Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 22 Фев 2010 23:20
Salset6 съм в играта Пращайте лс в ерепубликата ако имате въпроси ще ви отговоря и помогна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 13:34
Shameless bump!
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 18:07
Кой го играе още това? (освен мен де )
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 18:26
pcultimate написа: Кой го играе още това? (освен мен де ) Аз и още няколко хиляди българи
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 18:40
pcultimate написа: Кой го играе още това? (освен мен де ) Ми аз. Стигнах 16 левел, гледам съм настигнал Дидо.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 18:45
Ми аз засега съм 18 левел
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 19:31
Брех зарибихте ме. : ) darkasasin съм в еРепубликата.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 19:42
Аз съм в армията в момента на под 100 хп от 18лвл. Ма деба как ме разкарват на лево на десно тез чифути Иначе колко златце имате? Язе съм с Q5 къща и 36 злато и то само с 1 hard worker медал. Иначе ме изкефи как Русия маже EDEN, а Хамериканците си въртят техните далавери в Азия. BTW Ако не сте се абонирали вече го направете за те тоз вестник- Българска топка. А да и новия модул изглежда обещаващо(поне това че битките ще са походови RTMM Battlegrounds)
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 20:46
Ами моето злато беше 34, ама използвах някъде 8 да си възстановявам уелнеса, че беше 60 , и още 6 злато обърнах в левчета да си имам
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 20:52
Аз в Русия се бях уредил в една компания на приятел и на ден си зимах 3 оръжия Q1 че и спестявах...А ся с тая армия нямам постоянна компания и едва връзвам 10-ина аржентински. Да не говорим че на 2 ПЪТИ по-малко от седмица преди Hard Worker нещо изникваше и всичко по-дяволите П.С.Утре зимам 2ри ако пак нещо стане спирам просто...
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 21:22
Ултимейт, къде е тая армия, че искам да се запиша в нея?Ранг Капитан съм от около седмица.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 21:25
Оффф ами имаше преди няколко седмици кампания за саписване и попълваш един формуляр и те те одобряват. Сега е малко късно ама ако видиш някой с аватар на армията влизаш му в профила и пишеш лично на тоя с най-високо ниво в приятелите му(със същият аватар разбира се), защото най-верочтно той е командира и чакаш... Ако ти се занимава прегледай държавният вестник за месец назад :/
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 21:31
Зарибихте ме,сега ще я погледна каква е
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 22:01
Въобще не ти трябва да влизаш у армията. Организацията е лоша, държат се не особено добре с теб и освен това те разкарват като шафрантия насам-натам. По едно време се оказа, че сме имали мисия някъде на майната си(май Брасилия) и аз им теглих една майна, като им казах да не смятат...брех, "отдавна трябвало да съм в Брасилия"-че кой го е казал това, като не съм видял нито редче, че трябва да ходя където и да било... По-хубаво си стой в България и се занимавай с псевдо политика...
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:00
Така,ника ми е Nergalius,тренирах вече и бачках.Имам 3 хлеба и съм ниво 3.Сега какво правим?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:04
Циклиш до 6то и след тва почва битка по 5 хийл и така... А да и кат си земеш първото златце си земи къща 1 качество и/или чакай да събереш за 4/5то качество
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:06
Същото всеки ден, докато не станеш 6 левел-Dexter55 потърси ме, добави ме като приятел и после ще ти разяснявам, че сега нямам време. Но така или иначе само бачкане и трениране до 6 левел! А и Нергалиус-ако искаш хляб, мога да ти осигуря.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:11
Така,включих се в битката за Хърватия,здравето ми е малко,дека да го възстановим?
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:15
Return to battlefield-> Hospital-> Heal
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: eRepublik - присъединете се към еБългария! Публикувано на: 27 Мар 2010 23:19
Стигнах ниво 5,сега мисля да изчакам до утре за да бачкам и да видя какво става с войната?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|