Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 13:53
Поиграх с него 4/2/5 завърших , паднах ест. и въпреки това не ми хареса трябва да си супер ретард за да те целне ракета или пък да стоиш в трионите . В комбинация с имобилайзъри би бил добър , но олл пик геймс не бих го взел повече . Не съм фен на такъв тип герои.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 14:20
Ако има Темпест или КотФ до тебе да ти подсилва ултимата, тогава да, но както каза ти, трябва да си адски неграмотен да стоиш и да позволяваш на трионите да те точат. Активираш си Enh. Marchers-a и ги избягваш, баси.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 15:48
Играх 3 игри от които , 2 героя беше с/у мен , а 1 беше от моя отбор и лично на мен героя ми се струва точно обратното Underpowered... Разчита според мен твърде много на късмет или на герои като темпест или защитника на гората (:D)
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 17:09
Току-що видях защо Панглот избира Портал на катерицата.
То с качеството на противниците му, нищо чудно...
Въпреки че трябва да споделя, че направи ботуши доста късно, както и тенденцията ти да пазиш Runes of Blight до 12 ниво е малко... странна. След 6-о те стават безполезни, освен в редките случаи когато имаш KotF в противниковия отбор, а нямаш Logger's Hatchet.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 21:40
Човече не съм играл толкова много с него ама порала не го ползвам за да влизам сам в джаза ами да мога бързо да съпортвам отбора. Освен това незнам какво да му буустват ама както и да го погледнеш тия резачки ако има поне един масов стън да задържи противниците в тях много мачкат. И пак казвам това не е кери герой ами съпорт както ти го казвам нямам предвид че сам изнасям играта ами как с помощ на някого можеш целия тийм да пречукаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 21:45
Качеството на противниците е такова защото не играя с приятели. Като играя с произволни качеството на съотборниците ми е обикновено ужасно. В ХОН ли си може да пробваме една игра ако се съмняваш в способностите ми толкова много. И все пак за порталал може и да си прав ама както казах имам 2 игри с тая катерица една която беше без точки само за проба на магиите на 6 левел излязох като видях какъв му е улта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 21:50
A за runes of blight. Ами просто си ги държах без да ги използвам не съм обърнал внимание докато не ми потрябва слота А за ботушите както каза противниците ми бяха доста яки та не ми се наложиха ботуши реших да си наспамя мана за да мога да ги блъскам повече
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 11 Апр 2010 22:03
Аре бе момчета вижте го тоя ХОН да ви прибавя най накрая!!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 00:33
мега слаб преди малко смазах един катеричок с ковача на 1в1 просто незнам какво очакваше тоя пубер направих му 7 убийства за 32 минути и се спаси 3,4 пъти на аварийни благодарение на нул стоуна дето направи (лол знам , че е лейм ) :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 07:24
Лейм е да си избереш Blacksmith 1v1. То даже е лейм да играеш 1в1.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 17:59
Май никога няма да ви срещна вас в ХОН а? Все като вляза ви търся ама никой не вижда ли не е тука ли незнам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 18:00
Как ти е ника там?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 19:14
Panglot му е ника. Братле, ти ако мислиш, че по цял ден няма какво друго да правим, освен да играем ХоН... Стига мрънка и се дръж като мъж, бе!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 19:35
Катерицата не струва. Точка. Кийпъра е най-великия герой, ако веднъж му хванеш цаката...просто тотален рейп.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 19:47
И на мен Koft ми е един от любимците. Но не е чак така колкото ти го изкарваш.
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 20:27
ей това за мен са най-яките герои
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Апр 2010 21:22
Хъм, да видим-имам 12% с Аракна, 10 с Мейжа, 8 с Кронос, 7 със Скаут(е все пак всички сме били млади някога, нали ) и 4 със Слитъра. И сега една игричка имах, 7-0 с Крона и ни разгембиха...3ма фийдъри, единия лийвна, друг един ги фийдна здраво и лийвна към края+Найт Хаунд и Скаут Не, сириъсли, КВО Е ТВА БЕ, ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ?! При положение, че аз си правих играта...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
drebengolem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Апр 2010 22:28
Ако някой иска да играеме да пише на Skype:denis4o13,или направо да ме аддне като buddy и да пи6е в играта.Ето и линк към статсовете ми.(KDR-то ми е само 1,защото избягвам да играя с "carry" герои) Също така се изненадвам че има толкова българи фенове.Надявам се да има и след като бетата приключи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Апр 2010 22:49
85% ЕМ
|
|
|
|
|
drebengolem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Апр 2010 00:23
Почти винаги играя с двама приятели,които настояват да е ЕМ .Едвам-едвам успях да ги накарам да почнеме нормални игри. Също така да попитам дали може да ме приемете в клана,защото когато ги няма въпросните причтели,ме е направо стеах да си намирам PUB игри.99% feed-ърите ще са от моя отбор...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|