Ouroborus написа:Аз помня, че някъде трети-четвърти клас минавахме през един преглед, на който пак ти барат мъдуренцата. Ама тогава съм бил твърде малък, за да се засрамя толкова.
Иначе, преди няколко години бях получил някаква инфекция, дето я сбъркаха с апендисит. Докато ме преглеждаха обаче, шибаният лекар ми опипа едно хубаво и професионално ташаците, та щеше да види той, ако не беше се спрял о време...
Ред Мърси написа:А ти си мислиш ,че на него му е било много приятно ?Не се ласкай толкова
Ouroborus написа:Иначе, преди няколко години бях получил някаква инфекция, дето я сбъркаха с апендисит. Докато ме преглеждаха обаче, шибаният лекар ми опипа едно хубаво и професионално ташаците, та щеше да види той, ако не беше се спрял о време...
Tiny написа:На мен една бабичка ми обръсна топките пред погледите на 2-3 мед. сестри -.-
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Günther написа:Tiny написа:На мен една бабичка ми обръсна топките пред погледите на 2-3 мед. сестри -.-
А лизна ли ти чурката?
Защо ти е бръснала ташачките?
Tiny написа:Предполагам ташачките ми са били прекалено космати за операция от апендиситОтляво ги беше минала само малко, но отдясно и... ъм... предполагам, че се пада отпред, бяха гладки на бебешко дупенце.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik написа: (и от време на време - гипо)