за всички ценители на хентай игри, въпреки че ост-то е авангардно
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Telba
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
Заглавие: Re: Вашите музикални поздравчета
Публикувано на: 17 Апр 2010 02:21
Не много J-pop песни са успявали да ми се харесат,това обаче е една от тях. Малко момичешко,но приятно иначе звучене,весела песничка. SCANDAL - Shoujo S http://www.youtube.com/watch?v=uXVzU2iUUpw
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Раскольников
18 Май 2004 21:32 Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие: Re: Вашите музикални поздравчета
Публикувано на: 23 Апр 2010 16:55
{SuPa-1337-Killa} написа:
http://www.youtube.com/watch?v=7i87Dyoc_t4 за всички тролове АИДЕ НА ДАНСИНГА !!!
Похвално... Ето виждате ли - може и да няма 13 , но вече разбира от хубава музика....
Мислех си да ви поздравя с Iggy Pop - Passanger , но след като чух Турмион Каатилот, реших да го заменя с това:
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения