Автор |
Съобщение |
AlShu
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=74_1477255958.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 09 Апр 2010 08:34
Richard Цитат: Ебаси,всяко аниме има филъри,live with it. И като сравниш процента на филърите в Наруто, примерно с този в History`s Strongest Disciple Kenichi или да кажем в Gintama...може дори със SoulEater (дето края е тотално променен) или направо с Death Note, където няма филъри, а просто историята е орязана? То без филъри не може (в гонене на ТВ формат, брой епизоди или за някаква корекция на историята), но в Наруто са се изхвърлили прекалено... Дори конкурентите му за които говориш Bleach и One Piece (що пък да е конкурент...то си е за тотално различна аудитория) не се оливат с ЧАК толкова много филъри...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Blur
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=16041_1325779147.gif) |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 12 Апр 2010 10:30
Цитат: Ще те светна обаче за нещо още по-невероятно. Има книги, които са много по-велики и от най-великите филми снимани някога. И тези книги никога няма да бъдат филмирани (или поне пълноценно филмирани). За това си прав има книги наистина завладяващи....държали са ме до 4 часа вечерта.....но има хора които не са и чували за такова нещо и да отврат книга за тях е нещо лошо от което няма да има никаква полза .....и това нещо се случва по целия свят.Жалко е , но................
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DJ Cat
|
![Аватар](http://fallingapartart.com/wp-content/uploads/2012/02/djcatsml.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 12 Апр 2010 21:15
Добре секира, кого заблужваш бе пишлеме.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
KaLi_BoGa
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11632_1254586618.jpg) |
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 13 Апр 2010 20:54
А ако някой ми обясни зашо трябва да превръщате всяка тема в боза като тролите в нея ?!?!?!
По темата:Анимето е добро, наистина има Филъри но артистите не правят това заради каузата а защото треа се папа всеки ден и на тях не им дреме за филури и т.н. ако донасят пари.За субтитрите на аглийски звучат по-добре според мен.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Blur
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=16041_1325779147.gif) |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 13 Апр 2010 22:53
DJ Cat написа: Добре секира, кого заблужваш бе пишлеме. Аз ли заблуждавам някой бе пишлегар грозен...знам , че единственото ти четиво са тъпите теми (също и мойта) в тоя форум...за това не искам мнениеот маугли!!!!!!!!!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Изход
|
![Аватар](http://www.eigenspace.net/wot/wheel.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 14 Апр 2010 21:21
БЕЗ ОФ-ТОПИК И СПАМ БЕЗ ОФ-ТОПИК И СПАМ БЕЗ ОФ-ТОПИК И СПАМ
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 27 Май 2010 13:23
аааааааааааааааааааааа гледах епизодите от края на последните филъри досега
МНООООООГОООООООООООО
ЯКООООООООООООООООООООО
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 27 Май 2010 14:09
Агент Боцко написа: аааааааааааааааааааааа гледах епизодите от края на последните филъри досега
МНООООООГОООООООООООО
ЯКООООООООООООООООООООО И сега ти се гледа много, нали? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 18 Юли 2010 08:00
мНоГо Е ЯкО Аз си мислех,че нинджите са някви японци в черно дето американците много ги тепат,а те били 10 годишни Магьосници Абе бая е ико,гледайте го на всяка цена
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 00:26
denik написа: аааааааааааааааааааааа гледах епизодите от края на последните филъри досега
МНООООООГОООООООООООО
ЯКООООООООООООООООООООО Брат чудя се как се зарибяваш по тая простотия като има толкова МНОГО велики анимета, а не си тръгнал да ги гледаш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Щом така се смазваш на Наруто, не ми се мисли къв аниме фен ще излезе от теб, ако верно почнеш да търсиш и гледаш други ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 03:39
Аз го гледам с бг аудио,даже е по-яко така Не мога да чета толкоз бързо ![:evil: :evil:](./images/smilies/evil.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 10:52
пфффффффффффф а новия епизод е тоооооооооооооооолковаааааааааа яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяк е, гошо то нарутото е грешка че почнах да го гледам, виж сега как фенбойствам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) но други анимета никога няма да гледам, щото не ме кефят ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Anon
|
![Аватар](http://students.bfu.bg/forum/images/avatars/gallery/Southpark/avatar29.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 11:21
Само мене ли наруто не ме кефи?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 12:07
denik написа: пфффффффффффф а новия епизод е тоооооооооооооооолковаааааааааа яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяк е, гошо то нарутото е грешка че почнах да го гледам, виж сега как фенбойствам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) но други анимета никога няма да гледам, щото не ме кефят ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ти си като дете, което казва, че не обича спанак преди да го е опитал. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
IceQueen
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5397_1313092011.jpg) |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 18:37
Хами, не го разваляй. Аз за момента се радвам, че брата се завъртя само около Dragon Ball/Z, Naruto & Bleach и изобщо не мисля да му показвам нищо друго за гледане, че иначе ще стане Голема драма в къщи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Викам, Деник, да почне да гледа и той Блийч, поне кат ги навакса ще е по 2 серии на седмица :Ь
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 19 Юли 2010 23:26
ама аз не ща, щото блийч е гадно и едната героиня там се казваше ракия. не се кефя на анимета, ама навлязох много навътре в историята на наруто и няма как да го изоставя ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
He who devoures cookies |
![Аватар](http://forplay.bg/forums/avs/avatar_623_1333834529.png) |
|
|
Заглавие: Re: Anime - Naruto Публикувано на: 30 Юли 2010 20:04
Рукия Кучики бе,каква ракия Иначе напоследък на Bleach му намалиха филърите и ся е много по-добро ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|