Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ПАРИ НА ВЯТЪРА
Публикувано на: 25 Мар 2010 11:28

@joro.godfather
Какво да ти кажа, човек без акъл, пишещ с големи букви и без препинателни знаци е тръгнал да ни дава на нас акъл - какво да правим с колите си. Напротив, в такова положение сме заради такива като теб - прости хора, които реагират първосигнално на всичко и изказват мнение по въпроси, за които не са компетентни.
А най-много ги обичам тези, дето никога не са излизали от България, но са сигурни, че в чужбина всичко е по-добро.
Wannabe го каза за гражданската и техническия преглед, нямам какво да добавя.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Мар 2010 11:30

Евала за мизерния опит за личностен протест, ама тея, които не си плащат гражданската, щото парите щели да идат в политиците... мъка ми е колко тъпи хора дишат на тая земя. :cry:

Да ви не идва на главата ви желаем само! Тънете си в глупотевина, живи и здрави да сте...

Още некой ако ревне като неосигурен пенсионер как сичките политици били боклуци, май че го сбием. :oops:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Мар 2010 11:35

Wannabe написа:
Да не говорим, че не можеш да минеш технически преглед без гражданска.И без технически преглед ли карате?

Всъщност можеш :lol: С малък талон и 20 лева(за човека там) се минава прегледа без дори да водиш колата :lol: Тука в Русе има 2 места на които така става,не знам може на всички места да е така :Д Аз обаче бас хващам че повече от половината коли ако отидат на преглед няма да го минат,те реално преглед минават само колите които са туко що регистрирани и някакви единици други.Първо че на хората им е по лесно да дадат 20 лева и да си вземат лепенката от колкото да се занимават да водят колата,да чакат за канал,второ че всички коли които имат побългаряване по тях или нещо е бутано няма как да го минат прегледа.Аз например имам фолио на стъклата(освен всичко друго) и дори само заради него няма да пуснат колата.Естествено няма да го махна,20 лв на човека и така.

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2010 13:05

Gipo написа:
@joro.godfather
Какво да ти кажа, човек без акъл, пишещ с големи букви и без препинателни знаци е тръгнал да ни дава на нас акъл - какво да правим с колите си. Напротив, в такова положение сме заради такива като теб - прости хора, които реагират първосигнално на всичко и изказват мнение по въпроси, за които не са компетентни.
А най-много ги обичам тези, дето никога не са излизали от България, но са сигурни, че в чужбина всичко е по-добро.
Wannabe го каза за гражданската и техническия преглед, нямам какво да добавя.

безкрайни благодарства ама да знаеш че ни управляват такива дето знаят каде се слагат точка запетая въпросителна удивителна и т.н имат дарслово и са със много повече акъл и от мене и от тебе ама работат заедно
ти сам си направи извод
от мене толко колкото сам ще постигна толко и с такива като тебе
всеки сам за себе си

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 13:16

Политиците не са ги хванали от някъде другаде и да са ги сложили на власт. Те идват от същите места, от където сме и ние. Те са нашето отражение. Няма как обществото да е едно, а политиците коренно различни. Съответно всеки трябва да открие грешките първо в себе си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 13:18

Ами не си плащай здравната осигуровка, счупи [човешка кост по избор] и бъди мъж!

Профил WWW

Публикувано на: 25 Мар 2010 13:23

joro.godfather написа:
абе хора някой от вас замисля ли се защо плащаме на държавата тия здравни осигуровки? до кога ще храниме бедните ни политици ? някой де е доволен от здравеопазването а? нали като отидем при лекар си плащаме като баровци та да ни обърнат внимание а за политиците ни няма потребителски такси няма осигуровки нали така ако греша поправете ме? болниците са претъпкани с мангали КОЙ плаща за тяхното лечение КОЙ ги осигурява ? така се използват парите ни само взимат от нас дупедавците и ние се радваме!!!!!!!! ДО КОГА !!!!!! ние простия народец по какво се различаваме от депутатините ни бе та нали ние си ги избираме да работят за благото на всички ни. за каква расова дискриминация спрямо циганите говорят бе това е дискриминация срещу БЪЛГАРИТЕ осъзняйте се ЕХООООООООООООООООООООООО !!!!!!! НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА ВЯТЪРА

ХОРА ЗАЕБЕТЕ ТАЯ ТЕМА НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ ЕДИН С ДРУГ ТО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА МНОГО СМЕ СИ ДОБРЕ ПОВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАМ ВЪВ ФОРУМА

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 13:25

Айде успех с пропагандата по другите форуми :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 13:26

Gipo написа:
Айде успех с пропагандата по другите форуми :lol:

:idea:

Профил WWW

Публикувано на: 25 Мар 2010 13:31

Божее кви са тия теми, кви са тия тъпотии? Жоро, изчезни и не се връщай повече никога.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 14:30

Joro K... joro.godfather... следите ли ми мисълта :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 26 Мар 2010 00:16

И аз съм разочарован - не ми се плащат осигуровки - искам да ги давам да си правя кефа :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 00:25

Drovage написа:
Всъщност можеш :lol: С малък талон и 20 лева(за човека там) се минава прегледа без дори да водиш колата :lol: Тука в Русе има 2 места на които така става,не знам може на всички места да е така :Д Аз обаче бас хващам че повече от половината коли ако отидат на преглед няма да го минат,те реално преглед минават само колите които са туко що регистрирани и някакви единици други.Първо че на хората им е по лесно да дадат 20 лева и да си вземат лепенката от колкото да се занимават да водят колата,да чакат за канал,второ че всички коли които имат побългаряване по тях или нещо е бутано няма как да го минат прегледа.Аз например имам фолио на стъклата(освен всичко друго) и дори само заради него няма да пуснат колата.Естествено няма да го махна,20 лв на човека и така.

Eвала бе пич. То щото всичко се решава винаги с 20-левка или 50-левка, затва сме на тоя хал - превишена скорост - 20 лева; шофиране в нетрезво състояние 2х20 лева ... то сигурно и автобусите плащат по 20-30 лева и накрая трагедии с по 10 -20 души загинали , заради отказали спирачки ...

Профил ICQ

Публикувано на: 26 Мар 2010 00:26

До време е :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 20:59

indigo написа:
1200 на семестър и ме мързи да уча.
3300 за кола, която не карам.
Стотици левове за дрехи, а стоя само вкъщи.
3 лева за кондомчета и накрая си ударих една чикия с тях.

Your argument is invalid.

. :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:01

Аз уча в американсия 7000 лева ми е семестъра ;С

И имам Цензура под уйя ;с

Момчета бъдещето на вашите деца е извън българия.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:22

Vermic написа:
И имам Цензура под уйя ;с

:shock: Цял живот съм мечтал за такъв партньор, защо чак сега казваш :o :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:26

Беше ми кеф сам да си доставям удоволствието ;)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:35

High_voltage написа:
Но ако никога не ми се наложи да потърся бърза помощ, всички осигуровки, които съм плащал наистина ще са на вятъра.

Всъщност здравната система в България е солидарна, т.е. парите, които са ти взели този месец, но ти не си използвал, отиват за друг. Логиката сочи, че реално те не са отишли на вятъра. Друг е въпроса колко от хората харесват идеята системата да е солидарна. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:36

Vermic написа:
Беше ми кеф сам да си доставям удоволствието ;)

Мразя те, долна, егоистична кучко! :evil:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com