Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 12:03
Играя ЕМ само на неофициални игри, на официални си е ебало майката... всеки втори идиот тръгне да избира някое Carry, за да се изфука с POWERA, разбираш ли... Не че аз не обичам да начукам някое и друго канче със Соул, ама те вече прекаляват. Като видя някой с 1650 PSR, и играни герои с по 5 и 7%, а Кроноса или Зефира му са над 50%, и ми става ясно как са си направили убийствата. Декстъре, ти па как може да плюеш по Полито, бе? То вярно, че героя не е пръв във убийствата, но в team fights си е безценен. Най-много обичам да направя Stormspirit и Kuldra's Sheepstick със него и смятай... Противниковия отбор не могат да се измъкнат живи, само аз и едно carry до мене си е достатъчно...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 12:22
lol Имаш 77% ЕМ Даже сега погледнах и играта, в която ме бе поканил беше ЕМ на официални статистики. Не, верно спри да играеш ЕМ, въобще. Тия добрите от 1700 нагогоре ако влезе некий в играта им дето е с 20-30% ЕМ го кикват.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 14:32
Тия проценти са заради брат ми и един приятел, които искаха да играят с мене на HoN, ама понеже не са чак толкова добри, и пусках игрите ни само на EM, да могат да се наядат по-бързо. То и сега така правя, като се съберем тримата да играем, пускам ЕМ. Малко е гадно, понеже си развалям статистиките, но пък му тегля една майна и продължавам да играя. По-добре е да си с развалени статове, отколкото да пропуснеш един добър мач с брат си и най-добрия си приятел, AMIRITE, FOLKS!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 14:52
Е поне сега с тая отворена бета ще може да си ги пооправиш.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 17:31
Ем, Драки, какво да ти кажа-не ми харесва да се завирам право в мелето-а с Полито точно това трябва да правя. Съпорт-не! Танк-не! Маг-не! И кво остана Сега примерно с Легито играя с кеф. С Дивауръра също, а с Хроноса най-обичам да играя. Само че нали стана много "фиешън" геройче и редовно ме плюят, че играя с него...вярно накрая на играта в повечето случаи изнасилвам масово, но в началото ги флеймя моите яко. А играя с Хронос от 4 месеца... Същата работа и с Аракната-все ми казват къв съм нещастник, че я избирам, какъв лесен герой бил...еми аз съм виждал злетаци дето взимат по 1-2 кила с нея и то със сигурност са ласт-хитове... Еми много се нервя на такива нещастници дето първо говорят, после мислят... А аз имам много ЕМ игри, щото преди ги играех доста...не че сега не играя, но гледам да не влизам само в такива. А вчера като играх на мач-мейкинга, някъв финландец ми разправя, че вече 11 игра имал я лийвър, я фийдър-еми просто нямам късмет и тва. Сега ше видя, ако има някой от клана да поцъкаме, или пак ще си пробвам късмета там... Айде довечера една игра, ама по с време-8-9?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 17:41
Dexter написа: Еми много се нервя на такива нещастници дето първо говорят, после мислят... Dexter написа: Съпорт-не! Танк-не! Маг-не! Да отговоря - съпорт герой е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 18:32
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 18:56
Съпорт-не! Означава, че не обичам да играя със съпорт герои, а не че Полито не е съпорт...айде моля ви се сега То че искат най-много скил, спор няма-все пак мога да играя с тях когато опре ножа до кокала, но когато имам избор от герои, съпортовете въобще не ги смятам... Иначе сега играх две игрички с Армата-ей много мръсен герой-с 3 предмета съм-синьо ботушче(само демидж дето дава), оня зеления камък и бехе сърце-2.5к живот, ония ми скачат 4мата и ми го свалят до 2к И имам само 3 убийства
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 19:14
Абе не значи тва ма както и да е. То иначе въобще не обичаш да играеш хон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 02 Апр 2010 21:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 13:07
Или е тинкър или е течис.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 16:30
Няма ли да го пускат най-накрая?! Като ги знам ше пуснат ъпдейта в събота...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 16:53
И като се сетя, че в началото или ще е много як или ще е мн слаб докато го балансират добре... Не ми се мисли.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 18:20
Не ми пука. Пак ще има ретарди в тая игра, нали?
Четири игри днеска и четирите записах по 6 смърти минимум. И то при съотборници, чийто нива не падаха под 12.
Да си изиграл двеста игри и все още да не можеш да играеш - това вече си е падение.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 19:28
И по-зле съм виждал. Някакъв със 100 убийства и 1200 смърти На моменти и на мен ми се падат разни ретарди(какво ре, направо ФЪКтард!), дето им се чудя как, по дяволите, изобщо са успели да си направят акаунт... Хубаво пак, че играеш предимно но-стат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 19:32
На мен па за първи път ми се случва да ме кикнат защото НЕ играя зле. Нали сега има отворена бета и всеки мое си напрай акаунт, е днеска се падам в отбор с четирима, които са от отворената бета. Тоест имат по5-10 игри макс. Падам се със слитер и почвам да си играя сам, щото ми бе ясно, че тия кауни нищо немаше да направят и в 20 минута на играта аз бях единствения с положителен стат в отбора - 3:2:0, а всичко останали с нещо от сорта на 0:6. И почнаха да ми мрънкат, че не съм ходил с тях в отборните битки и че съм н00б и вече като почнах и аз да ги псувам че са смотани и че аз съм единствения с положителен стат в отбора ме кикнаха.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 19:37
абе тази игра още ли е в бета стадий? О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 19:40
Скоро ще обявят дата. Вече са направили финалния интерфейс и добавят последните герои.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2010 20:58
WidowmakeR написа: Скоро ще обявят дата. Вече са направили финалния интерфейс и добавят последните герои. И после ще ми теглят шута Някоя добра душичка да ми купи акаунт? Оу, да: Fear the Chiprel!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Апр 2010 21:01
Абе когато некой ми пише и аз през това време играя как мога да му отговоря?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|