Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: samurai shodown sen
Публикувано на: 07 Апр 2010 22:56

Днес си записах тази игра и остнах доволен. Играта вече е 3д и то не псевдо 3д бой като стриит фаитер 4 ами истиснки 3д бой с възможност за движение напред, назад, нагоре и надоло по терена. Духът на поредицата е запазен като това че е 3д не разваля аниме стилът на графиката и битките. Играх само ВС батъли за сега срещу приятел и ми липсват някои от старите герои като зеленият изруд Геан ан и нензам каде защо синята нинджа излзиа без куче и червеното момиче излзиа без соколче което да лети около нея явно се викат само като рпавиш магия. Играта е доголно кървава особено завършващите удари кадето без да правиш слепцялни комбинация може да успеш да обесглавиш противника или да му отрежеш някои крайник, което е пресъздадено по особено правдоподобен начин. Графиката е доста стилна без да прелива от огромно количества детайли успя да ме впечатли. Ще поиграя още утре и ще видя как е в кампания, но споредмен поредицата доста успешно е успяла да премине от 2д към 3д сцената без да загуби ни най-малко от чара си.
http://www.youtube.com/watch?v=5EAguRpFcYE ето малко интересен геимлеи, само дето не използват магите и спецялните пауъри но поне си режа глави и говорят

Профил

Аватар
Заглавие: Re: samurai shodown sen
Публикувано на: 08 Апр 2010 10:12

Понеже ми се струва малко дървена и бедна на движения ( а съм с нехакнат бокс) струва ли си да си я езема, ако я сравним с Соул Калибура и Текън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2010 12:13

Еми в сравнение с Калибура е с дървени дървени и малко на брой движения, но споредмен са направени така дървени за да изглежда повече като аниме демек като старите части, а малкия брой спецялни движения е много добре защото аз игаря с приятели такъв тип игри и направо се пускаме и играеме без да има нужда да заучаваме 1 месец комбоси и магии. В калибура и текена няма кръв, а тук има доста яки завършеци абе заслужава си забавна е, но ако има с кой да я игареш. Аз лично много съм играл калибура и то онлайн и исках нещо подобно ама кървово а това си е такова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2010 12:29

В сравнение с предишните части е две стъпки назад. Иначе става да убиеш време, ама не може да стъпи на малкия пръст на Калибъра или Текена. Ако си търсиш перфектния beat 'em up за бокса - подминавай. Ако си хардкор фен на жанра я виж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2010 12:42

Мен текена неме радва. Лично за мен си е стъпка напред понеже рязането на крака глави и ръце си е много реално направено а на старите части някакси много дървено се разпадасхе противника. Жалко че няма този ефект дтео целия те изпръсква с кръв, но се пак това е първи опит за 3д в серията и споредмен има хляб.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com