Reflect написа:слушай си смешния блек метъл, но НЕ пробвай да говориш за футбол

Reflect написа:слушай си смешния блек метъл, но НЕ пробвай да говориш за футбол

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
ти не се обаждай бе асансьор заспалTHE KING OF TIME написа:Не ви ли писна непрекъснато да се храните взаимно във връзка с музикалните си предпочитания. Еми смешни сте просто.
Поздрав с Глория-намери си майстора
тру сториPennуwise написа:а пък на рефлекта аз му показах песента на Боцко!
THE KING OF TIME написа:Не ви ли писна непрекъснато да се храните взаимно във връзка с музикалните си предпочитания. Еми смешни сте просто.
Поздрав с Глория-намери си майстора

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
не ти ли омръзна да трупаш мнения с безмислени постове... няма да ти порасне пишката от това ;/The Chameleon написа:
п.п. т'ва е рефлектане оня гей с който ви троли
Мен ми расте като те гледам какъв си убавец, не от постовете ми..Reflect написа:
не ти ли омръзна да трупаш мнения с безмислени постове... няма да ти порасне пишката от това ;/
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Omega-x написа:Типичен провинциалист от малък град с големи комплекси.
Нее всеки друг, но не и този гей с розата. Защоооо? Защооо? О нее, какво станаThe Chameleon написа:АХАХАХАХХА омфг не мога да повярвам, че наистина си оня гей с розата!!!!![]()
![]()
![]()
Sturm написа: къв ханс бе...