Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Жестокост към куче
Публикувано на: 01 Апр 2010 18:33

Нелогично е колко си грозен джар джар,аре без оффтопик, а?

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2010 18:38

Следващия път като те напсува някой пак попитай какво нелогично си казал. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Апр 2010 18:41

progata написа:
Нелогично е колко си грозен джар джар,аре без оффтопик, а?

Пусни си снимка, копеленце мазно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 18:48

той е пущал, преди имаше друг акаунт ... мега зле е , ще му счупим коленцата, ако го видим некъде :D :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 00:37

Мразя кучета. Хапало ме е бездомно куче. Два пъти. И двата пъти без да има провокация от моя страна. Вървиш си по улицата и ти скача глутница песове... Никой не може да ме убеди, че няма такова куче, което не заслужава да бъде умъртвено. Истината е, че кучетата са си животни и в нито един момент не може да си сигурен как ще реагира, дори да е дресирано, а пък за бездомните екземпляри да не говорим. Както има и нестабилни хора (гореспоменатите психопати, педофили и т.н.), които трябва да се изолират от обществото, така има и кучета, които трябва да се премахнат. Тази идея на всички природозащитници, че всички кучета са невинни душици просто не е вярна. Има кучета, които са наистина злобни. Да, би било добре ако имаше къде да ги приютят, но тъй като няма, евтаназията е мярката за тези случаи. В непосредствена близост до едното място където ме нахапаха има детска градина. Ако тази глутница скочи на дете, не се знае какво ще остнае от него. Не може да поставяме живота на кучетата над човешкия. Преди няколко месеца някаква баба беше нахапана от глутница кучета, вследствие на което трябваше да и ампутират и двата крака. Не следя редовно форума, но ме съмнява че е имало тема "Евтаназия за кучетата нападнали беззащитната баба".
Аз не одобрявам жестокостта над животните, въпросното куче от статията определено не изглежда нито агресивно, нито опасно за когото и да било. Човекът, който е отрязал краката му определено не е с всичкия си. Идеята на поста ми е да покаже, че не трябва да се слагат всички кучета под един знаменател. Има такива животни, срещу които наистина трябва да се вземат мерки. Сам съм видял последствията от невземането на такива. Никак не е приятно да ти бият ваксина против тетанус + още 4 против бяс, да не говорим за белзите от зъби, които остават за спомен...
НЕ на жестокостта срещу животните, ДА на вземането на адекватни мерки срещу агресивните кучета, дори това да значи евтаназия.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Апр 2010 08:54

+1

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 09:32

Frost, евалата бате, затова говорим, помня че имаше тема за бездомните кучета и авторката The crow се изказваше, определено доста нелогично под влиянието на женските си емоции.Като цяло оставам с впечатлението, че за нея тия тъпи животни са по-важни от обезобразените,осакатени, от точно тия тъпи животни, хора.Кире Гръчата нещо се бъркаш приятел.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 09:54

Колко страници се изписаха, вие пак си перите едно и също, да ви ебам матер. Прочетете за какво става въпрос първо бе, аман вече. Говорим за ЗАКОН или промяна в сегашните такива, които да се занимаят по-отговорно с точно тия проблеми. Всичко опира отново до държавата, затова надежда няма явно.
Идеята е, че трябва да има контролираща организация, или институция, както в други държави, която да се занимава с това нещо. В Америка може да лепят глоби и да раздават присъди за насилие над животни, но също така и приспиват злите кучета. Хванато от улицата - минава през няколко теста - ако фейлне само на един , следователно не става за осиновяване и е ''опасно'' - приспиват го.
Тук, докато никой не го ебе за тия неща, и докато има хора като вас, все ще се оправяме "както можем". Затова някой нахапан лумпен ще търси световно отмъщение срещу всички кучета, говорейки ебати глупостите, друг ще реве за осакатените хора, трети ще заплашва първите двама с бой, ако му направят нещо на кучето.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 15:42

Добър коментар.

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 03 Апр 2010 14:03

http://www.peta.org/feat/chineseFurFarms/index.asp
Гледайте видеото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 00:56

Кире не си прав, че нищо не се прави в България. На територията на повечето големи общини има такива организации, които се занимават с контрола на безпризорните кучета. За територията на София знам, че това е Екоравновесие ( http://www.ecoravnovesie.com/ ). Евтаназия не се прилага, просто животните се прибират, кастрират се и се пускат обратно на свобода. Този метод се прилага, защото уж така било по европейски предписания и работел. Аз лично никак не съм убеден, че работи. Въпросът е, че даже и да работи винаги ще има случаи, в които хора ще бъдат нападани от кучета, хора ще са осакатени и т.н. Просто може да се надяваш, че няма ти или някой твой познат да му се случи такова нещо. Един закон не може да оправи всичко. То и сега има закон, че всички домашни кучета трябва да се регистрират и да им се плаща данък, но колко от хората плащат данък куче? Почти никой...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 10:15

Frost написа:
Кире не си прав, че нищо не се прави в България. На територията на повечето големи общини има такива организации, които се занимават с контрола на безпризорните кучета. За територията на София знам, че това е Екоравновесие ( http://www.ecoravnovesie.com/ ). Евтаназия не се прилага, просто животните се прибират, кастрират се и се пускат обратно на свобода. Този метод се прилага, защото уж така било по европейски предписания и работел. Аз лично никак не съм убеден, че работи. Въпросът е, че даже и да работи винаги ще има случаи, в които хора ще бъдат нападани от кучета, хора ще са осакатени и т.н. Просто може да се надяваш, че няма ти или някой твой познат да му се случи такова нещо. Един закон не може да оправи всичко. То и сега има закон, че всички домашни кучета трябва да се регистрират и да им се плаща данък, но колко от хората плащат данък куче? Почти никой...

Еми да, няма как да знаем кога ще бъдем нападнати, има един закон, който е над всичко - закона на джунглата :D Но по тая логика , има хора нападнати и от мечки, и от вълци и т.н.
А това, което описваш, не работи, защото явно не се гледа много сериозно и стриктно на нещата. Приберат няколко кучета и си мислят, че са си свършили работата за даден район, примерно. Не знам, поне в родния ми град не виждам да има такава организация и е пълно с бездомни, за които пък през целия си живот тук не съм чувал да са нападали някого.
Моето куче е регистрирано, но това го вкараха от скоро. Преди нямахме кадърна ветеринарна клиника дори.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 10:24

Прога, ти да не си Sturm-а бе?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 11:26

Sturm-а е пич, бе ... не е той тва

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 04 Апр 2010 12:31

Шефе недей се обеснева на тез гупаци, тех акъла нема ги догони, само тебе нервите шти са скинат.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 12:35

ич се не изнервям , просто съга се чудим у коя да се отурим и съм си дома ... нема кво да праа :D

ти са готви за събота, що тогава ще се одръвим от пиенье :twisted:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
Публикувано на: 04 Апр 2010 18:47

Аз съм в Испания и тука нещата са корено различни.. много по строги закони спрямо животните има.. докато в БГ може да си риташ ( Пък дано е само ритане...) на воля .. Абе трябва да си балък за да направиш нещо подобно.. опссс не балък.. ами КОПЕЛЕ от най големите

Die FUCKER

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 20:39

Абе я бей бе, кво напада те куче, риташ го и те глобяват ли?Ае молятисе.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 04 Апр 2010 20:48

progata написа:
Абе я бей бе, кво напада те куче, риташ го и те глобяват ли?Ае молятисе.

В държавите където е това правило дали има кучета които нападат хора всеки ден? Там куче няма да видиш,късмет ще е да видиш някое и то веднага някой ще се обади и айде ще го приберат от SPCA или както е според държатата(SPCA е за Америка).

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2010 21:01

Ами домашно куче в парка без каишка също може да те нападне, тогава кого ще глобят?Тоя дето го е ритнал или собственика?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com