано към 8 може да поцъкам нещо до към 10-11.
А аз съм научил приятелките ми или да игарят или поне да се кефат на хбокса щото като се сабереме тука и постояно се игаре и те щът нещът трябва да се кефат иначе ще им е е тъпо.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не разбирам какво се обяснявате тук сега - Андрей беше писал за тези, които нямат приятелки, защото играят, а не тези, които играят, въпреки че имат приятелки.
И, бтв, не е геройство това, че си предпочел да излезеш с нея, наместо да се чупиш пред клавиатурата. Освен ако не я имаш само за едното ебане...
И, бтв, не е геройство това, че си предпочел да излезеш с нея, наместо да се чупиш пред клавиатурата. Освен ако не я имаш само за едното ебане...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Frosty.
По е добре да отстояваш своето си,ако правиш винаги това което тя иска и зарязваш своите неща ставаш чехъл.fizo написа: имам и приятелка на която няма как да кажа играе ми се днес няма да се виждаме, пък и не искам.
a.k.a Frosty
Честно казано, ако предпочета да си цъкам на компа, пред това да изляза с приятелите/приятелката, бих си теглил ножа. Всъщност се е случвало, но поради някаква сериозна причина - бил съм смачкан/болен/контузен. Иначе го намирам за голям RL fail.
Зарязваш своите неща и ставаш чехъл? Знам ли, ако предпочетеш да кесиш пред компа, това за мен е чехъл
.
Зарязваш своите неща и ставаш чехъл? Знам ли, ако предпочетеш да кесиш пред компа, това за мен е чехъл
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
Бе не ви знам какво разбирате вие под "приятелка", но аз го схващам като човека, с когото ти е най-приятно да бъдеш. И това, че си предпочел неговата компания пред компютъра ми се струва нещо толкова подразбиращо се, че не виждам какво се чопли тематаРанбо дет кара Тира написа:По е добре да отстояваш своето си,ако правиш винаги това което тя иска и зарязваш своите неща ставаш чехъл.fizo написа: имам и приятелка на която няма как да кажа играе ми се днес няма да се виждаме, пък и не искам.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Е това неми се е случило досега. Баш най приатно доста силно казано. Винаги са ме спичали с тъпотиите си не само приятелки ами и приятели и ако се занимавам с тях постояно просто няма да мога да се развия както аз искам. Често ми се е случвало да съм с хора и да искам да се прибера и да се дразна че несъм сам. Даже понякога ми идва да им кажа ае оставете ме намира само ми пречите.Бе не ви знам какво разбирате вие под "приятелка", но аз го схващам като човека, с когото ти е най-приятно да бъдеш.
Замисляли ли сте се защо в Бг старите хора са по глупави от младите? Защото цял живот са се занимавали с глупостите на другите, а момичетата са способни да те занимаят с огромно количество глупост и не само те де.
готино е да играеш на конзола с мацка
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да ама трябва да и пускаш да те бие и тя тогава ще ти пуска друго такава тактика съм усетил.
по-лошото е когато те бият без да пускаш

-
Маце Борко
Като не ти се е случвало, изобщо не виждам за какво си губиш времето с тях.Е това неми се е случило досега.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Много ще ти допадне Charlie the Unicorn (виж в youtube задължително)iddqd написа:Е това неми се е случило досега. Баш най приатно доста силно казано. Винаги са ме спичали с тъпотиите си не само приятелки ами и приятели и ако се занимавам с тях постояно просто няма да мога да се развия както аз искам. Често ми се е случвало да съм с хора и да искам да се прибера и да се дразна че несъм сам. Даже понякога ми идва да им кажа ае оставете ме намира само ми пречите.Бе не ви знам какво разбирате вие под "приятелка", но аз го схващам като човека, с когото ти е най-приятно да бъдеш.
Замисляли ли сте се защо в Бг старите хора са по глупави от младите? Защото цял живот са се занимавали с глупостите на другите, а момичетата са способни да те занимаят с огромно количество глупост и не само те де.
- Frosty.
Предпочитам каквото си предпочитам,няма да гледам нейното нон стоп.Правя каквото аз си реша,на нея като не й изнася - вратата.На нея да й е добре,ама на мене да ми е зле,ае не аGipo написа:Честно казано, ако предпочета да си цъкам на компа, пред това да изляза с приятелите/приятелката, бих си теглил ножа. Всъщност се е случвало, но поради някаква сериозна причина - бил съм смачкан/болен/контузен. Иначе го намирам за голям RL fail.
Зарязваш своите неща и ставаш чехъл? Знам ли, ако предпочетеш да кесиш пред компа, това за мен е чехъл.
a.k.a Frosty
Чакай сега, ти не усещаш къде е сбърканото
.
Това да си с гаджето или приятелите не е само тяхно желание. Редно е да е и твое
. Искаш да ни кажеш, че когато си с приятелката си, един вид и правиш услуга, защото не си падаш особено по жени, много повече по компове?
Добре, предпочитай комповете пред хората, то за това си има диагноза
.
Това да си с гаджето или приятелите не е само тяхно желание. Редно е да е и твое
Добре, предпочитай комповете пред хората, то за това си има диагноза
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Frosty.
Именно че трябва и да е мое.Аз като не искам никъде няма да излизам ако не ми се излиза.Като ще излизам,е обаждам се на някой и така.Ако и на него не му се излиза,утре/по късно етц 
a.k.a Frosty
- fizo
- В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Ти нямаш гадже нали ?Ранбо дет кара Тира написа:Именно че трябва и да е мое.Аз като не искам никъде няма да излизам ако не ми се излиза.Като ще излизам,е обаждам се на някой и така.Ако и на него не му се излиза,утре/по късно етц
п.с. Споко всички който нямат гаджета говорят като тебе. Като си хванеш гадже друга песен ще запееш.