Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Жестокост към куче
Публикувано на: 26 Мар 2010 13:53

Не отворих линка, защото от една страна предчувствам какво ще видя и защото съм виждал подобно. В двора ми преди две години често идваше един котарак, който от време на време хранех и даваше да го галя. И така близо година, докато един път една съседка каза, че някакъв котарак лазел със счупени крайници пред двора й. Най-вероятно някой боклук в околността му "пречел" и го е осакатил. Говорих с ветеринаря на моята котка и се опитахме да му помогнем, но каза, че евтаназирането би било най-добрия вариант. Другият бил да се дават за неопределен период от време успокоителни, но инфекцията го е била увредила безвъзратно и няма друг начин, защото няма как да оцелее. Надявах се първия вариант да помогне, но след известно време се видя, че няма начин и котката изпитваше ужас от състоянието си.
Няма спор, че изроди има навсякъде, но тук явно обезчовечени от мизерията и/или от липсата на каквито и да е закони, всеки се мисли за цар на своята кочина и търси начин да си изкара комплексите върху всичко живо, което няма как да му се опълчи и отвърне - било по-слаб човек или беззащитно животно.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Мар 2010 14:40

Ако все още е сте разбрали нека ви припомня...

Добре Дошли В България!

Земя на извратени и глупави хора.

Имах един съоченик Пешо Коня той имаше един приятел от русенските села който си сготвил кучето за рождения си ден и почерпил всички.Те разбирасе разбрали накрая че Коко го няма вече.Същия съоченик имал още един приятел съсед (Не Кольо Мъдото некъв друг) който наврял котките (били много у тях майка му обичала) в пералнята и те настинали и умрели...
Кольо Мъдото пък си пускал котката(Тук не съм много сигурен губят ми се спомени) от балкона на въже да плаши хората дето минавали по улицата.Котката също била почерпена от страха.
Обаче един ги бие всичките изверги ;Д Това е Александър Тъпия дето хвърлял отрова из град Русе и избил десетки животни!Катерици кучета котки птици всички били покосени от новата чума на пържолите.
Аз познавам един изверг Тишо Бръснатия дето като бил малък и седнал на една кокошка и горката тя!Счупил й гръбнака след това тя била бързо екзекутирана и същата вечер изядена!
Също и Веньо Сериозния който като бил малък и махнал на пиленцата в клетката камъка от паницата с вода а те горките паднали и се измокрили :С След това умрели.Ама този изверг не спира до тук с коварния си план!След това взема пиленцата и с панички от старите военните ги заравя близко до кокошарника!Виж ти слага и кръстове отгоре за пиленцата!Мир на праха йм!Същия простак правел кокошките космонавти!ИЗВЕРГ!Пъхал ги той идиота в кашон и ги хвърлял колкото му сила позволява на далеч!
Марто Насрания пък бил също голям изверг!Тъпака хванал едно коте малко заедно с Веньо Сериозния и когато втория му казал да го хвърли Марто Насрания го хвърлил 3-4 метра нависоко и когато котето паднало не искало да става от земята.Изверг!
Гошо Кривия пък бил много прост хванал едно малко коте през зимата и взел му наврял пиратка в дупенцето!Горкото то не разбрало какво му се случва но следите останали на снега до пролета.
Вальо Шмърфа пък имал котка той живеел на осмия етаж и когато си играел долу с наборите котката се показала на прозореца видяла Вальо Шмърфа и се хвърлила през прозореца.Само един изверг може да причини това на котката си!
Дилдо вика някоя рандъм котка на улицата "писи писи!" тя идва с глупава физиономия и той "МАЙКА ТИ ДА ЕБА!" рита й един шут и котката бяга като попарена.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:13

ъм... :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:28

Gipo написа:
ъм... :roll:

Всичкото което съм написал е истина!Не се ебавам!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:37

Баси мамата :?
Последният път, когато бих човек беше преди 1 година зимата. Имаше някакво бебе коте пред блока. 30 минути съм го коткал да дойде във входа на блока, за да се кача до нас и да му взема някакво ядене. Та прибрах го във входа, качвам се до нас, взимам нож и някакъв колбас и слизам по стълбите. Пред мен слиза някакъв кавал от офиса на интернет доставчик, дето е под моя етаж. Вървя на 3м. зад него, при което го виждам как около 3 секунди, след като видя бебето коте във входа, му наби шут, придружен от груб хилеж. После какво се случи, не е интересно.
Та не знаех, дали да се радвам заради това, че някакъв олигофрен си го получи или да ми е кофти, че има такива хора.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:47

е да знаете кво прави един от моя клас :lol: значи един ден кучето му много му го дразнило и той нашия умник решил да го отрепе отишал до двора взел една мотика(от село е )и я забил в главата на кучето после взел един човал и го пъхнало вътре забележете кучето още било живо и скимтяло след два отишал до близкия кош за боклук и го хвърлил правете си сами изводи :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:52

Това смешно ли е бе, малоумник?!?!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:59

Въпреки че най-вероятно троли, това не го прави по-малко пълен дебил. ;)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 26 Мар 2010 15:59

Gipo написа:
Това смешно ли е бе, малоумник?!?!

ем не съм казал че е смешно просто харесвам в постовете ми да има усмивки :lol: иначе и аз много пъти му се карам щот ги прави такива неща постояно :?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 16:12

Правата на животните пфф ... Ама нагъвате пържоли двуличници такива :)
А това ,че голяма част от хората са изруди не е тайна :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 16:24

Ред Мърси написа:

Едно е да ядеш прасета, които са отглеждани, за да бъдат заклани (а не мъчени), а съвсем друго е да отрежш 4те крака на куче и да го оставиш да се мъчи...

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Мар 2010 16:52

Gipo написа:
Баси мамата :?
Последният път, когато бих човек беше преди 1 година зимата. Имаше някакво бебе коте пред блока. 30 минути съм го коткал да дойде във входа на блока, за да се кача до нас и да му взема някакво ядене. Та прибрах го във входа, качвам се до нас, взимам нож и някакъв колбас и слизам по стълбите. Пред мен слиза някакъв кавал от офиса на интернет доставчик, дето е под моя етаж. Вървя на 3м. зад него, при което го виждам как около 3 секунди, след като видя бебето коте във входа, му наби шут, придружен от груб хилеж. После какво се случи, не е интересно.
Та не знаех, дали да се радвам заради това, че някакъв олигофрен си го получи или да ми е кофти, че има такива хора.

:bowdown:

Тука някои го обърнахте на истории за насилие над животни. Май не знаете как бих ви ритал. Направо идея си нямате... И тук говоря сериозно.

Ред Мърси написа:

Не минава ден, в който не ям месо. Обаче знам как се убива теле в касапница. Едно шило във вратните прешлени, прекъснати нерви -> почти никаква болка и моментална смърт. Никой не реже краката на животното, за да не може да бяга, и да го остави да се мъчи до смъртта си. Слушал съм хора, живеещи на село, които са ми обяснявали как са съжалявали когато не са успявали да убият животно достатъчно бързо, то им е избягало и се е мъчило преди да умре. Същите хора са изклали десетки животни, одрали са им кожите и са ги изяли. Познавам и ловци, покрай баща ми, който кръжи с дружинката почти всяка седмица. Как най-голямото удоволствие е да уцелиш животното така, че то да падне на място, не да търчи два километра докато умре от загуба на кръв. И всички тези хора са изпитвали съжаление слушайки последните стонове на животното. Други се радват на мъчението на животно, чиито крака режат. За какво ми говориш? И сам не знаеш.

Дори няма да говоря за извращения, мъчения и каквото и да било.
Важно е единствено как цениш живота на съществото пред теб, човешко или не. Какво изпитваш, когато виждаш как животът угасва. Гледаш как някаква сложно функционираща система като на магия създава всички тези движения, реакции и какво ли не на съществото пред теб, а в следващия момент то е просто една неподвижна инертна маса. Концепцията на живота, за която рядко се замисляте.
Аз лично изпитвам ужас, съжаление, мъка когато видя това. Други се безразлични. А трети изпитват удоволствие.
Едно е да убиеш животно, за да се защитиш от него. Друго е да го убиеш, защото трябва да го ядеш. И коренно различно е да го убиеш, за да го гледаш как се мъчи.

Баба ми винаги е казвала, че който обича животните, той ще обича и хората, и ще е добър човек. Нямам нейния мащаб на наблюдения, но забелязвам същата тенденция. Дори да не стане сериен убиец, този който се наслаждава на погубването на живота, очевидно има някакви проблеми.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Мар 2010 17:09

Günther написа:

Обаче знам как се убива теле в касапница. Едно шило във вратните прешлени, прекъснати нерви -> почти никаква болка и моментална смърт.

http://zamunda.net/details.php?id=91529&hit=1

Предполагам не си го гледал? :) Тук можеш да видиш как се убива теле в касапница. :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 17:32

Хей това е моят филм :О

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Мар 2010 17:38

The Chameleon написа:
Günther написа:

Обаче знам как се убива теле в касапница. Едно шило във вратните прешлени, прекъснати нерви -> почти никаква болка и моментална смърт.

http://zamunda.net/details.php?id=91529&hit=1

Предполагам не си го гледал? :) Тук можеш да видиш как се убива теле в касапница. :wink:

Отварям, хвърлям един поглед на скрийншотите и гледам негра с кърпи на главите и азиатци...
- Първо, дай да си говорим за по-цивилизовани места, например дори родна България, и без линкове на вегетариански пропаганди.
- Второ, не знам как ги убиват, ама си говорим за животни с тежест около 3 пъти човешката, там някъде и по сила. Дали с малко акъл в главата ше го гониш из полето докато падне, или с един удар ше го повалиш и убиеш?
- Трето, както и да го убиват, залагам си ташака, че не е с усмивка на устата и ебати екстаза, нали?

Профил ICQ

Публикувано на: 26 Мар 2010 18:19

Изход, като невероятен малоумник се показваш, батка. По-добре се извини на хората по веднъж и се изнижи от темата.

Добър прицел на Кроу. Не знаех за сайта. Сега ще го следя редовно.

Просто не е редно да има такива садисти в България, които се разхождат на свобода безнаказано. Имам предвид, някои горят мравки с лупа, но...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 18:25

Günther написа:
Ред Мърси написа:

Не минава ден, в който не ям месо. Обаче знам как се убива теле в касапница. Едно шило във вратните прешлени, прекъснати нерви -> почти никаква болка и моментална смърт. Никой не реже краката на животното, за да не може да бяга, и да го остави да се мъчи до смъртта си. Слушал съм хора, живеещи на село, които са ми обяснявали как са съжалявали когато не са успявали да убият животно достатъчно бързо, то им е избягало и се е мъчило преди да умре. Същите хора са изклали десетки животни, одрали са им кожите и са ги изяли. Познавам и ловци, покрай баща ми, който кръжи с дружинката почти всяка седмица. Как най-голямото удоволствие е да уцелиш животното така, че то да падне на място, не да търчи два километра докато умре от загуба на кръв. И всички тези хора са изпитвали съжаление слушайки последните стонове на животното. Други се радват на мъчението на животно, чиито крака режат. За какво ми говориш? И сам не знаеш.

Дори няма да говоря за извращения, мъчения и каквото и да било.
Важно е единствено как цениш живота на съществото пред теб, човешко или не. Какво изпитваш, когато виждаш как животът угасва. Гледаш как някаква сложно функционираща система като на магия създава всички тези движения, реакции и какво ли не на съществото пред теб, а в следващия момент то е просто една неподвижна инертна маса. Концепцията на живота, за която рядко се замисляте.
Аз лично изпитвам ужас, съжаление, мъка когато видя това. Други се безразлични. А трети изпитват удоволствие.
Едно е да убиеш животно, за да се защитиш от него. Друго е да го убиеш, защото трябва да го ядеш. И коренно различно е да го убиеш, за да го гледаш как се мъчи.

Баба ми винаги е казвала, че който обича животните, той ще обича и хората, и ще е добър човек. Нямам нейния мащаб на наблюдения, но забелязвам същата тенденция. Дори да не стане сериен убиец, този който се наслаждава на погубването на живота, очевидно има някакви проблеми.

Всичко което исках да кажа е ,че ако темата цели да се защитават правата на животните единствените които имат право да си дават мнението по въпроса са хората които не ядат месо и наистина ценят живота на животните.
Ако темата цели да ни покаже конкретния случай и какви изруди има - ами това не е нещо ново и темата е напълно безсмислена ... бтв не съм отварял линка и не искам и да знам :)

Профил Skype

Публикувано на: 26 Мар 2010 18:29

Безсмислено е да показваме извращенията на хората, защото и без това си ги има ли? Не е нещо ново?

Що за овчедушие?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 18:29

Vermic написа:
Дилдо вика някоя рандъм котка на улицата "писи писи!" тя идва с глупава физиономия и той "МАЙКА ТИ ДА ЕБА!" рита й един шут и котката бяга като попарена.

това вярно ли е?

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 26 Мар 2010 18:30

Ако е вярно, значи никога вече няма да го погледна с уважение.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com