bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno

Спорът ражда истината. Понякога.
Публикувай отговор
Аватар
Stunkata8

Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno

Мнение от Stunkata8 »

Дантето няма никакъв шанс :twisted: За Bayonetaта...незнам!
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Stunkata8 написа:Дантето няма никакъв шанс :twisted: За Bayonetaта...незнам!
И тя - и тя ;)
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Искам само да кажа,че да казваш,че Bayonetta е по-добра от GoW,без да си играл GoW,е като да казваш,че лъскането е най-приятното нещо,без да си правил секс.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Абе правил съм секс с такива жени дето по добре да си биеш една чекия.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
katotemoto
В момента играе: Fable TLC

Мнение от katotemoto »

Като стана дума, някой играл ли нивото:Вторият кръг на ада: Похот, в Dante's Inferno.Яко ли е? :) :)
Аватар
Didoo

Мнение от Didoo »

iddqd човек ти имаш ли акъл !? :stooped: Какъв гей какви лазерни мечове какво чудо ? Такова е облеклото на спартанските войни. А ако искаш още доказателства виж че в всяка игра прави секс с няква наточена мацка. Във GoW II с GoW:CoC го прави с две, а във GoW III го прави с богинята на любовта Афродита. Сравнение с него ти сигурно си като детственик, ако изобщо си виждал гола жена с твоя акъл... А сега малко повечко към темата: От трите игри избирам GoW какво друго. Едното е жалко копие на DMC,а другото от същото само че копие на GoW. За тези които казват че, GoW е за несериозни геймъри да се скрият. Ако почнете на най-високата трудност ще минете играта след 5 седмици с ва
ще хилави глави.Бос битките са най-добрите както винаги. Дори мисля че в тази игра се намира най-големия бос в историята на игрите: Кронос. Айде тва е от мен с здраве :)
Аватар
joar

Мнение от joar »

Спри се Дидо, като не си играл другите игри - не се обаждай.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Тва че прави секс с жени незначи че не е гей, а секса с афродита е сложен за такива като теб да лъскат след поредното ниво.
Аватар
Didoo

Мнение от Didoo »

Кой казва че не съм ги играл ? Dante съм го играл на ПСП-то пълен шит е. Пък bayonetta ако ще сто лева на тепсия да ми дадат няма да я пробвам като я видях кво представлява в ревюто. За idqqd нямам отговор освен: :stooped: :stooped: :stooped:
Аватар
joar

Мнение от joar »

Значи едната си я играл на handheld, а другата изобщо няма да играеш щото си чел ревю? Порта на Dante's Inferno на PSP е скапан, а Bayonetta в много отношения е по-добра от GoW 3. И пак стигаме до това, че не можеш да казваш че една игра е по-добра от друга без да си играл въпросната друга. Все едно да кажеш, че ваниловия сладолед не ти харесва, без да си го опитвал.
Аватар
Didoo

Мнение от Didoo »

Кой е казал че съм чел ? Да си чувал за games.bg и youtube ? Най-добре бих го казал така
God of War III > Bayonetta> Dante's Inferno. Тва ми е мнението :)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Никога несъм гледал оценките по сайтове, но щом това оказва вляне на мнението ви вижте това
http://forplay.bg/index.php/forplay_sit ... pg)/review
и после това
Аватар
Didoo

Мнение от Didoo »

Didoo написа:Кой е казал че съм чел ? Да си чувал за games.bg и youtube ? Най-добре бих го казал така
God of War III > Bayonetta> Dante's Inferno. Тва ми е мнението :)
Казах ви тва ми е мнението не може да го промените :)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Е дали някой го интересува мнението ти
Аватар
Didoo

Мнение от Didoo »

А твойто? Сигурно не си изиграл играта и я плюеш...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

iddqd написа:Никога несъм гледал оценките по сайтове, но щом това оказва вляне на мнението ви вижте това
и после това
Еми те и форплей си казват, че GOW3 e най-добрата игра в жанра. Ето ти един цицат:
Както вече казах в началото God of War III без съмнение е една от най-важните игри за 2010 година и се съмнявам, че в близките осем месеца, докато дойде време за отваряне на шампанското в дванадесетия час, ще се появи по-добър, адреналинов и агресивен екшън. Именно в това е уловката обаче – съмнявам се.
Тоест казва, че се съмнява, че някога ще се появи по-добра игра. :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Пише че е една от най добрите и че близко време несе знае дали ще излиза по добра. Бионета е излязал преди год оф уар 2 месеца поне и виж каква е оценката на едната и на другата игра 10 вс 8 за Бионета. Пукни се от яд :lol:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Човек поне се научи да четеш и да обмисляш нещата, като не можеш да се биеш... съмнява се че ще се появи по-добър и адреналинов екшън. Не е казал '' ГОУ 3 е най-добрата игра, съмнявам се че ще се появи по-добра ''.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

iddqd написа:Пише че е една от най добрите и че близко време несе знае дали ще излиза по добра. Бионета е излязал преди год оф уар 2 месеца поне и виж каква е оценката на едната и на другата игра 10 вс 8 за Бионета. Пукни се от яд :lol:
Нали ти ми говере преди, че не вярваш в оценки? :lol: Както и да е оценката на GOW3 е по-висока в повечето сайтове. :lol:
Човек поне се научи да четеш и да обмисляш нещата, като не можеш да се биеш... съмнява се че ще се появи по-добър и адреналинов екшън. Не е казал '' ГОУ 3 е най-добрата игра, съмнявам се че ще се появи по-добра ''.
Научи се ти да осмисляш нещата, моля ти се. Говориме за жанр и тоя съвсем конкретно си казва, че God of War 3 е най-добрада в него. Виж:
Както вече казах в началото God of War III без съмнение е една от най-важните игри за 2010 година и се съмнявам, че в близките осем месеца, докато дойде време за отваряне на шампанското в дванадесетия час, ще се появи по-добър, адреналинов и агресивен екшън. Именно в това е уловката обаче – съмнявам се.
Най-напред казва, че се съмнява да се появи ПО–ДОБЪР екшън, така че първо чети, три пъти премисли и тогава говори. :lol:

Едит: с тъпите си доводи няма да обедите дори и малко дете, че байонета е по-добрата игра, особено, когато всички видове медии казват обратното. :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ако беше най добър щеше да има по висока оценка от 10 защото Бионета е с 10. Мен неми пука за оценките ама знам, че натебе ти пука и затова сега се гаря с теб. А това, че неможе да осмислиш написането си е твой проблем на интелектуална основа :stooped: :lol:
Публикувай отговор