Joro K - Вътрешна Сила
Re: Joro K - Вътрешна Сила
Мн яка песен>>> http://vbox7.com/play:c8160e09
Иначе човек айде д анаправим един дует, честно. Ако си навит пиши на ЛС
Иначе човек айде д анаправим един дует, честно. Ако си навит пиши на ЛС
чукам, влизам, гледам заключено
АХАХАХАХАХАХАХАХА ПХАХАХАХАХАХА
баси злето
Най-точният коментар, който са написали във vbox е "imash nujda da si napraish sefteto "
Пусни си рандъм рап песен и виж, защо разликата между теб и рапър е между земята и небето
EDIT: повече ще ти отива да твориш в този стил http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
баси злето
Най-точният коментар, който са написали във vbox е "imash nujda da si napraish sefteto "
Пусни си рандъм рап песен и виж, защо разликата между теб и рапър е между земята и небето
EDIT: повече ще ти отива да твориш в този стил http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
И къде съм казал, че съм рапър? Аз съм може би единственият човек, който си е 100% себе си в песните си и клипа, а не се правя на некъв смъкнат или на гъзар 
Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия.
Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия.
Виж сега, всеки известен изпълнител е имал някакъв талант.
Едни са блестяли с повечко гласови възможности, други с визия, трети умеят да правят страхотно шоу и имат силно сценично присъствие. А най-добрите, успяват да съчетаят тези неща.
Рапър? Знам ли, със сигурност не се опитваш да си оперен певец
.
Хубаво е да се вслушваш в съветите на хората, измежду многото глупости ще откриеш неща, които биха ти помогнали наистина. Защото монетата няма само една страна
.
Добре, ето ти един полезен съвет - опитай с по-кратки рими. Слагаш твърде много думи на ред и в един момент ти се налага да говориш твърде бързо и неразбираемо.
Едни са блестяли с повечко гласови възможности, други с визия, трети умеят да правят страхотно шоу и имат силно сценично присъствие. А най-добрите, успяват да съчетаят тези неща.
Рапър? Знам ли, със сигурност не се опитваш да си оперен певец
Хубаво е да се вслушваш в съветите на хората, измежду многото глупости ще откриеш неща, които биха ти помогнали наистина. Защото монетата няма само една страна
Добре, ето ти един полезен съвет - опитай с по-кратки рими. Слагаш твърде много думи на ред и в един момент ти се налага да говориш твърде бързо и неразбираемо.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ето това вече е градивна критика, а не напразно хранане. Мерси за нея 
Jorkataaa написа:а не се правя на гъзар
Тва е от песента. ^Но помнете, че някой ден вие ще имате нужда от мен.
Иначе както винаги песента е е супер-зле и поражда само присмех в мен.

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Taзи песен и клипа са най-доброто, което си правил до сега. Браво, успя да предизвикаш емоции в мен 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
И в мен предизвика емоции.
Първо смях, после малко съжаление, и накрая отново само смях.
Първо смях, после малко съжаление, и накрая отново само смях.
Fuck you, buddy
Нито един от всичките ти припеви на всичките ти песни не става за нищо - няма мелодичност и въобще не се връзват с музиката.
Рапирането е малко по-добре, но то е по-елементарно.
Хвърли пот над припевите.
Рапирането е малко по-добре, но то е по-елементарно.
Хвърли пот над припевите.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Алминатора``
И как ще я разбиеш тази визия? С дънки и блузка за 10 лева, фалшиво пеене и клипче, снимано с мобилен телефон?Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия.
Все агенти сме.
Пич по-добре се откажи излагаш се пред хората така. 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Алминатора`` написа:И как ще я разбиеш тази визия? С дънки и блузка за 10 лева, фалшиво пеене и клипче, снимано с мобилен телефон?Но е тъжно, че такива като теб са ограничени защото имат възприета определена визия за да може човек да успее и да стане известен. Ще си говорим след време, като разбия тази визия.
Ами да
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Умряла работа.
Припевите ти наистина са ужасни.Ама ужасни е меко казано. Наистина поработи върху тях, ако сериозно ще се занимаваш с музика.
Клипът е глупав. Личи си, че е напълно аматьорски. За рапер с твоите амбиции е под всякаква критика...
Но най-ужасното нещо е "рапирането" ти-мяташ и въртиш ръце като някакъв мъртвец, на който му размятат ръцете насам-натам. ПРОМЕНИ ГО!
Припевите ти наистина са ужасни.Ама ужасни е меко казано. Наистина поработи върху тях, ако сериозно ще се занимаваш с музика.
Клипът е глупав. Личи си, че е напълно аматьорски. За рапер с твоите амбиции е под всякаква критика...
Но най-ужасното нещо е "рапирането" ти-мяташ и въртиш ръце като някакъв мъртвец, на който му размятат ръцете насам-натам. ПРОМЕНИ ГО!
WeAreGettingClose
[keke] [keke] [keke]Dexter написа:сериозно
[keke] [keke] [keke]Dexter написа:музика

-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе и аз си усетих фейла, ама карай да върви
То беше саркастично, ама забравих кавичките...
То беше саркастично, ама забравих кавичките...
WeAreGettingClose
Първо на първо, защо си мислиш, че знаеш какви са амбициите ми? Къде съм казал, че не го правя за кеф, ами че искам да става известен и комерсиален? И второ на второ като за първи клип е нелош, пробвай ти да заснемеш клип за песен с фото апаратче, не е толкова лесно колкото звучиDexter написа:Умряла работа.
напусни.Jorkataaa написа:Първо на първо, защо си мислиш, че знаеш какви са амбициите ми? Къде съм казал, че не го правя за кеф, ами че искам да става известен и комерсиален? И второ на второ като за първи клип е нелош, пробвай ти да заснемеш клип за песен с фото апаратче, не е толкова лесно колкото звучиDexter написа:Умряла работа.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
следващио път ако вкараш и некакви фенки да се подрусват в кадър, ще избиеш рибата ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
джумерки