Ех, аз като бях начинаещ геймър gtacekira написа:GTA San Andreas .....ма когато е врътвах бях още начинаещ геймър и си играх околко седмица
Иначе нз... сигурно драгон аге или диабло...
Ех, аз като бях начинаещ геймър gtacekira написа:GTA San Andreas .....ма когато е врътвах бях още начинаещ геймър и си играх околко седмица
и добави хилядите модове,който добавят нови куестове и други неща за вършене.Oblivion просто кърти.Чакаме The Elder Scrolls 5radi_bomb написа:Изпревари меИзход написа:Oblivion![]()
Имам 110+ навъртяни часове на Oblivion.Тя е безкрайна, колкото и куестове да изпълняваш, пещери да изследваш, търговци да осиромашиш,коне да купиш,къщи да декорираш,сърни да ловуваш...все ще има още нещо.
Абе и аз имах един приятел, който си правеше такива "научни" опити, ама и на него не му се получиха нещата!Lavender написа:Note : World of warcraft xD
Пробвах се да я врътна ама нещо не стаа дееба . 16 часа на ден в продължение на 5 месеца и ся ми се гади щот окуровях
Julian97 написа:Абе и аз имах един приятел, който си правеше такива "научни" опити, ама и на него не му се получиха нещата!Lavender написа:Note : World of warcraft xD
Пробвах се да я врътна ама нещо не стаа дееба . 16 часа на ден в продължение на 5 месеца и ся ми се гади щот окуровях
А мулти може би CoD 4Drovage написа:Fallout 2,като играта няма край един вид