• Eroguro lolis FTW 18+ !!! •

Нещата от живота
Публикувай отговор

Допада ли ви темата?

Винаги съм си мечтал за такава!
13
33%
Естествено, иска ли питане?!
6
15%
Много!!Мерси за нея!
4
10%
Не, аз съм тъп и обичам гаргара от циганско букаке;(
16
41%

Общо гласове: 39

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

• Eroguro lolis FTW 18+ !!! •

Мнение от The Chameleon »

Добре дошли в 1-вата по рода си ( ...not~ ) тема за гор, лолита и всякакви подобни вкусотийки!

1. Както пише в заглавието, темата е само за лица поне на 18 години, така че всички, които са под 18 ще помоля да излязат тяхното собствено добро. :twisted:

2. Ако по някакъв начин ви притесняват гротесктните изображения и текстови материали, които ще се постват надолу, също ви препоръчвам да оставите темата недокосната повече. :)

Така, след тези уводни думи ще оставя празно място, за да няма изненадани хора. :)

let the shitfuckvomitloli fest BEGIN!!~

----

Темите, които ще се разглеждат ще са сравнително рандом, но интересни, обогатяващи и смислени до една!

Ще започна с невероятния стил Лоликор, който е сравнително млад ( едва на няколко години, но вече се развива много добре ); Стилът е експериментален/д'н'б/нойз/спийдкор, зависи от предпочитанията на автора;

Ето и някои отличаващи се заглавия :

Bloody Vomit Bukkake
Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=G8Ps5f9fV5Q
http://www.youtube.com/watch?v=MPZEHjNrFAw

Lolishit
Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=Ab_W5Tj4Qrk
http://www.youtube.com/watch?v=LVI2UC2Kmik

ISOpussy
Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=5x7FRJh3MvA

Nasty Maid Grinder
Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=7FCIyJBtO4c

Изображениеhttp://news.ibox.bg/news/id_2094637581 powered by omega-x

Постовете ще завършват с някой полезен линк за ваше удоволствие;

http://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_methods
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Spiridon

Re: • Eroguro lolis FTW 18+ !!! •

Мнение от Spiridon »

Преосмислих нещата и разбрах, че аз също харесвам лолита! Ето и какъв точно тип харесвам аз:

Изображение
Spiridon

Мнение от Spiridon »

А ето го и полезният сайт :wink:
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Изображение
a.k.a Frosty
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

АХ ГЪДИ ГЪДИ ГЪДИ ДЪРТИТЕ МИ МЪДИ
http://vbox7.com/play:27a65e03

На Брейн на плочата да му се изсекна :!: :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ахахах, видях вече кой гласува за циганското букаке, маймунке мръсна! :lol:

--

Абе вместо да пишете тъпотии и да спамите, вземете да чуете лоликор парчетата. 8)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Marv

Мнение от Marv »

Изображение

Сега тази тема е малко по-добра.
Fuck you, buddy
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Изображение

Не, сега вече е по-добра. :oops:
天皇陛下万歳。。!
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Изображение

nuttin mor tu sei...
Трева в котенцата...
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

WidowmakeR написа:А ето го и полезният сайт :wink:
Това не трябва да съществува. Интересно ми е едно нещо, човече.

По каква причина го пускаш?

едит: Да, ще бъде заслужено и да му тегли един здрав бой. Мога да изприказвам толкова много, но ще се въздържа докато съм още афектиран, да не ти развалям темата.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

^ Да, на харабията, това е най-бруталния пост в темата до сега. :roll: Ако Ерик го беше отворил щеше да му тегли една сочна. :lol:
天皇陛下万歳。。!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Е къф "лоликор", да правиш некадърен и жалък dnb, speedcore и някъв привидно noise с лоли речетативи не прави нов стил. Що не тури някое парче и на Симо? Щото музичките в линковете са бледи и нищожни негови подобия, правени от сдухани псевдоелектро нърдове, които като чуят миксер се сещат за палачинки. А аниме референции и пищящи лолита и в неговата музика има, и то далеч по-сполучливи. Ама далеч разбирай на светлинни години далеч.

Аре в неделя на Syndicate Night 2 у Фенса, Симо ше свири под MOKUSHI. Аз не съм сигурен дали ше мога да ида де... Но би било яко. Малко е по-тежко за мойта индъстриал/EBM/гейдаркуейв компания и не знам каква ше е посещаемостта.

Прегледах линка на WidowmakeR-а и пак се замислих колко по-мизерно е човечеството отколкото държи самочувствие, че е (гледах някви обесени студенти из изтока и как някъф руснак рита момичета в главите, не посмях да кликна по-бруталните линкове). Няма надежда за вас. 2012 ше измрете всичките. Вие ще се давите в приливната вълна, а аз ще пикая в нея :!: :!: :!: :roll:

EDIT: Ей, бармане, ти го туря в устата и на тебе заради тоя линк, насрахте се всичките да се кефите на брутализми. Толко ли ви е скучен живота? Пробвайте да разнообразите като например се изнесете от къщите на родителите си, не да избивате скучноватите си битиета с тъпи линкове. Съществуването ти е все толкова безсмислено, пич. Обществото няма нужда от теб по-голяма от да му прекопаваш от време на време картофите, за да се храним в София щото нямаме собствени ниви в околност. Съзнанието ти всячески се опитва да избегне осъзнаването на този факт, затова си избиваш комплексите с тъпите си линкове. Осъзнай колко си мизерен и си тегли ножа, най-бързото решение на проблемите е! Света няма да усети разликата. Може би ако няколко хиляди последват примера ти, картофите в София ще скочат с 2 стотинки нагоре. Голем хуй. Ще има и вносни картофи от хора, които са се примирили с мизерията си, не гърчещи се глупаци като теб! И всичко това го написах, защото приех забележката на Хамо и трябваше да си запазя имиджа някак, все пак, нали, сеш'се... :oops:
Така де.
:D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Всъщност в ентусиазма си забравих да включа името " Loli Ripe ", от където произлиза този " жанр ".. да, повечето нямат богато минало или музикални умения, всичко идва от сърцето... :D :D Симо е напълно различна ( висока ) категория.. :D Всъщност, дори 1 пич " Goreshit " се е зарибил да твори музика от Симо! http://www.youtube.com/watch?v=IRNltZ5X6Eo <- според мен не е лошо ( ? ) / иначе, знаеш, че не си прав за изказването си по тея автори, просто не ти харесва музиката и не я оценяваш. :roll: / искаше ми се да отида тая събота, но ще съм зает с неотложна работа.. :oops: ; НО пък задължително трябва да отидем на MOKUSHI/GOTHIKA края на май месец! / за 2012-та и аз нямам търпение човечеството да се дави в цунамита от пикня :D :D
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

The Chameleon написа:Ахахах, видях вече кой гласува за циганското букаке, маймунке мръсна! :lol:
8)
Damn I'm spotted :oops:
:icq22:
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

До тук единствено снимката на Скарлет Йохансон става.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аз

Мнение от Аз »

Получих здрава ерекция от страна на Скарлет Жонхансун - много, много яка :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Günther написа:EDIT: Ей, бармане, ти го туря в устата и на тебе заради тоя линк, насрахте се всичките да се кефите на брутализми. Толко ли ви е скучен живота? Пробвайте да разнообразите като например се изнесете от къщите на родителите си, не да избивате скучноватите си битиета с тъпи линкове. Съществуването ти е все толкова безсмислено, пич. Обществото няма нужда от теб по-голяма от да му прекопаваш от време на време картофите, за да се храним в София щото нямаме собствени ниви в околност. Съзнанието ти всячески се опитва да избегне осъзнаването на този факт, затова си избиваш комплексите с тъпите си линкове. Осъзнай колко си мизерен и си тегли ножа, най-бързото решение на проблемите е! Света няма да усети разликата. Може би ако няколко хиляди последват примера ти, картофите в София ще скочат с 2 стотинки нагоре. Голем хуй. Ще има и вносни картофи от хора, които са се примирили с мизерията си, не гърчещи се глупаци като теб! И всичко това го написах, защото приех забележката на Хамо и трябваше да си запазя имиджа някак, все пак, нали, сеш'се... :oops:
Така де.
Радвам се, че сайта ти е бил полезен за да разбереш тези неща! :wink:

Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Аз написа:Получих здрава ерекция от страна на Скарлет Жонхансун - много, много яка :!:
Пък Хамелеона от всичко друго <.<
a.k.a Frosty
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Изображение
педалчета мръсни
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

{SuPa-1337-Killa} написа:Изображение
педалчета мръсни
Е тва аниме ли е - Изображение :doh:
Публикувай отговор