Полският президент загина в самолетна катастрофа.

Нещата от живота
DJ Cat

Re: Полският президент загина в самолетна катастрофа.

Мнение от DJ Cat »

Не е смешно да , тъпаци сте че се смеете, но всеки ден падат 3538529 самолети, не виждам техните животи с какво са заслужили повече оплакване от останалите. Това ако може да стане с всички корумпирани копеленца в парламента.....
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Кой оплаква тука? Става дума за едно елементарно ниво на приличие, което се изразява в това да не изръсиш нещо вулгарно. Което някои очевидно акълеца не им достига да проявят.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Моридин написа:Кой оплаква тука? Става дума за едно елементарно ниво на приличие, което се изразява в това да не изръсиш нещо вулгарно. Което някои очевидно акълеца не им достига да проявят.

ДА :!:
Нема таа, нема онаа.
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

НЕМЦИТЕ СА ВИНОВНИ!

Да почиват в мир...
чукам, влизам, гледам заключено
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

^^^^ Така съм съгласен да....
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Интересно ми е ако Първанов си счупи главата при скок с бънджи (примерно) някой от вас ще се натъжи ли. Аз не.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Изход

Мнение от Изход »

Като чуя Първанов думичката която ми идва е ЕВТАНАЗИЯ
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
shizo123

Мнение от shizo123 »

Andrey358 написа:Интересно ми е ако Първанов си счупи главата при скок с бънджи (примерно) някой от вас ще се натъжи ли. Аз не.

Аз да...виж ако това стане с Дянков, ще направя купон. :)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Duke

Мнение от Duke »

На мен ще ми е тъжно, защото преди всичко е човек. Иначе Първанов ми е по-противен и от Дянков.
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

всеки ден умират хора фор крайст сейк , президент или не същият гъз си е вече го няма друг ще си изберът
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Алминатора``

Мнение от Алминатора`` »

Srsly, каква връзка имаме ние и президента на Полша? Сигурен съм, че 90% от вас дори до сега не са подозирали, че съществува :lol:

И да е атентат и да са пет атентата не ми пука. Ако ще руснаците да са го убили - не ми пука. Ако ще някой супер много да мрази поляците и да го е отровил, преди да се разбие самолета - не ми пука, бе хора! Просто не ми пука!
Умрял е човек в самолетна катастрофа - и? Всеки ден умират хора в катастрофи и ви питам как всеки от тях има по-малка връзка с вас от президента на Полша? Спорете си за глупости колкото искате истината е една - нито един от вас никога до сега не се е интересувал и капчица от това кой е президента на Полша, тъй че всякакви дискусии просто биха изглеждали нелепо.
И след като не може да се завърже дискусия, защо въобще трябваше да пускате тема? Ок, загинал е, RIP, move along.

Изходе, на тебе какво ти е направил Първанов, че му искаш екзекуцията? Изнасилил е майка ти ли, кво? И защо не използваш думичката "евтаназия" правилно? Аз не знам Първанов да страда от някакво супер мъчително заболяване, че да му се налага евтаназия :doh:
Абе земи се гръмни.

Висок волтаж:

За полския народ животът продължава, така че да вдигат яката и да гледат напред.

Защо си мислиш, че на обикновения поляк му пука, че президента е умрял? Обикновения поляк един косъм от хуй не дава за това, което става с президента. Може да се прави, че му пука, но вътрешно му е през кура.
Все агенти сме.
Изход

Мнение от Изход »

Алминатора`` написа:
Изходе, на тебе какво ти е направил Първанов, че му искаш екзекуцията? Изнасилил е майка ти ли, кво? И защо не използваш думичката "евтаназия" правилно? Аз не знам Първанов да страда от някакво супер мъчително заболяване, че да му се налага евтаназия :doh:

Ти явно не знаеш значението на думата, не е задължително да се използва единствено и само за тежко болни, макар и това да й е основното значение. По принцип значи убийство за доброто на даден човек, когато няма надежда състоянието му да се промени. Дали ще е заради тежка неизлечима болест или поради изкривено до неизнаваемост съзнание е без значение и звучи яко :D
Иначе го мразя защото е корумпиран комунистт, малко ли е :lol:
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Алминаторе, за пореден път ще ти го кажа-кретен си и такъв ще си останеш. Представи си, че в този форум има хора, интересуващи се от международната политика. Ама с твоя ограничен акъл МАЙ НЕ ГО СЪЗНАВАШ, А?!?! Идиот.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
brm

Мнение от brm »

THE KING OF TIME написа:http://dnevnik.bg/sviat/2010/04/10/885236_polskiiat_prezident_zagina_pri_samoletnata_katastrofa/

Нещо на атентат ми намирисва. Какво ще кажете

Определено е атентат, защото на същото място, където самолетът се е разбил, преди много време (втората световна война) там Руснаци са избили около 200 000 Поляци.. :cry: Освен това Руснаците са приписали убийствата на Германия и Хитлер е бил много разгневен от тяхната постъпка. А по-късно Германия показва документи, на които е докладвано точно какво се е случило там - дори има филм относно това. :(
Spiridon

Мнение от Spiridon »

BloodRayneMai написа:Определено е атентат, защото на същото място, където самолетът се е разбил, преди много време (втората световна война) там Руснаци са избили около 200 000 Поляци.. :cry: Освен това Руснаците са приписали убийствата на Германия и Хитлер е бил много разгневен от тяхната постъпка. А по-късно Германия показва документи, на които е докладвано точно какво се е случило там - дори има филм относно това. :(

Жалко че това няма нищо общо с бившия президент на Полша. :roll:
c0c00n

Мнение от c0c00n »

Оставаше националната принадлежност да има нещо общо :o
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

THE KING OF TIME написа:Алминаторе, за пореден път ще ти го кажа-кретен си и такъв ще си останеш. Представи си, че в този форум има хора, интересуващи се от международната политика. Ама с твоя ограничен акъл МАЙ НЕ ГО СЪЗНАВАШ, А?!?! Идиот.

точно пък ти ли бе версаче
:icq22:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Излезте от филмите и игрите, такива работи се случват и по случайност. Реално е възможно да се е случило всичко. Вие обаче няма как да знаете, за това не се правете на още по-смотани като говорите наизуст.

BloodRayneMai - определено е атентат, а? Ти лично ли повреди самолета?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Ред Мърси, мислех си че след като пребиваваш в Германия си помъдрял поне малко. Просто подобни забележки определено не са на място. Гипо, предположение изказвам просто :) . Толкова важни клечки на борда на един самолет и да се разбие в Русия- еми съмнително е. Отделно как Туполев, който е един от най-обемните и тежки самолети ще се удари в дърво и ще се разбие?? Ебати дървото ще да е това.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Алминатора``

Мнение от Алминатора`` »

THE KING OF TIME написа:Алминаторе, за пореден път ще ти го кажа-кретен си и такъв ще си останеш. Представи си, че в този форум има хора, интересуващи се от международната политика. Ама с твоя ограничен акъл МАЙ НЕ ГО СЪЗНАВАШ, А?!?! Идиот.

Не, няма такива. Просто не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че тук има човек, който поне малко някога се е поинтересувал от политиката в Полша.

И да са направили атентат срещу него, и да не са - няма абсолютно никакво значение. Сори.
Все агенти сме.
Публикувай отговор