Търся откаде да изтегля тази песен в мп3 формат - Sebastian Komor - Electro Body Music ( Freak Edit ). Немога да я намеря никаде ако някой я има може да ми я прати на маила iddqd13@gmail.com ще съм много благодарен и задължен
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Spiridon
Заглавие: Re: Търся песен
Публикувано на: 06 Апр 2010 23:58
Ами то има безброй програми за конвертиране, да не казвам и че има такива, където свалят и конветират едновременно, а даже има и такива, където сваят само от YouTube и то само в mp3 вариант.
iddqd
Заглавие: Re: Търся песен
Публикувано на: 07 Апр 2010 00:05
Просто търся мп3 на тази песен иначе знам че всичко има на този свят аз търся нещо опредлено.
Цитат:
Търся откаде да изтегля тази песен в мп3 формат
Абе на посредствено качество се тегли така аз затова неисках от видео ама като нема друг начин. То ква е разликата дали избера хаи куалити или стандарт все на 128 го записва.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения