Проблем с новите игри

Игри за PC
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Проблем с новите игри

Мнение от A.C.A.B »

проблема е, че когато вляза в играта ми дава че не е напрепоръчителните настройки - 1280х1024 60hertz , но всъщност автоматично ми го прави на 85 hertz . Проблема е, че през 2-3 минути ми става черен екрана и се появява надписа, което е много дразнеще.Та някой знае ли как мога да променя рефресш рейта в играта (не на дисплейа)
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
brm

Re: Проблем с новите игри

Мнение от brm »

A.C.A.B написа:проблема е, че когато вляза в играта ми дава че не е напрепоръчителните настройки - 1280х1024 60hertz , но всъщност автоматично ми го прави на 85 hertz . Проблема е, че през 2-3 минути ми става черен екрана и се появява надписа, което е много дразнеще.Та някой знае ли как мога да променя рефресш рейта в играта (не на дисплейа)

Ако имаш достъп до менюто на играта, влез в настройки и промени резолюцията си, така че да пасва с тази на твоя компютър. Заедно с това промени и Refresh Ratе само в играта. Натисни Apply или Ok (каквото пише там) и рестартирай компа си! Надявам се да помогне.

Ако това не помогне, можеш да видиш каква видео карта имаш. След като го направиш трябва вече да знаеш с каква резолюция разполага компа ти и на колко refresh rate трябва препоръчително да останеш. :) Късмет!

Проблемът с новите компютърни игри е много срещан и понякога се стига до ъпгрейт на системата или ъпдейт на софтуера!
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

резолюцията в играта я оправих но не става. Рефлеш рейта в играта незнам как да го променя
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Инсталирал ли си драйвери за монитора си? Това ми звучи като неправилни настройки за даден монитор а драйверите на мониторите по принцио оправят тези проблеми.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

В зависимост с какъв модел видеокарта (Ati or Nvidia) с по- новите им драйвери можеш да влезеш в контролния панел на картата и от там да настроиш всички апликации да използват един и същ рефреш рейт ;)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Hicks написа:В зависимост с какъв модел видеокарта (Ati or Nvidia) с по- новите им драйвери можеш да влезеш в контролния панел на картата и от там да настроиш всички апликации да използват един и същ рефреш рейт ;)
ем с ати съм, с най-новите драйвери, но не виждам от къде. :(
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

аааа открих от къде. благодаря стана. :D
Честит ми 111 пост :D :OffTopic:
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Десен бутон на мишката ти - catalyst control center. Там вече потърси за настройка всички апликации да ползват един и същ рефреш рейт ;) Къде точно да търсиш обаче не мога да ти кажа, понеже съм с Nvidia видеокарта...

Едит:
ок :)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Публикувай отговор